20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - geordie-olav

Sider: [1] 2 3
1
Kamper / Newcastle - Blackburn: Lørdag 24. sept, kl 16:00
« på: 21. Sep. 2011, 20:02 »
Etter syv kamper står vi stadig ubeseiret i 2011/2012-sesongen. I ligasammenheng har vi utrolig nok sluppet inn færrest mål. På fem PL-kamper står vi med kun to baklengsmål. Vi har med det befestet fjerdeplassen. Til helga gjestes St. James Park av Blackburn Rovers, som forrige helg slo Arsenal 4-3 på Ewood Park. De har imidlertid vært tynslitte i sine bakre rekker i sesonginnledningen, og Newcastle, som har Ben Arfa tilbake fra et lengre skadeopphold, bør være storfavoritter å regne i det kommende oppgjøret.

Diskutér!

3
Chit chat / Hamas barne-TV
« på: 26. Feb. 2008, 20:14 »
Jeg kunne lett frem slike HUNDREVIS av slike linker (ikke bare barne-tv):
Hva faen er dette for noe egentlig!? Også er masse av dette BARNE-TV! Ikke rart at det er så mye ondskap i verden. Islam er ikke en ond religion i seg selv, men det er mange mennesker som gjør den til det. Hvor mange det er, det er ikke godt å si. Umulig å si faktisk.

 Jeg er atheist, men respekterer alle religioner og religiøse. Men er det noe jeg har vansker med er det religiøse fanatikere, og at de viser dette på nasjonal tv i Palestina og Iran er SYKT! SYKT! SYKT! Hadde det fantes en djevel er dette hans verk. Vi lever i en syk og veldig ond verden. Oppfordrer barn til å drepe, hate og lærer dem ting som til og med er mye verre enn nazisme. Deres helter er voldtektsmenn, terrorister og mordere.

Greit nok at den dyreplageri-videoen var ment omvendt vei, men det virker faen meg ikke slik når de viser dyreplageri, og det på barne-tv! Om de faktisk mener at man skal respektere dyr ville de ikke ha gjort det slik. Så sier de rett ut at man ikke skal snakke engelsk, at muslimer er overlegne andre folkeslag og at jøder og dansker er tyver, drapsmenn osv osv.

Jeg fatter ikke at det er mulig.

4
Tilbakemeldinger / info / Engelsk seksjon på forumet?
« på: 23. Feb. 2008, 19:16 »
Har foreslått dette før, men da ble det ikke noe av.

Forslaget er at vi skaffer en engelsk seksjon her på forumet, slik at ikke-skandinaviske Newcastle-supportere også kan dra nytte av newutd, eller kan si hei når de stikker hodet innom her, for å se hvordan det går med oss norske Newcastle-supportere. I tilfellet burde det også stå informasjon på engelsk om at forumet også har en egen engelsk seksjon.

Hva syntes dere?

5
Chit chat / Harald Heide-Steen jr
« på: 09. Feb. 2008, 14:01 »
Ikke død enda, men ikke lenge igjen nå:

http://www.side2.no/kjendis/article1592500.ece

6
Reiser / Newcastletur i juni...
« på: 19. Jan. 2008, 14:24 »
Uheldig tidspunkt, jeg skal innrømme det. Men det var foreldrene mine som sa at det ikke var mulighet for noen annen tid på året, og ville jeg dra en annen gang kunne jeg godt det, om jeg da betalte turen selv...  ::)

Spørsmålet er: Er det MULIGHET for at det skjer NOE på St. James Park mellom 22-29 juni? En testomonialkamp, en treningskamp eller lignende? Speed skal vel legge opp snart? Kan ikke han få en testomonial-kamp en gang i denne uken på St. James?
7
Chit chat / Chit Chat-tråd
« på: 01. Aug. 2007, 01:04 »
Jeg har på følelsen av at det er mange som har noe på hjertet som ikke er passende i en tråd, og at det dermed blir ansett på som avsporing. Iblant hender det også at folk skriver det de har på hjertet i en eller annen tråd, fordi de ikke gadd å starte opp en ny tråd.

Så her er altså chit chat-tråden. Her kan man diskutere ALT man måtte ha på hjertet, og avsporing er så absolutt tillatt.

Så får vi se om folk i det hele tatt har bruk for en slik tråd :P

fant ingen andre steder å poste dette:


sykt bra  :P8
Kamper / Newcastle - Celtic 26.07
« på: 25. Juli 2007, 22:10 »
Den første skikkelige utfordringen for Sam Allardyce, og på søndag står Juventus for tur.

Diskuter kampen her.

9
Tilbakemeldinger / info / Engelsk seksjon på forumet
« på: 14. Juli 2007, 21:28 »
På statistikk-tråden foreslo jeg jo dette, men jeg ser det passende å lage en egen tråd om dette.

Jeg mener at en engelsk seksjon på forumet ville være ideelt slik at Newutd blir mer "internasjonale", og får utenlandske besøkende til å føle seg litt mer hjemme her. Og i tilfellet dette kommer i gjennom syntes jeg også at det kunne være noe på forsiden til Newutd som informerte om at det finnes en slik seksjon på forumet.


10
Generelt / Nye bortedrakter og keeperdrakter
« på: 29. Mars 2007, 16:36 »
Får vi snart vite dette?

11
Generelt / Roeder skryter hemningsløst av seg selv
« på: 25. Mars 2007, 12:07 »
http://www.norskefans.com/england/artikel.asp?id=2776
http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=456725&CPID=8&clid=4&lid=2&title=Roeder+stands+tall&channel=football_home&

Sukk, sukk. Glenn Roeder skryter av seg selv. Inkompetente spillere og uheldige skader har selvfølgelig skylda, ifølge han.

Og hvor er ambisjonene til denne kødden når han sier at ingen manager kunne få dette laget opp blant topp seks? Det var dråpen for meg. Få søppelmannen ut.

12
Tilbakemeldinger / info / Gule kort
« på: 01. Jan. 2007, 20:34 »
Nå har jeg, Tommy Sten og Plebbster hatt de gule kortene våre i noen måneder.

Tror de skulle ha vært fjernet for lenge siden. :wink:

13
Spillere og ledere / Tim Krul
« på: 30. Des. 2006, 21:05 »
Fant ingen annen tråd av vår unge keeper, så jeg lagde en selv.

Jeg har tidligere vært litt streng mot Tim Krul. Jeg har av en eller annen grunn hatt noe imot den gutten, men det er ingen tvil om at gutten er en god keeper.

Jeg så høydepunkter fra Palermo - Newcastle fra tidligere i denne sesongen, og Tim Krul gjorde redning etter redning, etter redning. Fantastisk prestasjon var det.

Så han er en god keeper, og jeg håper at han blir noen år, slik at vi kan selge ham dyrt når han blir bedre. Da trenger vi han jo ikke lenger, for da er jo jeg Newcastles førstevalg. :wink: ehem... :roll: håper jeg.

14
Annet / Geordie-Olavs nye film (må ikke lastes ned)
« på: 12. Nov. 2006, 17:59 »
For å være helt ærlig, så er jeg ikke sikker på hvordan dette gikk.

For jeg har gjort det på en litt annen måte denne gangen. For de som har sett musikkvideoen til Coldplays The Scientist (den musikken brukes også på videoen), så tror jeg dere forstår hva jeg her har prøvd å gjøre.

Dette var et lite forsøk på å prøve på noe helt nytt, og jeg har fått gode tilbakemeldinger fra noen, imens andre syntes den bare var komisk. Vet ikke om jeg skal ta det som et kompliment eller ikke.

Vel, nok snakk, her ligger filmen på youtube:(beklager den grusomt elendige kvaliteten, den ødelegger mye)

15
Kamper / Lør 04.11: Newcastle - Sheffield United (C+ sport)
« på: 28. Okt. 2006, 22:41 »
Mange av oss har hatt så stor tro på laget vårt denne sesongen. En tro om at vi endelig kunne komme oss tilbake til storklubbenes gode selskap. Men det var bare en tro, et dumt håp som aldri gikk i oppfyllelse.

Tap borte mot Liverpool, tap hjemme mot Bolton, tap borte mot Middlesbrough, tap borte mot Manutd, uavgjort hjemme mot Everton, tap hjemme mot Fulham, tap borte mot Aston Villa og til slutt: Uavgjort hjemme mot Charlton, som hadde jumboplassen i Premier League før kampen.

I forkant av oppgjøret hjemme mot Sheffield United, er det vinn eller forsvinn for Glenn Roeder.

Kan Newcastle reise seg etter alle disse skuffelsene? Kan Newcastle forbedre sin mindre imponerende statestikk i Premier League som viser 2-2-6? Vi får se.

Sider: [1] 2 3