20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Wroom

Sider: [1]
1
Reiser / Ta seg til Newcastle?
« på: 26. Feb. 2013, 00:36 »
Hva er de beste og rimeligste alternativene å ta seg til Newcastle og evt. rundt om i England? Noen som har informasjon på det?

I forbindelse med en skoletur skal vi være i Coventry fra mandag 11.mars til fredag 16 mars.

Men, før og etter det, så er det rimelig greit med alternativer:

Torsdag 7. mars:

Tottenham - Inter (spilles vel rundt kl. 20 lokal tid?)

Lørdag 9. mars:

Arsenal - Everton (kl. 15, men denne er vel sannsynligvis utsolgt?)
West Bromwich - Swansea (kl. 15)

Søndag 10. mars:

Fulham - Chelsea (kl. 13:30, regner med at den er utsolgt)
Newcastle - Stoke (kl. 15)
Liverpool - Tottenham (kl. 16:00, utsolgt, eller svindyre billetter?)

Lørdag 16. mars:

Everton - Man City (kl. 12:45, utsolgt?)
Southampton - Liverpool (kl. 15)
Swansea - Arsenal (kl. 15)
Tottenham - Fulham (kl. 15, utsolgt?)

Søndag 17. mars:

Wigan - Newcastle (kl. 16)

2
Transfers / Newcastle - OVERGANGER - Sommer 2009
« på: 24. Juni 2009, 18:58 »
Newcastle United

Inn:


Ut:
- Michael Owen * Free transfer
- Cacapa * Free transfer

3
Generelt / Dagen derpå
« på: 25. Mai 2009, 18:02 »
Endt sesong - Hva sitter vi igjen med?

- Et nedrykk

Da er det kanskje litt rart at dagen derpå, så finnes jeg omtrent ikke lei meg. Ashley fikk faktisk både det han betalte for og det han ikke gadd å betale for. Håpet er nå at klubben blir "bygget om" i alle ledd.

Som Shearer sa, det må til forandringer over hele linja. På eiersiden ser vi alle frem mot et skifte. Håper Ashley taper en masse penger på det. Ser gjerne at ny eier satser på Alan Shearer. Veldig mange i trenerteamet kan ryke å reise, det samme med fysiodelen. Eller har vi en rar bane som gjør at det blir skader hele tiden? For å være for norsk, så kan en jo med et vilt håp ha John Fredriksen som ny eier kandidat. Man kan også tenke seg Frontline som sponsor :) Dessuten er han god med penger. Dog har han ikke peiling på fotball.

Gjetter meg litt frem til hvordan det kommer til å se ut/hvordan jeg vil at det skal se ut.

Spillerstallen

Keepere

- Steve Harper
- Tim Krul
- Fraser Forster
- Ole Søderberg

"Harper har vel egentlig virket rusten helt siden Given dro(da han fikk sjansen). Det er på tide å satse på Krul og Forster. Sånn i første omgang. Harper kan enten være reservekeeper eller selges. Krul var vel utlånt til Carlisle deler av denne sesongen, gjorde det bra der såvidt jeg vet. Den unge nederlandske keeperen bør være vår nye nummer 1. Forster/Søderberg, utlån eller U-lagets første keeper. Litt avhengig av om vi beholder Harper."

Forsvar

- David Edgar
- Ben Tozer
- Tamas Kadar
- Steven Taylor
- Sebastien Bassong
- Claudio Cacapa
- Fabricio Coloccini
- Habib Beye
- Jose Enrique

"Defensivt kommer det jo helt ann på hva vi mister og ikke. Hvem som er manager og hvem av de som vil bort vil jo bestemme dette utover sommeren. Hvis mange drar, så er det vel naturlig at Tozer og Kadar er i stallen. Taylor blir. Hvis Shearer er manager, så tror jeg han klarer å overtale Bassong og Enrique til å bli. Cacapa er gone. Habib Beye vil jeg gjerne beholde, men tror han drar/blir solgt til en av de andre midten-av-tabellen klubbene. Coloccini har vært dårlig, men samtidig har nesten alt pepperet kommet på han. Ufortjent mye synes jeg. Starten av sesongen prøvde han å rette opp etter andre, samtidig som han ikke forsto hva de sa. Etterhvert med dårlig selvtillit gjorde han også feil. Vil gjerne beholde han, men hvis Shearer blir, så ser jeg et salg tilbake til Spania som svært sannsynlig. Enrique kan også forsvinne samme vei, og Bassong til Arsenal eller en av de andre to-tre klubbene i sjiktet er fullt mulig."

Midtbane
- Wesley Ngo Baheng
- Geremi
- Kazenga LuaLua
- Ignacio Gonzalez
- Jonas Gutierrez
- Alan Smith
- Danny Guthrie
- Nicky Butt
- Damien Duff
- Joey Barton
- Ryan Taylor
- Kevin Nolan
- Peter Løvenkrands
- Haris Vuckic

"Disse u-lag/b-lag-spillerne kan være aktuell for a-laget. Ignazio er vel på lån? Tviler på framtid der. Jonas vil alle gjerne ha med videre, han har et vanskelig valg å ta. Alan Smith er ubrukelig som midtbanespiller, som spiss kan jeg strekke meg til å beholde han. Guthrie blir. Butt har bare taklingstyrke/duellstyrke, ingenting annet. Duff ser jeg som salgbar. Mannen har bare et bein, utfordrer svært sjelden og ikke ofte han har en god kamp. Barton burde ha mistet alle sjanser og vi kan gjerne få inn 5-6 mill pund og kjøpe Skjelbred(lite sannsynlig, menmen...) Ryan Taylor er ikke så vannvittig god, og forferdelig spinkel. Men på dette nivået får vi bruk for han. Kevin Nolan kom til klubben på helt feil tidspunkt, får vi litt offensiv slagkraft så ser jeg at han kan være en mye bedre spiller for oss."

Spiss
- Fabio Zamblera(fra u-lag/utlån)
- Andy Carroll
- Shola Ameobi
- Mark Viduka
- Xisco
- Michael Owen
- Obafemi Martins
- Nile Ranger
- Frank Wiafe Danquah(?)

"Zamblera ble utlånt til Italia, håper han beholdes og opp på a-laget. Andy Carroll burde spille mange kamper neste sesong. Ameobi, nok sagt. VIL...HA...HAN...BORT! Viduka kan alltids være en squadplayer. Xisco har ikke fått prøve seg og blir solgt tilbake til Spania et sted. Er dog ikke helt fremmed for å beholde han. Michael Owen...Shearer kan overtale han. Men, noen som tror på lønnskutt? Ser for meg at han muligens blir å finne i Aston Villa neste sesong. Hvis ikke Benitez vil ha han da. Obafemi Martins...blir ikke klok på spilleren. Han blir nok solgt. Spania/Italia/Tyskland neste destinasjon? Ranger må vel opp på A-laget snart?"

Fasit
- En allsidig forsvarspiller inn, gjerne med litt erfaring
- Offensive sentrale midtbanespillere med løpskapasitet og skuddstyrke.
- Ving med fart og selvtillit til å utfordre
- Bevegelig spiss, helst rask.

U-laget/Reservelaget:

Keeper:
- Max Johnson

Forsvar:
- Paul Dummett
- Jeff Henderson
- James Tavernier
- Daniel Leadbitter
- Darren Lough
- Matthew Grieve
- Callum Morris

Midtbane:
- Michael McCrudden
- Samuel Ameobi(?)
- Stephen Folan(?)
- Bradden Inman
- Greg McDermott
- Conor Newton(kan spille back)
- Daniel Williams
- Kieran Wrightson
- James Taylor(?)
- James Marwood
- Jonathan Godsmark
- Mark Doninger
- Shane Ferguson
- Stewart Bath

Spiss:
- Philip Airey
- Patrick McLaughlin(?)
- Ryan Donaldson
- Campbell Bell

4
Transfers / Den dere vet har vært på fære igjen
« på: 04. Jan. 2009, 12:58 »
Sier som i Harry Potter. Nettavisen har vel aldri lest aftenposten... Dagbladet har vel byttet kilde?

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/england/article2488741.ece

Kjipt for oss...som alt annet.

5
Kamper / Spillerbørsen 2008/2009
« på: 30. Aug. 2008, 20:42 »
Hva med å lage en poengbørs for laget denne sesongen. Bli enige i hver enkelt kamptråd om hvilke poeng som deles ut. Deretter fyller vi inn her når det er gjort?!

6
Generelt / Keepersituasjonen
« på: 27. Aug. 2008, 21:30 »
Vi har for mange!

- Shay Given
- Steve Harper
- Tim Krul
- Fraser Forster


På tide å la Harper gå? Selge Given? Forster eller Krul ut?

Mener Krul var lenge fast på U-laget til Nederland. Såvidt jeg vet, så er han ikke det lenger. De siste sesongene har han vært utlånt til Skottland(Falkirk?).

Hverken Forster eller Krul vil vel lenge være i en slik situasjon hvor de blir utlånt gang på gang. Jeg mener nå det er på tide å gjøre noe snart. Når skal talentene få sjansen?

For all del, Given er 1.valg. Men allikevel.

7
Annet / Brev fra Newcastle United
« på: 14. Aug. 2008, 23:33 »
Quoter Radar!

Sitat
I dag ramlet det et brev ned i postkassen min med respons på tidligere kontakt angående det å etablere Newutd.no som en anerkjent supportergruppe gjennom Newcastle United og ikke gjennom Supporterunionen i Norge.

I brevet skriver klubben det som allerede står pa hjemmesiden til klubben : Gruppen må bestå av minimum 20 personer som enten innehar sesongskort eller er medlem i klubben. Når det gjelder fordeler er de som følger :

- Lengre bookingperiode på billetter. Som offisiell gruppe kan medlemmene bestille kampbilletter opp til 8(!) uker i forkant av kampdato, noe som kan gi en innsparing på flybilletter, hotell mm.

- Gratis brostein med klubbens navn. Utenfor St.James’ Park ligger det mange brostein med navn kjøpt av fans. I dag koster steinen rundt 700,- kroner og en slik stein vil gi oss god reklame for eventuelle nordmenn som er på tur som ikke i dag er registrert pa newutd.no

- Offisiell anerkjennelse fra klubben. En anerkjennelse som teller ganske mye mer enn Supporterunionens grådige regime og som gir oss en link pa nufc.co.uk som offisiell supportergruppe i Norge….uten at det koster noe i medlemsskap til unionen osv.

- Lovlig bruk av klubbens logo. Som offisiell supportergruppe har vi rett til å utstede brev i regi av newutd.no med klubbens logo. Noe som kan brukes dersom vi ønsker hotellavtaler, intervjuer osv.

- Supporterpin. Medlemmer i supportergruppen mottar en egen pin som viser at de tilhører Toon Army. Hvorvidt dette gis til kun de som er medlemmer vites ikke.

- Offisielt sertifikat. Et bevis fra klubben på at vi er offisielt anerkjent som supporterklubb.

- Tilgang til events i regi av klubben. Gjennom sesongen blir supportergrupper invitert til å delta på lukkede dager der spillere og eiere gjerne slar av en liten prat.

- Supporterpanelet. Som offisiell supporterklubb har vi rett til å sende en representant til det offisielle supporterpanelet og ytre våre meninger om klubben.

Nordin har tidligere skrevet en artikkel med mailadresse der medlemmer oppfordres til å sende sitt navn til han. Dersom vi ikke oppnår 20 medlemmer håper jeg at noen vil bli medlem og se på dette som en “medlemskontingent” i newutd.no.

Medlemsskap koster £53 i Norge men jeg stiller min engelske adresse til rådighet og medlemsskapet koster da £30.

Send meg en mail med navn og medlemsnummer så skal jeg sende søknad fram så snart vi har passert 20 medlemmer. Du finner meg også på forum under nicket “Radar”


"I brevet skriver klubben det som allerede står pa hjemmesiden til klubben : Gruppen må bestå av minimum 20 personer som enten innehar sesongskort eller er medlem i klubben. Når det gjelder fordeler er de som følger :"

Det medlemskapet i klubben, hva innebærer egentlig det? Hva får man for hva man betaler?

9
Annet / Dabo skjeller ut Newcastle!
« på: 03. Juli 2008, 18:25 »
"- Sjokkerer meg

Han kritiserer også Bartons arbeidsgiver, Newcastle, som i snarlig fremtid skal diskutere 25-åringens fremtid.

- Engelske klubber lærer deg mange lekser, men i dette tilfellet mangler de virkelig etikk og moral.

- Newcastle har investert mye penger i ham, og de vil ikke tape penger. Klubben bryr seg ikke om loven, og det sjokkerer meg, sier Dabo."



Tror at hans sinne mot Barton går litt for hardt utover NUFC kanskje?

10
Generelt / Du tar over Newcastle United! Hva NÅ?
« på: 14. Jan. 2008, 16:54 »
Mange som mener både det ene og det andre om både stallen, spillerstilen, formasjonen og måten klubben ellers fremtrer på. Da kan man egentlig ta et spørsmål for å se hva fansen i Norge selv ville gjort. Tenker vi likt? Er det mye forskjeller? Hvis du dog velger å legge inn en post, så ha litt lengde på det, ingen vits med "smilefjesposter"!

Hvis du tok over som ny manager for Newcastle United, hva ville du gjort? Ta gjerne med hele prosessen fra du går inn døra på St.James Park.

Sitat
Nummer   Spiller   Posisjon
1.   Shay Given   Keeper
2.   Stephen Carr   Forsvar
3.   Jose Enrique    Forsvar
4.   David Rozehnal    Forsvar
5.   B. Emre    Midtbane
6.   Cacapa   Forsvar
7.   Joey Barton    Midtbane
9.   Obafemi Martins    Angrep
10.   Michael Owen   Angrep
11.   Damien Duff    Midtbane
13.   Stephen Harper   Keeper
14.   Charles N’Zogbia   Midtbane
16.   James Milner    Midtbane
17.   Alan Smith    Midtbane
20.   Geremi   Midtbane
21.   Habib Beye    Forsvar
22.   Nicky Butt    Midtbane
23.   Shola Ameobi    Angrep
25.   Abdoulaye Faye    Forsvar
26.   Peter Ramage   Forsvar
27.   Steven Taylor    Forsvar
30.   David Edgar    Forsvar (Er han fortsatt her?)
36.    Mark Viduka    Angrep
39.   Andrew Carrol    Angrep
40.   Tim Krul    Keeper (Utlånt til Falkirk)

Sider: [1]