20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Anders

Sider: [1] 2 3 ... 526
1
Kamper / Sv: Wolves - NUFC, 11.02.19. kl.21:00
« på: 11. Feb. 2019, 23:19 »
Frispark?

Tenkte akkurat det samme. Kommentatorene (USA) mente ikke det, men legger armene rundt Dubravka. Klar hindring, og frispark i mine øyne.

2
Kamper / Sv: Wolves - NUFC, 11.02.19. kl.21:00
« på: 11. Feb. 2019, 22:51 »
Flere som ser en Michael Carrick i Sean Longstaff?? Både kroppsspråk, bevegelse og til en viss grad kvaliteter?

Har en juvel der mener jeg!

3
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 31. Jan. 2019, 18:37 »
Ser ganske så tvilsomt ut det ja. Samaris blir nok værende i Portugal, hva som skjer med Limbombe har ikke jeg hørt noe om. 5,5 time til vinduet stenger, ser for meg at vi er ferdige med å hente spillere inn.
Blir vel Aarons, Lazaar og Murphy ut.

4
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 31. Jan. 2019, 17:32 »
Sky Sports: Jacob Murphy is currently undergoing a medical at West Brom ahead of a loan deal. #NUFC

MÅ bety at vi får inn en ving? Har vel ikke tenkt å bruke Almiron på kant?

5
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 31. Jan. 2019, 13:33 »
Syns det drøyer fælt med Almiron, ryktene sier de venter på Atlanta, klokka er 0600 der nå.. Bør skje noe i løpet av de neste timene.

Hvorfor bør det skje noe snart? Han er i newcastle, ingen grunn til panikk.

Hørt fra sikre kilder at han har signert, bekreftes ila ettermiddagen. Det jobbes med flere :)

6
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 31. Jan. 2019, 11:45 »
Fikk varsel øyeblikket etter jeg postet 😉

Tielemans? 😇😇😍🤣

7
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 31. Jan. 2019, 11:21 »
Andreas Samaris is likely to sign on loan for Newcastle today plus another surprise permanent deal being negotiated in the background. - (via @LukeEdwardsTele) #NUFC

Melder det motsatte her?

8
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 31. Jan. 2019, 02:18 »
Ja, gjorde nok ikke en god nok jobb med å få frem det i innlegget mitt; men har også skjønt at kjøpesum er inkl gjeld til Ashley (derfor jeg mener at £300m isolert sett ikke er en for høy sum).

Ellers kan man lese på den berømte ryktebørsen at Samaris visstnok skal ha blitt tilbudt en ny kontrakt i Lisboa. I et håp om at han blir. Skjønner ikke hvorfor Benfica ikke bare kansellerer lånet, men blir spennende å følge den saken på DLD.
Limbombe var ikke med i kamptroppen til Nantes i cupkampen onsdag kveld, så det kan jo virke som om det er en overgang (LES: lån 🙄) på ferde der også.

Ser at West Ham prøver å overbevise Chelsea om å la Batshuayi spille de siste mnd av sesongen for dem, i stedet for Valencia. Ikke hatt stor suksess i Valencia, men hadde ikke hatt noe i mot om vi hadde prøvd oss med er bud der. Eventuelt sendt Kenedy på første buss tilbake til Stamford Bridge, og tatt i mot Batshuayi i stedet. Da kunne Joselu godt få dra til Kina!

9
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 30. Jan. 2019, 22:21 »
https://twitter.com/KieranMaguire/status/1090531144729313280/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1090531144729313280&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chroniclelive.co.uk%2Fsport%2Ffootball%2Ftransfer-news%2Fnewcastle-united-news-transfers-live-15751658

Ser ut som vi har lånt penger fra Barclays. Noe uvanlig oppførsel fra Ashley og co, men tyder på at vi kanskje låner for å finansiere spillerkjøp.

Gjort meg et par tanker om dette, men kan hende jeg er helt på vidda her.

1) Ashley er desperat etter å beholde Benitez, og kliner til med å hente Miguel Almiron (som Rafa visstnok satte som et krav for å bli værende). Det jeg ser for meg at skjer, er at Benitez signerer en kontraktsforlengelse på et år, i håp om at klubben blir solgt, eller at Ashley plutselig endrer stil (neppe sannsynlig). At dette lånet er et tegn på at Ashley er desperat etter å beholde Benitez, er kanskje det jeg føler meg mest sikker på. Såfremt det går til å finansiere spillerkjøp.

2) Ashley har stor tro på at klubben blir solgt i nær fremtid. Og med nær, mener jeg før sesongstart 2019/20 (dette er bare noe som har kvernet i hodet mitt ;) ). Ashley nekter å bruke egne penger (i grunnen fair enough), men ser alvoret i situasjonen vi er i. Det å miste Rafa etter sesongen kan potensielt være en krise i mine øyne, jeg tør ikke å tenke på hva som vil skje hvis han forlater oss i februar etter et mislykket januarvindu.
Hvor pengene klubben har tjent siden opprykket har blitt av, er et spørsmål jeg gjerne skulle ha visst. Har han tatt penger ut av klubben i form av nedbetaling av lån, eller hva? For vi har vel både tjent penger på overgangsmarkedet hvis jeg ikke husker feil, og brukt minimalt av penger på overganger, lønn, etc (ser ikke for meg at nysigneringene våre skal ha så veldig mye mer i lønn enn de som har forlatt oss, Shelvey er vel fortsatt en av de som tjener desidert best).

Så i stedet for at Ashley bruker sine penger, og klubben tydeligvis ikke har veldig mye penger pr dags dato, ser han på lånet som en investering for å få klubben solgt. Det er tvilsom at det er ekstremt mye penger klubben har tatt opp i lån, og vil dermed ikke være noe stort hinder for de som eventuelt kjøper klubben. Når PL-klubber tjener såpass mye penger, og Newcastle har et stort forbedringspotensiale i kommersielle inntekter, anser jeg dette lånet som et bittelite hinder i en eventuell oppkjøps-prosess.

Et annet poeng, i mitt hode, er at klubben allerede har gjeld. Til Ashley. Den gjelden er sannsynligvis innbakt i kjøpesummen. Hvis Ashley da skal bruke sine egne penger på å kjøpe spillere i januar (gitt at klubben ikke har penger, noe det virker som mtp dette lånet), vil jo kjøpesummen bare øke enda mer. Et banklån vil jo ha en nedbetalingsplan, skal ikke betales til Ashley og dermed ikke påvirke kjøpesummen ved et salg.


Som sagt er dette kun mine tanker/drømmer, men for meg virker det ikke heeelt usannsynlig.

10
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 30. Jan. 2019, 18:24 »
Almiron, Barreca, Samaris og Limbombe inn hadde vært spennende! Absolutt en oppgradering, og godt hvis vi får gjort noe med vingene våre også!

Er bittelitt snakk om at det ønskes en spiss inn også, så Joselu får muligheten til å prøve noe annet.

11
Kamper / Sv: Newcastle United- Manchester City 29.01.2019
« på: 30. Jan. 2019, 01:44 »
Sitat
Salomon Rondon was involved more than any other #NUFC player tonight (most touches & passes) and no player on the field created more chances than him (2) @salorondon23

Fra Twitter 💪🏼

12
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 30. Jan. 2019, 00:03 »
Sett noen kamper i MLS, spesielt av Atalanta, i løpet av høsten. Veldig spennende spiller, og gleder meg veldig til å se han på Tyneside.

Forøvrig veldig dårlig gjort av Benitez å snakke om at noen avtaler kan bli klare i kveld, klarer ikke helt å legge meg enda da! :P Selv om jeg veit at ingen blir klare i kveld (Barreca meldt på medical i morgen, Almiron dro fra USA i kveld, og Samaris spilte for Benfica i kveld).


Men hvis man skal være litt negativ, og finne noe å kritisere for, er at ingen av disse signeringene har spilt i England før. Ei heller har de spilt så mye denne sesongen (Almiron og Atlanta var ferdige med sesongen 9.desember 2018, Samaris har spilt 438 minutter fordelt på 8 kamper denne sesongen (men spilt to hele kamper på rad for Benfica nå, inkl i kveld), og Barreca har ikke spilt en kamp siden han spilte 90 min i ligaen 27.oktober), så her trengs det innkjøring både mentalt og fysisk.

Er vel snakk om en offensiv spiller til inn, helst en spiss hvis Joselu skal dra.
Også var det snakk om at vi skulle ha inn en ving hvis Murphy skulle til WBA.

Men blir nok med de tre som vi vet navnet på, så da håper jeg virkelig at både Joselu og Murphy blir!

13
Kamper / Sv: Newcastle United- Manchester City 29.01.2019
« på: 29. Jan. 2019, 23:52 »
siddis: Absolutt. Har savnet litt den der fellesskapet i ting som blir gjort. Tror det ville ha gitt et større signal. Det beste disse gruppene har gjennomført, er protestene utenfor SD i Newcastle.

Enig Kristoffer, dog dårlig med konkurranse. Men Rondon ser jo bare bedre og bedre ut for hver kamp! Var litt lunken, og hadde egentlig ikke overbevist meg skikkelig. Men den siste tiden har han vært veldig god, og er en stor trussel i luftrommet selv på dårlige dager. Bare vi får gitt han skikkelige baller å jobbe med utover våren, så kan han blir svært så viktig!

14
Kamper / Sv: Newcastle United- Manchester City 29.01.2019
« på: 29. Jan. 2019, 23:27 »
Skal ikke se bort ifra at Longstaff fort kan få noen få landskamper. Milner, Delph m.fl. har jo fått :P

Og ang det med sesongkortene, det skjønner jeg faktisk. Det var en enkeltindivid som oppfordret folk til å kaste ting (sjokolademynter) på banen. Er veldig for protester, men å kaste ting på banen/fra tribunen synes jeg bare blir flaut og dumt. Hva om du skader folk? Leste om en Newcastle-supporter som hadde kastet en glassflaske i kampen mot Watford. Den knuste mot et reklameskilt, og kunne skadet noen.
Leste også om et oppgitt far på Craven Cottage, hvis sønn hadde fått ødelagt sin nye Fulham-drakt fordi noen hadde kastet en pai. Ikke tragisk på noen som helst slags måte, men fryktelig unødvendig.

I vårt tilfelle er voldelige handlinger det dummeste vi kan gjøre, det tjener bare Ashley på (i media).

15
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« på: 29. Jan. 2019, 23:21 »
I følge Sky Italia skal Barreca på medical i morgen, det samme skal vel fort Almiron.

Samtidig melder Sky at deres kilder mener å vite at vi har gjort en forespørsel om å hente Tielemans på lån.
Artig om vi hadde hentet Tielemans i tillegg, men blir nok heller greske Samaris fra Benfica.

Sider: [1] 2 3 ... 526