20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - MLerbakk

Sider: [1] 2
1
Kamper / Newcastle - Man Utd 02.01.2019 kl 21:00
« på: 02. Jan. 2019, 10:53 »
Nytt år, nye muligheter! (for fiasko?)

Et ujevnt Newcastle tar i mot formlaget Manchester United. Selvsagt finner de en formtopp når vi skal møte dem. Håper de undervurderer oss, men regner med at vi kan se langt etter poeng i denne matchen. Ki er ute på landslagsoppdrag, og Fernandez er tvilsom. Jeg så ikke så mye av Watfordkampen, men anser sjansen som stor for at vi starter i en 3-4-2-1-variant med samme lagoppstilling:

                    Dubravka
      Lascelles   Schär   Dummett
Yedlin      Hayden     Diame     Ritchie
          Ayoze                 Atsu
                     Rondon

Grøsser over tanken på Hayden vs Pogba på midten. Ser for meg et rødt kort like før pause. Et salg av klubben kan ikke komme raskt nok...

2
Kamper / Burnley - Newcastle, mandag 26.11.18 kl 21:00
« på: 26. Nov. 2018, 10:08 »
Monday night football!

Burnley har slitt kraftig de siste kampene, så mulighetene for en tredje seier på rad er absolutt til stede. Dette blir nok en tøff og jevn kamp som begge lag er desperate etter å vinne. Tipper det blir uavgjort, 1-1.

Dummett er dessverre ute. Shelvey og Lascelles er usikre. Jeg ser at mange tipper at Manquillo starter på venstrebacken, men det håper jeg er feil.

Håper på følgende startoppstilling:

              Dubravka
Yedlin   Schär   Fernandez   Clark
Ritchie     Ki      Diame     Kenedy
                 Ayoze
                Rondon

3
Kamper / TERMINLISTE 18/19
« på: 14. Juni 2018, 10:15 »

4
Kamper / Newcastle - Southampton 10.03.2018
« på: 09. Mars 2018, 13:11 »


Da er det duket for en uhyre viktig kamp mot tabellnaboene fra sørkysten. Sesongens viktigste til nå? Selv var jeg på St. Marys og så 2-2-matchen i høst. Følte vi ble snytt for to poeng, og håper gutta gir alt for å øke forspranget ned til Saints i morgen.

Historisk har vi et godt tak på Southampton hjemme, om det skulle bety noe. På 30 møter har vi 20 seiere og 4 tap. Slimani og Shelvey blir sannsynligvis ikke klare, mens Soton mangler Davis, Yoshida og Austin. Tipper vi starter med følgende ellever:

                 Dubravka
Yedlin Lascelles Lejeune Dummett
Ritchie   Diame   Merino   Kenedy
                    Ayoze
                    Gayle

HWTL!

5
Spillere og ledere / Joselu
« på: 16. Aug. 2017, 10:11 »
Signert på treårskontrakt i dag.

https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/magpies-complete-joselu-signing

En ny Xisco/Luque/Riviere? Synes det stinker desperasjon av denne signeringen.

6
Spillere og ledere / Florian Lejeune
« på: 04. Juli 2017, 09:21 »
https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/magpies-complete-lejeune-signing

Da er signering nummer to i boks. Kan ikke si at jeg har stor kjennskap til hvordan han er som spiller, men stoler på Rafa.

7
Spillere og ledere / Grant Hanley
« på: 21. Juli 2016, 15:27 »
Grant Hanley er endelig klar for Newcastle. Prislappen er visst £5,5 millioner.Spent på om han blir tredjevalg på stopperplass. Ble kåret til årets Blackburnspiller i fjor og er fortsatt ung for midtstopper å være. Føler vi har god dekning i midtforsvaret nå. Dummett og Hayden som backup gjør at vi kan tåle en skade eller to.

8
Generelt / Ligacupen 15/16
« på: 14. Aug. 2015, 09:52 »
Vi trakk Northampton (League 2) hjemme i Capital One Cups andre runde. Denne faller på uka mellom kamper mot Man Utd og Arsenal. God sjanse for unggutter og spillere med liten kamptrening.

vs

Vi får håpe denne tråden blir lang!

9
Spillere og ledere / Ivan Toney
« på: 06. Aug. 2015, 11:24 »
http://www.nufc.co.uk/articles/20150806/newcastle-sign-ivan-toney_2281670_4913953

Kanskje ikke en spiller som vi får se mye til kommende sesong, men han har i hvert fall signert en lang kontrakt med klubben. Spennende å se om det blir noe av denne gutten fra Northampton Town.


10
Transfers / Transfersommeren 2015
« på: 19. Mars 2015, 15:14 »
Neste overgangsvindu nærmer seg. Alle er nok enige i at det trengs massive forsterkninger.

http://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/john-carver-confirms-newcastle-united-8875878?

Carver beroliger oss om at vi kommer til å investere i sommer. Leser at han spesielt snakker om en midtstopper. Dropper vel planene når Ashley kommer på at vi får inn Lascelles og Darlow fra Forest...

11
Spillere og ledere / Luuk de Jong
« på: 30. Jan. 2014, 11:15 »
Da har vi signert Luuk de Jong på lån, med opsjon. Fortjener da en egen tråd. Svært spent på denne høyreiste spissen som har stjålet Jonas sitt gamle nummer. Skal innrømme at jeg aldri har sett en kamp han har spilt, men han går for å være god i lufta og en sterk avslutter. Har 7 landskamper for Nederland, så potensialet skal være der, selv om han ikke har slått helt til i Borussia Mönchengladbach. Velkommen skal du være!


12
Generelt / Capital One Cup 13/14 (ligacupen)
« på: 08. Aug. 2013, 14:07 »
Da trakk vi The Shrimps borte i andre runde. Bør være greie muligheter for avansement.


13
Kamper / Bolton - Newcastle 26/12, kl. 16.00
« på: 23. Des. 2011, 14:29 »
Det er duket for sesongens største fotballdag i England, Boxing Day. Det er to lag i ytterst dårlig form som møtes på Reebok Stadium. Newcastle har ikke, etter en sterk start på sesongen, vunnet på de siste seks matchene. The Trotters ligger nest sist på tabellen etter en viktig seier i sekspoengskampen borte mot Blackburn på tirsdag. Før dette hadde laget (det eneste uten uavgjort så langt) fem strake tap.

Muligheten for tre poeng til nordøst burde absolutt være til stede i kampen mellom to lag desperate etter å vise hva de er lagd av, da sesongen begynner å nærme seg halvspilt.

Newcastle har ikke mye å skryte av på Boxing Day, med siste seier mot Middlesbrough i 2001. Målscorere i den kampen var Shearer, Speed og Bernard. Målene i årets kamp 2. juledag hviler på skuldrene til Demba Ba, som har scoret 13 av Toons 23 mål denne sesongen i Premier League.

Marveaux, Guthrie og Steven Taylor er ute med skade og man venter fortsatt på status om Davide Santon, som måtte ut med kneskade i forrige kamp. Dan Gosling er fortsatt suspendert. Mer gledelig er det at den franske generalen Cabaye er tilbake etter sin suspensjon. En imponerende forestilling av supertalentet Haris Vučkić og et positivt innhopp av Ben Arfa sist kamp gir manager Alan Pardew et luksusproblem med å sette opp midtbanen.

Bolton har sine skadeproblemer de også. Holden, Lee, Mears og Alonso er alle uaktuelle for kampen på Reebok Stadium.

Hvilken startoppstilling kommer Pardew til å stille opp? Hva blir resultatet? Kan noen andre enn Demba Ba score mål for gjestene? Vil Jussi Jääskeläinen være i det umulige hjørnet?

Diskuter!

14
Reiser / QPR hjemme 15. januar
« på: 18. Nov. 2011, 16:40 »
Hei! Noen som kan hjelpe meg med tre billetter til denne kampen? :-*

15
               vs.             

En av sesongens viktigste kamper er også en av de aller vanskeligste. Liverpool ga oss juling hjemme i jula, og er ikke i dårligere form nå.

Ser ikke noen mulighet for poeng i denne kampen, så bare uavgjort ville overrasket meg enormt. Liverpool har like lyst på 3 poeng i denne kampen som oss. De har et tøffere kampprogram, men også bedre stall.

S. Taylor og Enrique mest sannsynlig ute til denne kampen. Litt usikker på hvilken lagoppstilling jeg vil se, men kanskje noe som denne:

                    Harper
Beye  -  Colo  -  Bassong  -  Duff
Jonas - Barton - Smith  -  Løvenkrands
          Martins  -  Viduka

Sider: [1] 2