20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: [1] 2 3 ... 1712
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: I dag kl. 12:11 »
 ;D

Jeg må si at det sitatet er så gammelt at jeg aner ikke hvor jeg har det fra :P

2
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 25. Jan. 2020, 16:44 »
Klarer ikke flere "false dawns" nå, så bør helst unngå lese saker om dette for å ikke bli unødvendig håpefull.

3
Generelt / Sv: Skadesituasjonen
« på: 24. Jan. 2020, 12:26 »
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastle-united-suffer-two-fresh-17624180

Skadetoget ruller videre. Tut tut!
Krafth ute i 6 uker, og Lejeune sliter også med lyskeskade etter å ha scoret mål mot Everton.

4
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 24. Jan. 2020, 12:24 »
Lånetoget går. Lazaro sistemann inn med all sannsynlighet, kan være aktuell for spill mot Oxford om papirene er inne i tide.


5
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 23. Jan. 2020, 10:34 »
Er ikke troublemaker litt ufortjent rykte her? Mener å ha lest at det vel er flere sider av saken rundt hans situasjon i Schalke 04.

Ellers, er jeg vel enig i din første analyste, Toon. Jeg kjenner veldig på apati og likegyldighet. Ser ut som vi klarer oss overraskende greit denne sesongen. Men det er lit som tyder på voldsom sportslig utvikling, og vi gjør ingenting for å forbedre akademiet (U23 gjør det vel forøvrig drita dårlig). Vi bare overlever i PL, og det er perfekt for Ashley. Jeg tror fort det blir tøffere tider når en ser bak resultatene og på hvordan vi faktisk presterer. Spesielt dersom de beste spillerne våre presterer og vi selger når profitten er god nok for Ashley. For det er ikke gitt at vi treffer hver gang vi skal videreutvikle det neste salgsobjektet.

6
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 18. Jan. 2020, 21:18 »
Vi er jævlig effektive da. Bruce var jo selv storscorer som stopper, så mulig han trener mye avslutninger med de defensive spillerne :P

7
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 17. Jan. 2020, 13:28 »
Geordie oppsummerer det bra siste setningen.
Men det må være lov å se bak resultatene våre - og det er dyster lesning. Vi skaper vel minst i hele ligaen, og basert på spill og sjanser har vi langt mer poeng enn det vi skal ha. For min del er det også prat om utvikling, og jeg syns ikke den peker rett vei samlet sett. For eksempel storkjøpet Joelinton får vi vel ikke halvparten av hva vi gav for dersom vi skulle solgt, og Sean Longstaff er en skygge av seg selv. Spillemessig går vi bakover, og presterer vi likt resten av sesongen kommer det til å bli en tøff vår.
Jeg mener dessuten PL generelt sålangt har vært rotete, ustabilt og preget av flere lag som har prestert langt svakere enn hva de burde (Spuds, ManU, Everton, Arsenal). Er vel kun ett lag som virkelig har vært stabile (LFC). Et lag som Sheffield United ligger per i dag på 6. plass på tabellen, hvilket jeg mener er litt beskrivende.

Tror Villa og Norwich havner bak oss på tabellen, men den siste nedrykksplassen er for min del ganske åpen - og jeg frykter vi kjapt kan være nedi der og rote utover våren. Håper at enkeltspillere som Almiron og ASM kan være med å bidra til at vi holder oss.

8
Ser vi bak resultatet har vi et skudd på mål og et utenfor. Vi skaper svært lite. Vi kan ikke fortsette slik dersom vi skal unngå nedrykkskampen.

Ellers er jeg fornøyd med at Almiron scorer sitt tredje for sesongen. En av spillerne jeg et mest glad i.

9
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 07. Jan. 2020, 07:46 »
Kan ikke se noen positiv fremgang spillemessig, mener vi spiller dårligere fotball enn forrige sesong - og spesielt vårsesongen i fjor når Almiron gjorde sitt inntog i laget.

Jeg mener vi har tatt mer poeng enn vi spillmessig har fortjent, og at vi har flytt videre på den defensive organiseringen Rafa bidro med. Jeg har sett flere stats som underbygger at vi både har en keeper som har vært nødt til å gjøre flest redninger av samtlige i ligaen, mer enn hva han måtte i hele forrige sesong - og jeg har også sett stats som viser til at vi er laget som makter færrest pasninger generelt og ikke minst i motstanders 16-meter. Nå har atpåtil forsvaret vårt startet gjøre mange personlige feil som gjør at vi taper kamper vi kanskje tidligere i sesongen ville fått noe fra.

Bruce står på pressekonferanse og hyller kjøpet av Joelinton og ser stort potensiale i vår nye spydspiss. Det viser seg at Joelinton etter et halvår fremstår udugelig på dette nivået (med dette mener jeg endel hakk under Joselu) i denne posisjonen, og Bruce fremstår som ute av stand til å passe ham inn i laget. Vi får ikke halvparten av summen vi betalte for ham dersom vi skulle solgt han nå. Alle veit at det ikke er Bruce sitt kjøp, men sjefsspeider Nixon (kan begynne å lure på hans ferdigheter...?) - men dette viser jo hvor håpløst hele set-up'en er. Dette hadde ikke skjedd med en manager med integritet og nødvendig klasse.

Generelt er jeg livredd for at Bruce sin flaks er brukt opp, og at vi får en svært tøff vårsesong. Svært spent på om Bruce snur trenden.

10
Forstå meg rett, det er til syvende og sist alltid Ashley sin feil. At vi har en dårlig manager er bare et av symptomene.

11
Beste taktiske på årevis etter 1-0 mot bunnlag i League 1 etter en omgang. Det å snu og vinne mot Shitty som et av to lag sist halvår forrige sesong blir ingenting i forhold, nei...

Med det laget vi stilte burde vi vunnet komfortabelt. Men dette viser  vel hvordan lista et lagt med en manager fra noen hyller nedpå der...

12
Generelt / Sv: Newcastle i media
« på: 03. Jan. 2020, 20:28 »
https://www.planetfootball.com/quick-reads/ranking-24-strikers-signed-newcastle-mike-ashley/

Fy faen, her er det mye dritt. En sånn liste viser faktisk at en spiller som Joselu var en helt ok signering samme lignet med annet skvip.

13
Spillere og ledere / Sv: Steve Bruce
« på: 01. Jan. 2020, 23:12 »
Over 300 kamper uti sin managerkarriere i PL burde man, dersom man gjorde ting riktig muligens fått sjansen hos litt bedre klubber, eventuelt utviklet lag(ene) man styrer til relativt habile PL-klubber. Dermed syns jeg 300-og-oppover-statsene faktisk sier litt.

14
Spillere og ledere / Sv: Joelinton
« på: 30. Des. 2019, 11:30 »
Jada, jeg kjøper argumentet med at han rett og slett ikke har hatt alternativ i stallen å ta av, spesielt den første tiden. Igjen, kanskje mest av alt et prov på lite gjenomtenkt transferstrategi.
Per i dag vil det vel være mest hensiktsmessig å benytte Carroll på topp og Joelinton bak.

15
Spillere og ledere / Sv: Joelinton
« på: 29. Des. 2019, 21:53 »
https://twitter.com/shxIvey/status/1211253778592288768?s=19

Interessant tråd om hvordan Bruce bruker Joelinton feil. Han skal spille bak en spydspiss, ikke som spydspiss. Har faktisk vært den spilleren som har skapt flest sjanser for oss Så langt denne sesongen, på tross av at vi overhodet ikke spiller på hans styrker.

Sider: [1] 2 3 ... 1712