20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: [1] 2 3 ... 1710
1
Offensive Bruce slår til igjen ser jeg. Alle spillerne er jo godt plantet langt inne på egen banehalvdel. Hohoh!

Ja, sånn vi spilte under Benitez i hver j..... kamp, uansett om motstanderen var Liverpool, ManCity eller Huddersfield og Cardiff.
Du likte det under Benitez, så hva er forskjellen?

Det er da ikke sant at vi spilte vær j.... kamp sånn under Benitez. Avhengig av motstander, det.

Ellers - så tenker jeg at vi har blitt lovet morsom angrepsfotball av Bruce og alle de foregående, has-beens av noen briter vi har ansatt. Så skjønner boris sin skepsis.

2
Mike Ashley gråter av glede for dette resultatet. År etter år, akkurat i henhold til ambisjonsplan.
Jeg greier ikke helt akseptere at vi skal gå inn i en cup-kamp hjemme mot Leicester og være underdogs. Men det er selvfølgelig slik det har blitt under dagens regime - og det gjør meg stadig forbanna trist.

Ellers er det selvfølgelig helt på sin plass at Perez bues på.

3
Kamper / Sv: Tottenham - Newcastle 25.08-19, kl 17.30
« på: 26. Aug. 2019, 12:18 »
Lite konsis i det du skriver Toon, om du mener vi skal ta deg alvorlig. På ene siden håner du taktikken Rafa benyttet mot slik motstand, men når Bruce i grunn reverserer til en taktikk just som den Rafa kjørte og vinner sin første kamp - så lovpriser du den. Jeg skulle selvfølgelig også sett at Rafa hadde fått mer enn knapper og glanspapir i forkant av en sesong å handle for...

Men vi kan jo slå fast at vi er et av verdens beste lag. Vi er vel de eneste som har slått Shitty i 2019 i PL, og nå slo vi det laget som knocka ut Shitty i CL og vel er det eneste andre laget som har slått Shitty i 2019 uansett turnering?
Det gjør oss vel til Europas beste lag ved siden av Liverpool skulle jeg mene.

Fra spøk til revolver så smaker det tilsynelatende deilig å slå et topplag selv om vi må ty til en defensiv tilnærming? All ære til Bruce og spillere. Så skal vi samtidig innse at vi er heldige, kanskje spesielt med dommeravgjørelser. Så kan dette være det som gir oss godfølelsen til å gå på en rekke med gode resultater fremover!

4
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 22. Aug. 2019, 12:48 »
Akkurat nå tenker jeg faktisk at Brucern er desperat etter å få Carroll på beina. Tror også det ligger et potensiale i langt fler mål om han går over i en Rafa-formasjon med Almiron mer ut på kant lengre bak i bana og hvor Joelinton kanskje heller jobber bak Carroll i front. Eller er det alldeles idiotisk? Det lukter ikke mål av noen per i dag, og da er det faktisk Carroll eller Gayle som kan være løsningen.

5
Hadde et poengsnitt på 1,17 siden retur til PL.
Ellers skal du få lov og mene det, men jeg mener du er helt fullstendig ute på viddene. Han fikk ikke bruke penger på laget, mens alle klubber rundt han investerte. Bragd å klare topp 10.

6
At mye har endret seg siden Rafa var i LFC er jeg enig i.
Men desto mer lurer jeg virkelig på om du mener Steve Bruce har klart å henge med i timen i like stor grad som Rafa Benitez har?
Jeg anser Rafa som en framoverlent, fleksibel manager i stand til å spille ut fra de styrkene han har til rådighet. Det var nettopp det han gjorde med oss, og som både fikk oss til et opprykk og ungikk nedrykk på tross av underinvesteringer begge hans sesonger i PL. Vi så også prov på langt mer underholdende fotball straks Almiron kom inn dørene og vi fikk flere strenger å spille på.  Han er også kjent som en type som benytter vitenskapelige metoder i sitt arbeide, og som er svært opptatt av klar instrukser til hver enkelt spiller i laget.

Steve Bruce er derimot kjent som en manager som ikke har vært spesielt opptatt av å ta i bruk nye metoder, han har fått et rykte på seg som en manager som ikke evner endre taktikk underveis når det trengs.

At enkelte (igjen) faller for en manager som lover mer spennende, offensiv fotball syns jeg er merkelig. Det har vi jo brent oss på før med svake, britiske managere.
Så ser jeg det ble påpekt at Bruce spilte bra fotball med Birmingham i PL, for snart 20 år siden. Han hadde et eksakt snitt på 1 mål per kamp i PL med Birmingham. Jeg husket de som en klubb med enkeltspillere som var morsom, deriblant Dugarry og Forsell. Men generelt som en ganske kjedelig, erkebritisk klubb som var kjipe å møte. Rafa har hatt et snitt på 1,06 siden opprykket. Langt fra noen hurratall, men 10. plass og 13. plass med de midlene og det mannskapet han har tilgjengelig mener jeg fortsatt var svært godt levert.

Jeg skal ikke dømme Bruce nord og ned enda. Men jeg har liten tro på at han kommer til å revolusjonere oss til et fantastisk angrepslag. Da vil det isåfall være, som Andymag så glimrende poengterte i en annen tråd, fordi vi har truffet på våre kjøp og at Almiron, Joelinton og Saint-Maximim får frie tøyler til å herje der fremme - slik Ben Arfa, Cisse, Ba og Cabaye fikk under Pardew. I motsatt fall har vi endt opp med å ødelegge Almirons karriere i PL med en clueless manager...

7
Benitez sitt Liverpool scoret mest mål av samtlige i ligaen når Han nesten tok ligagull. Det gjør en ikke nødvendigvis som en defensiv manager. Det å spille med enslig spiss er ikke et argument for at en spiller defensiv fotball. Da er det mange svært underholdende lag siste tiåret som må stemples som defensive.
At han bygger opp lag bakfra derimot med et safety first-mantra, der er jeg enig.

8
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 17. Aug. 2019, 16:58 »
Veldig godt innlegg, Andymag. Helt enig. Under Rafa var vi et kollektiv med svært begrenset kvalitet over hele fjøla. Pardew og Schteve hadde flere x-faktor-spillere å ta av, men ikke uten grunn at vi ofte gikk på stortap under nevnte managere.

9
Jo, det betyr noe. Under Rafa ble vi svært sjeldent ydmyket. Det skjedde regelmessig under Pardew og co. Fordi de ikke hadde snøring.

10
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 14. Aug. 2019, 15:44 »
Jeg kan kjøpe argumentet til Hughie om at det er skuffende at Benitez dro til Kina for å fortsette karrieren når det ble klart at han ikke kunne fortsette i Newcastle.
Men det stopper der. Toon forsøker male et bilde av at Rafa forlot oss fordi han gikk etter pengene i Kina, og at det var drivkraften. Det er jeg brennsikker på at aldri var motivasjonen. Som alle dere her skriver - han forlot oss fordi klubben ikke ønsket ta de nødvendige stegene for å utvikle seg til en toppklubb i PL igjen.

11
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 13. Aug. 2019, 10:41 »
Lies, lies, lies. Jeg vet hvem jeg velger å tro på i denne saken. Mike Ashley har null problemer med å servere løgner for å rettferdiggjøre dritten sin.

Sitat
“Wherever you go, go with all your heart.”

I would like to start my first column for The Athletic with this quote from Confucius, the Chinese philosopher and politician.

People in Newcastle have been talking about my decision to move to China without knowing what happened behind the scenes during my three years at St James’ Park.

I haven’t wanted to say too much about that — I’ve encouraged supporters to get behind Steve Bruce and his new team — but I’ve been made aware of what Lee Charnley, Newcastle’s managing director, claimed in the club’s match programme last weekend and I think it’s important I address that.

Hopefully, it will be the last time I have to do so. In the future I want to write about football and nothing but football.

When I joined Newcastle in 2016, I did it with all my heart. I could feel the history and see the potential of the club and I wanted to be part of a project and to stay close to my family on Merseyside.

I tried to do my best every day, even staying when we went down to the Championship and saying no to other offers — bigger offers than the one I recently accepted with Dalian Yifang, by the way. If I was only interested in moving “for money”, as Charnley stated, I could have done it much earlier.

Over my long career, and especially in my time at Newcastle, I’ve always shown commitment to my club, its city and its community and I’ve done it with professionalism and honesty. I want to remember the good moments I spent in the north-east — and there were many of them — and not have to keep denying things about my time there or about my departure.

Newcastle’s board had a year to sort out my contract but, when we met after the end of last season, they didn’t make me an offer I could accept. They told me they didn’t want to invest in the academy or the training ground — if they like, I can explain the reason why Mike Ashley refused to do that. Their idea of a project was a policy of signing players under 24 and, in my opinion, the budget available was not enough to compete for the top 10.

After that meeting, I knew they would not come back with a serious offer and, when it arrived, 19 days later, it was for the same salary as three years earlier and with less control over signings. Charnley’s comments in the programme about having a deal agreed for Joelinton in February explains a lot that I couldn’t understand at that time.

After three years of unfulfilled promises, I didn’t trust them.

When we finished 10th in the Premier League in our first season back, all players and staff were paid a bonus — aside from my coaching team. That felt like a punishment for me not signing an extension.

So, by the end, I knew there would not be a proper offer and they knew I was not signing.

I couldn’t explain that in public because I was not allowed to talk to the press without their permission, so I was waiting until late June, like every fan, hoping there would be good news about Newcastle’s prospective takeover.

The time was passing and we were losing job opportunities in Europe. I couldn’t wait forever. I’m a family man and I have a responsibility to them, my staff, Paco, Antonio and Mikel, and their families, too. I don’t like to gamble with the future of my people.

In front of us we had three options: nothing serious from Newcastle, the hope of a possible takeover or a different project. Yes, it was a big offer in China — I have never denied that — but it was also another continent and another league, from a club giving us a lot of recognition and respect. That decision wasn’t easy, but it was clear.

So, here we are in the Chinese Super League with an ambitious club that has a big company in Wanda behind it.

At Dalian, we are trying to build something important in this massive, fascinating country. It is another level, another way of doing things, another culture, but they believe in us, they listen to us and their priority is not just to make a profit. They are investing big money in developing a new scouting department, they are building a new training ground for the academy, the under-23s and, obviously, the first team. And, yes, they are using our experience to guide them.

The CSL has 16 clubs so that means 30 league games plus the cup (we are in the semi-finals) and the Asian Champions League, if you qualify.

The Chinese Federation tries to promote young players, which means the top teams like Guangzhou Evergrande, who have had the best young Chinese players for years, can manage better than us. We can’t compete with them at the moment, but our target this year is to finish in the top 10 (we are sixth), and we are improving and growing. They expect us to leave a legacy, the basement on which to build something.

The whole experience is a challenge, none bigger than the language. I have worked in Spain, Italy and England, but this is very different. Here, you need a translator for everything: to transmit your thoughts in training sessions, team talks and to the media, down to working on computers. But there is a rich culture here; the city, the food, the life are all nice. And, as I say, we have been treated with nothing but respect.

Over the coming weeks, I will talk more about that and more about what’s happening in the Premier League but, as I have started with Newcastle, I will finish with them, too.

What can I say about them? Before their first game, I wished the players, fans and Steve Bruce all the best and I meant it sincerely, because they deserve it. Arsenal was their first match of the season and their first with a new manager, so we have to give them time.

The signings we made to take us from the Championship have more experience in the Premier League now. I think the combination of “our” young players, like Jamaal Lascelles, Isaac Hayden, DeAndre Yedlin and Javier Manquillo, the new squad members like Miguel Almiron and Sean Longstaff, together with the experience of Paul Dummett, Matt Ritchie, Martin Dubravka, Fabian Schar, Florian Lejeune, Federico Fernandez, Jonjo Shelvey, Ki Sung-yeung, Ciaran Clark, Karl Darlow and Christian Atsu will be enough to stay up.

The new players will have to make the difference if they want to finish better than 10th, but they will need — and they will have — support from the fans, even if they are not happy with how things have been done, because they know the club is bigger than anyone. They have to be United; Newcastle United.

On Sunday morning, I switched on my television in Dalian and there was a documentary about Alan Shearer being shown. Can you believe that? It’s true.

I saw joy in the faces of Newcastle fans after every goal. I didn’t need the reminder, because I was there so recently, there with all my heart, but it made me think again about that history and potential. And it made me consider something else: what would an 18-year-old Newcastle supporter think about his club now?

Best wishes from China,

Rafa*

12
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal, 11.8.19, 15:00 (PL)
« på: 13. Aug. 2019, 08:45 »
Nå er det vel sluttsummen ved ferdigspilt sesong som er avgjørende her, ikke de ti første kampene.
Jeg gidder ikke bruke tid på allerede sammenligne poengfangst Rafa vs Bruce etter en spilt kamp denne sesongen.
Er også enig med Anders - det viktige er jo hvordan laget faktisk fremstår de kommende ukene. Vil vi fortsette være like gjerrige bakover? Vil vi se at relasjonene utvikler seg fremover på banen? Forrige sesong slet vi med at Rondon var skadet fra start av, og gradvis kom inn i sesongen. Dette blandet med at vi hadde den tøffeste starten av samtlige lag i ligaen.
Denne gang har vi en fersk spiss i PL i Joelinton og et wild card i ASM som begge må få tid til å bli kjent med liga og lagkamerater.

13
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 13. Aug. 2019, 08:39 »
Vi må vel også stikke den berømte fingeren i jorda og innse at det var ikke denne matchen vi skulle gjøre det i.
Bedriten statistikk over flere år mot Arsenal, og vi kan jo også snu det slik at vi spilte Arsenal dårlig - ikke bare at de var svake.'
Det kommer nå match mot Norwich og Watford, samt innimellom Spurs - det er kamper der vi bør ta 6 poeng, minimum.

14
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 12. Aug. 2019, 07:27 »
Steve McClaren var en billig manager. Satt til vi ikke klarte redde oss fra nedrykk.
Stiverten sitter lengre enn 10 kamper. Jeg er selvfølgelig veldig redd for at han ikke er taktisk på nivå med resten av managerene i ligaen.

15
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 10. Aug. 2019, 21:45 »
Bruce vil få tillit uansett om vi får en elendig start. Og det syns jeg er helt riktig. Vi tjener lite på å sparke han etter 10-15 kamper. Gitt at ting ikke er helt fullstendig krise.
Historisk sett gir også Ashley sine ansettelser bra med tillit, kanskje foruten Hughton etter opprykket. Se bare på hvor lenge McClaren fikk sitte.

Sider: [1] 2 3 ... 1710