20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - lefsen

Sider: [1] 2 3 ... 41
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 05. Juli 2019, 00:00 »
Hvis vi ikke hører noe denne uken er jeg ganske sikker på at vi kan skrinlegge takeover.

Fæl påstand sent torsdag kveld😂 Tror nok vi må smøre oss med tålmodighet. Så lenge ikke ny manager blir ansatt er døra åpen tenker jeg.

Holder du bare på sånn fordi du eventuelt kan si "hva var det jeg sa", OM det skjer? Vi hår fått med oss at du har trua nå. Trenger ikke melde det hele tiden

2
Spillere og ledere / Sv: Sean Longstaff
« på: 25. Juni 2019, 14:59 »
Sean's Longgone

3
Det er skrevet søtten sider med innlegg om salget her inne på forumet på en måned. Det er vel ganske så bra. Og vet man at de som kommenterer på FB ikke også er på forumet? Jeg kan finne på å skrive begge steder, men på FB blir det fort bare noen ord. Gidder ikke skrive langt der. Skjønner at du/dere vil ha alt samlet, men skjønner ikke helt hvorfor det er et problem at det finnes to platformer. Hver til sitt bruk tenker jeg. Og nok en gang, manglende tilsig har vel sin forklaring? Så en oversikt over endring i supportermedlemskap nå i dag. Newcastle er en av få klubber som har mistet medlemmer. Leeds f.eks har økt. Tror dette har direkte sammenheng med hvordan lagene presterer, ikke hvor synlig suppporterklubben er. Synd er det!

4
Så lenge det finnes folk som vil drifte forumet, behold det for enhver pris! Denne plattformen er helt overlegen FB, finnes ingen sammenlikning.

Når du nevner dette med rekruttering, har jeg ingen tro på kausalitet mellom at flere er på FB og nedgang i forumaktivitet. La oss stikke fingeren i jorda; de eneste nye supporterne denne klubben har fått de siste årene er små stakkarer som blir pådyttet klubbtilhørighet av sine fedre (og mødre)! Snart kommer vi til å bli like gubbete som Leeds-gjengen. Og det er helt greit altså. Men vi trives her i vårt 90-tallsforum. Og om du er fan av klubben og ikke er her, ja da kommer du nok sigende etterhvert når du skjønner at all meningsfull diskusjon om klubben finnes på disse sider.

Å legge all aktivitet over på FB er veldig i tiden for alle typer lag, grupper og organisasjoner. Men jeg tror det er en misforstått "modernisering". Folk er faktisk interessert i lange diskusjoner om kompliserte spørsmål, ikke bare slenge opp en HWTL *emoji* *emoji" for likes på den møkkaplattformen. Tror jeg da. Kanskje er jeg blitt gubbete selv. Men håper forumet kan leve videre. Motstrøms FTW!

PS. Stor kudos til dere som drifter forumet. En virtuell blomsterbukett fra meg.

5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 05. Juni 2019, 18:47 »
Man kan si mye om Ashley , men en god businessmann er han. Han har holdt på klubben ,ikke rikka på kjøpesummen.
Sagt han kun selger til en som kan konkurrere økonomisk med de store. Om dette nå går i orden tar jeg av meg hatten for han. Han kunne solgt i fjor. De prutet og holdt på angående kjøpesummen. Ashley rikket seg ikke den gang og nå kommer mye større bukk på banen😎

Interessant perspektiv, om dette blir noe av

6
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 05. Juni 2019, 11:37 »
Yes! Men overraskende er det ikke. Denne rare limbosituasjonen, som fort kan vare til juli, er jo helt absurd.

Rafa og Rondon stikker, oppkjøpet kollapser, David Moyes/Chris Coleman-type blir ny manager, Phil Jagielka eneste forsterkning. Forbereder meg på dette, får heller bli positivt overrasket:)

7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2019
« på: 03. Juni 2019, 15:55 »
Enig med forrige talere! På stopperplass er vi godt forspent. Men skal ikke undervurdere Lascelles' lederegenskaper. Er ikke så mange andre sånne typer i stallen.

Ser vi bli hyppig linka til Wesley Moraes, og at han vil til NUFC om Rafa blir. Virker isåfall som en like-for-like erstatning for Rondon. Synes heller vi skal gå for det trygge, selv om Moraes kun er 22 og sikkert kan bli enda bedre enn SR på sikt

8
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 30. Mai 2019, 07:33 »

Lol, har ikke sett nettsiden før nå. Dette er jo åpenbart tull!

Hehe, den er ganske elendig ja. Men jeg har jobbet i oljesektoren, og det er mange store selskaper i verden som har helt ubegripelig dårlige nettsider, størrelsen tatt i betraktning. Så tror ikke man skal legge for mye i det.

9
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 29. Mai 2019, 15:31 »
Vær alltid skeptisk til Lee Ryder. En grei leveregel. Imponerende hvor dårlig en lokaljournalist som følger klubben så tett, kan være.

Jeg har gitt opp dette til det blir endelig bekreftet. Merker det er litt deilig.

10
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 27. Mai 2019, 22:56 »
Har sittet trygt på gjerdet i hele dag. Må beherske meg for å ikke bli for oppspilt. Og de siste timene har det jo stadig kommet kaldt vann i blodet. Særlig Luke Edwards sine tweets, og infoen om at det ikke er den kjøperen man trodde, men en med samme navn, med adskillig færre midler. Angivelig han/de som prøvde å kjøpe Pool i fjor, men som ble avfeid før de kom til forhandlingsbordet?

Han har ikke såå mange følgere, men er hvertfall en journalist fra UAE:
https://twitter.com/waeljabir

Redd for at det er mange flere twist&turns i denne sagaen...

11
Kamper / Sv: Newcastle United - Liverpool. 4.mai - 20:45.
« på: 07. Mai 2019, 13:05 »
Det med det røde kortet er forsåvidt greit. Men å melde at det skulle vært frispark før 2-3 er jo smått absurd.

Var på St.James' for første gang, etter å ha vært supporter siden 1995. For en opplevelse! Nå vet jeg hvordan det føles å dra på pilgrimsreise til Mekka.

12
Reiser / Sv: Billetter Newcaste vs Liverpool
« på: 01. Mai 2019, 18:31 »
Sendt deg melding kjotpuck, men ikke fått svar:)

13
Reiser / Sv: Billetter Newcaste vs Liverpool
« på: 25. April 2019, 23:21 »
Fått med meg at det er stor pågang😇

14
Reiser / Sv: Billetter Newcaste vs Liverpool
« på: 25. April 2019, 17:48 »
Umulig å få kjøpt billetter til denne kampen, ettersom man også måtte ha kjøpt til en match tidligere i sesongen. Jeg har prøvd å legge ut en føler på den store FB-siden, uten hell sålangt. Om noen skulle ha noen tips, eventuelt noen fra supporterturen som ikke kan, er vi meget interessert! Vi er tre stykk. Jeg er medlem i suppporterklubben.

15
Spillere og ledere / Salomón Rondón
« på: 16. April 2019, 16:37 »
Gikk inn for å skrive på Rondon-tråden, men oppdaget til min store forbauselse at den ikke fantes!? (om jeg har blingsa skal jeg slette den)

"Tror ikke folk skjønner hvor viktig Rondon er for Newcastle" Hater egentlig utsagn som starter med dette premisset men lurer på om det ikke stemmer litt. I mine øyne har han vært vår klart viktigste spiller, helt uvurderlig. Senket Bournemouth og Everton, avgjorde mot Huddersfield, viktig mål mot City.  Dette er kun noen av målene. Men jobben han gjør for laget er enda viktigere. Mot Leicester bandt han opp et helt forsvar på egenhånd, i en rolle som er svært utakknemlig for enhver spiss. Han gjør det på ypperlig vis (dog fått godt hjelp av blant annet Ayoze i år altså) Tanken på at både Rafa og Salomon kan forsvinne etter sesongen gjør meg nedstemt. Han har ett år igjen av konktrakten med WBA til sommeren, antar andre klubber også har følerne ute. Her må du være på ballen, tjukke-Mike!

Sider: [1] 2 3 ... 41