20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Pontare

Sider: [1] 2 3 ... 63
1
Kamper / Sv: Palace-nufc
« på: 23. Sep. 2018, 00:56 »
Virkelighets-sjekk! Vi har spilt mot 4 toppklubber og tapt med ett mål i jevne oppgjør.  Mot klubber vi skal måle oss mot har vi tatt to poeng på bortebane. DROPP NEGATIVITETEN! SLAPP AV! RO NED!

2
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 19. Sep. 2018, 11:46 »
Budet sist var på £250m (det uten klausuler, og alle pengene på en gang). Det skjønner jeg veldig godt at han ikke aksepterte.
Jeg synes ikke £400m er for mye for klubben, med tanke på gjelden vi har (rentefritt lån fra ashley).

Men hvis det faktisk stemmer at han har senket prisen til £300m uten klausuler, så bør det friste noen og enhver. Potensialet til klubben er langt større enn hvor vi driver å suser nå, og det hadde vært digg med en eier som ville være interessert i å prøve utvikle klubben.

Men så spørs hvor villig Mike Ashley egentlig er til å selge Newcastle United.
Møter folk med ganske grei peiling på salg av klubber gjennom jobben. De sa for et år siden at Ashley aksepterer et bud rundt £310 mill.  Det han sier han vil ha vil alltid være et utgangspunkt for forhandlinger. Tipper den ekte prisen er nede på nærmere £280 mill nå, Ashley er lei. 

3
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal
« på: 15. Sep. 2018, 17:46 »
Noen som vet om Lascelles var skada btw? Hjalp jo ikke det heller akkurat, med han ut og en bedriten og usikker Clark inn..
Ble ikke tatt av pga dårlig spill nei... Han hadde ankelproblemer.

4
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal
« på: 15. Sep. 2018, 17:14 »
Vi har ikke akkurat marginene med oss denne sesongen.

5
Kamper / Sv: Newcastle United - Arsenal
« på: 15. Sep. 2018, 16:50 »
Veldig god førsteomgang. Vi mangler dessverre kvalitet framover til å omsette farlige overganger.

7
Spillere og ledere / Sv: Mike Ashley
« på: 11. Aug. 2018, 20:34 »
Nydelig, eneste måten å nå fram til Ashley er å angripe Sports Direct. Hjelper fint lite å boikotte klubben.

8
God match, vi spiller oss til store sjangser. Hadde fortjent minst et poeng.

9
Generelt / Sv: Premier League 18/19
« på: 07. Aug. 2018, 18:52 »
Rafa spiller en krevende fotball der disiplin og hardt arbeid er nøkkelen. Det er typisk at det setter inn en viss utbrenthet i lag som spiller denne type fotball. Jeg hadde håpet vi skulle gjøre noen smarte signeringer som gav oss mer konkurranse i troppen og en viss optimisme. Dessverre har dette ikke skjedd. Jeg frykter derfor at den vanskelige starten kan få oss inn i en ond sirkel som blir forsterket av tynn spillerstall. Håper jeg tar grundig feil :)

10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 02. Aug. 2018, 15:01 »
Skjønner poenget , men ikke helt enig. blir  ikke slik det fungerer i praksis.
Om du eier en bedrift, og en av dine ansatte raner nabobutikken. Bør du fengsles da fordi du har ansatt vedkommende?
Haha, du skal ha for at du prøver i alle fall :) Som øverste sjef er du såklart ansvarlig for at dine ansatte gjør jobben sin, og om de ikke gjør det så må du skifte dem ut!

11
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 27. Juli 2018, 19:58 »
Flere enn meg som er bekymret for at Muto ikke vil få arbeidstillatelsen sin? Newcastle styret har funnet en ny måte å lure oss med at de prøver så godt de kan med "dyre" signeringer
Nei :)

12
Lejeune er skadet, Mitro får sannsynligvis ikke spille, og vi har ikke signert Rondon.
Kenedy bør i så tilfelle spille venstre vingback, og Yedlin høyre.

Forsåvidt ikke den verste lineupen det, men kan ikke erindre at Rafa har spilt med 3backslinje før?
Vi spilte flere ganger med 3-backslinje forrige sesong . Blant annet mot Chelsea og Liverpool borte og sikkert ved et par andre anledninger. Mot City spilte vi vel med 5 bak. Men det kom ikke alltid fram i grafikken siden det var samme spillere som i 4-2-3-1 formasjonen. Typisk Yedlin - Lascelles - Lejeune - Dummet - Ritchie eller Yedlin - Lascelles - Lejeune - Dummet - Kenedy

13
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 26. Juli 2018, 12:06 »
Er det noen her med FM 2018 som vil poste profilen til Muto?

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 19. Juli 2018, 15:22 »
Les deg opp på transfer pricing og profit shifting
Hvordan vil det at jeg øker min teoretiske kunnskap om pengeflyt innad i konserngrupper bevise at Ashley tar penger ut av Newcastle? Hvor mange lærebøker i regnskap må jeg lese før jeg opplever denne åpenbarelsen?

Burde det ikke være enkelt å bevise dine påstander om at Newcastle tappes for penger?

Er ikke dette noe veldig mange journalister ville skrevet om?

Kan du linke til noe som underbygger det du sier som ikke er referanser til generelle termer i fra regnskap- og skatteteori?

15
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« på: 19. Juli 2018, 14:14 »

Hvorfor sier dere at gjelden fortsatt er der??? Sett flere skrevet det. Er jo helt offentlig at det første Ashley gjorde da han tok over klubben var å betale all gjelden klubben hadde. Og førte dette opp som rentefri gjeld til seg selv.

Som du skriver selv, Ashley har ikke slettet gjeld, den har bare skiftet adresse. Det er jo like fult gjeld som hefter ved klubben... Om du skylder Sparebanken eller DNB 5 millioner så har du i begge tilfeller gjeld på 5 millioner...

Hvor mye tror du forresten Ashley har betalt for de kommersielle utnyttelsene av klubben? Navneskifte og reklame over hele stadion?

Sider: [1] 2 3 ... 63