20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Fredrik

Sider: [1] 2 3
1
Annet / Lage sesongvideo 2007/2008
« på: 12. Des. 2007, 23:52 »
Ja, tenkte det var på sin plass å lage en tråd om dette. Det jeg lurer på er om det er interesse for å lage en sesongvideo. En fin idé er å ha en liten konkurranse om hvem som lager best video. Beste stemmes fram av folket her inne. Selv har jeg tenkt å lage en, og jeg mener å huske at det var interesse for dette tidligere.

Ellers: Ja, jeg vet at vi er i desember og at det er 5, 6 måneder til sesongslutt, men hvis interessen er tilstede, så er det lurt å begynne å tenke på videoen. Begynne å redigere litt etter litt og diskutere her, kanskje...

Uansett så er bare dette et forslag. La tråden synke hvis dette var en ufattelig dårlig idé ;)

Let`s here it. Konstruktive svar pLiZ!

2
Annet / Kort film om pre-season kampene: "A Sleeping Giant"
« på: 14. Aug. 2007, 23:47 »
Under følger en link til en kort film jeg har laget om pre-season kampene til Newcastle og det rundt.  Ble litt lengre enn det jeg hadde beregnet i starten, så dette er ikke en trailer. Den er på over 6 minutter. Tar i mot ros og kritikk  ;D

Kommenterer at jeg har vært nødt til å "compresse" videofilen pga at den tok ALT for stor plass, så kvaliteten er ikke 100 %. Har prøvd å få den brukbar dog.


Download:


YouTube:3
Transfers / "Cacapa to sign" - Chronicle
« på: 02. Aug. 2007, 13:30 »
Sies at han har trent med laget i en uke og var tilstedet på Juventus kampen. Done deal nærmest.

Quotes from Big Sam -

"Our fans should not be put off by the fact they may not have heard of Cacapa, because he has certainly been heard of in Brazil and France.

He has been captain of Lyon for the past five years and for every one of those five years they won the French title, so obviously he has a lot of Champions League experience.

That's why we are hoping that everything goes ok with his medical and that we can agree a deal with his people because we believe he would be a terrific capture for us"Tatt fra newcastle-online forumet.

4
Generelt / Big Sam: "New signings or disaster"
« på: 30. Juli 2007, 13:34 »
Newcastle United boss Sam Allardyce says they must make new signings or face "disaster".
After victory over Juventus yesterday, Allardyce said: "We are still very much in the transfer market. If we started the season with the same side that ended this match it would be a disaster. We're still after experienced, quality players.

"They played well. But it doesn't change anything - we're still light on numbers."

 

6
Generelt / New chairman announced - Fat Fred gone!
« på: 24. Juli 2007, 17:29 »
http://www.nufc.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10278~1078171,00.html

FOLLOWING completion of the takeover of Newcastle United PLC by St James Holdings Limited, Newcastle United PLC announces today that Chris Mort has replaced Freddy Shepherd as Chairman of the Company.

Mr Mort said: "I am delighted to become Chairman of such a fabulous club.Since arriving at St. James' Park I have been hugely encouraged by the warm welcome I have received from so many supporters.

"The strategic review of the Club is going well and, with the new season fast approaching, we feel the time is right to make the change.

"I would like to thank Freddy Shepherd for all he has done for the Club over the last 15 years."

7
In the Chronicle tonight:

Sam Allardyce's rants earlier in the week have paid dividends and Mike Ashley has given the go ahead to a £7m bid for a defender. The player is as yet unnamed, but the Chronicle speculates that it could be Heinze (purely because the fee is in the right area).

A link to the article will follow once it's online.

(Fra newcastle-online)

8
Annet / newcastle world tv
« på: 18. Juli 2007, 14:32 »
Har tenkt å kjøpe sånn newcastle world tv, det som koster £3,99 i måneden. Har noen problemer, og lurer på; Hva er bank sort code? Hvorfor kommer det "enter a valid bank account number" når jeg allerede har tastet inn kontonummeret?

Tar i betraktning at mange av dere har bestilt dette før meg, og at derfor noen av dere kan gi meg svarene!

9
Annet / Newcastle United kompilasjoner
« på: 16. Juli 2007, 13:44 »
Fantastisk historie-kompilasjon:


The Pride og Supporting Newcastle United:


# 5 Emre Belozoglu:


# 9 Obafemi Martins:10
Transfers / Hva gjorde egentlig Sam og Co i Barcelona?
« på: 15. Juli 2007, 21:26 »
Jeg lurer veldig på hva Allardyce egentlig foretok seg mens han var i Barcelona. Var det Edmilson og Gudjohnsen han var ute etter? Var det Deco? Andre?

Uansett så virker dette litt rart, siden dette etterhvert har kjølnet og andre nyheter har kommet i bildet. Det må foregå ett eller annet angående Barcaspillere i kulissene. Hele turen kan da umulig ha vært bortkastet? ???

Er det noen som vet mer om Edmilson(som jo hadde blitt enig "in principle" med Newcastle om en overgang!) og Gudjohnsen, som garantert er på vei vekk fra Barcelona, siden Barca nå har Henry, Eto`o, Ronaldinho og Messi i de fremre rekker?

Det kan godt være at jeg ikke har fått med meg alt i denne saken, men noen transfers ut av flyturen har det i alle fall ikke blitt, enda...Fin signing, Geremi, forresten.

11
Fotballens verden / Til minne om Marc-Vivien Foe
« på: 28. Juni 2007, 16:58 »
R.I.P

Den 26 juni var det 4 år siden kamerunske Marc-Vivien Foe døde på tragisk vis på fotballbanen, i en kamp mellom Kamerun og Colombia i Confederations Cup.

Minnevideo


Her kan dere lese om han:
http://no.wikipedia.org/wiki/Marc-Vivien_Foe


13
Transfers / Hvem blir det fjerde kjøpet ?
« på: 26. Juni 2007, 18:01 »
Stemmer Beye selv.

14
Spillere og ledere / David Rozehnal
« på: 22. Juni 2007, 22:42 »
Mannen bør vel få sin egen tråd, nå som han er så godt som klar for Newcastle.
Når tror dere han blir presentert som Newcastle-spiller? I morgen ville vel vært naturlig?

I alle fall er dette trolig en kjempesigning etter alt å dømme. PSGs beste og plass på Ligue1-dreamteam taler for seg selv. Tanker?

EDIT: Ser her http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/n/newcastle_united/6232364.stm nå at den medisinske testen vil foregå på mandag. Det er snakk om en 4-års kontrakt. Alt i følge Zika.

15
Kamper / Pre-season kamper
« på: 22. Juni 2007, 16:41 »
6 treningskamper før seriestart. Juventus er ikke værst.

Tuesday, July 17 - Hartlepool United (A) Kick-off 7.30pm

Saturday, July 21 - Carlisle United (A) Kick-off 3pm

Thursday, July 26 - Glasgow Celtic (H) Kick-off 7.45pm

Sunday, July 29 - Juventus (H) Kick-off 3pm

Wednesday, August 1 - Hull City (A) Kick-off 7.45pm

Sunday, August 5 - Sampdoria (H) Kick-off 3pm

Sider: [1] 2 3