20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Fredrik

Sider: [1] 2 3 ... 162
1
Kamper / Sv: Chelsea-Newcastle Kl.20.45 Onsdag 22.September
« på: 24. Sep. 2010, 01:31 »
Ja ja gutter, nå har dere mulighet til å se HELE kampen i HD. Filene er identiske på alle uploadlokasjonene: Dvs at du kan laste ned fra forskjellige lokasjoner, f.eks fil nr 1 hos hotfile, nr 2 hos f.eks fileserve...

Og forresten, det skader ikke å si takk av og til.

FIRST HALF:

http://hotfile.com/dl/71100260/43e9197/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.First.Half1-crpmx.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/71102283/56a2bed/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.First.Half1-crpmx.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/71111253/0e5c821/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.First.Half1-crpmx.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/71111219/8706bae/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.First.Half1-crpmx.part4.rar.html

OR

http://www.fileserve.com/file/N6hC4cH/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.First.Half1-crpmx.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/cGS8yNY/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.First.Half1-crpmx.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/VrpC9Dk/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.First.Half1-crpmx.part4.rar
http://www.fileserve.com/file/pku5cwT/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.First.Half1-crpmx.part3.rar

ORSECOND HALF:

http://hotfile.com/dl/71125012/f44f44b/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.Second.Half-crpmx.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/71125076/d9fe2a3/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.Second.Half-crpmx.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/71135024/2fdce59/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.Second.Half-crpmx.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/71135074/af2df90/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.Second.Half-crpmx.part4.rar.html

OR

http://www.fileserve.com/file/hCzVpEc/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.Second.Half-crpmx.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/J8Qw8gW/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.Second.Half-crpmx.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/wM6Vn6Q/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.Second.Half-crpmx.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/t57mxrH/Carling.Cup.Chelsea.vs.Newcastle.22-09-10.XviD.Second.Half-crpmx.part4.rar

Når jeg skal extracte filmen så kommer det opp sånn dritt at jeg må sette inn en disk med dette volumet. Uansett, takk for filene

Du må laste ned alle filene før du extracter, da vil det automatisk extractes til 2 filer (1 og 2 omg). Hvis du har lastet ned alle, og det fortsatt ikke fungerer har det skjedd en feil i nedlastingen.

2
Kamper / Sv: Chelsea-Newcastle Kl.20.45 Onsdag 22.September
« på: 23. Sep. 2010, 20:33 »
Stor takk for dl-linkene!

3
Gratulerer til alle NUFC-fans og alle involverte. Dominerer denne ligaen alt for lett. Thumbs up for Enrique, virkelig en klassespiller!

4
Chit chat / Sv: Sydentur
« på: 27. Okt. 2008, 17:02 »
Var ikke på Auditorium, men to av de andre jeg reiste med var der. Var visst bra det, er faktisk lyst ute når showet er igang der. Det er en buss som kjører deg dit. Man hentes ved havnen og i løpet av en 10 minutters busstur er man der.

6700 hørtes veldig dyrt ut synes jeg. Betalte selv litt over 5000 for 2 uker på hotell + fly t/r. Bestilte da i januar samme året.

Anbefaler The Doors, var mest der.

5
Chit chat / Sv: Sydentur
« på: 27. Okt. 2008, 10:30 »
Alanya i 2 uker her  ;)
Hvordan var Alanya? Jeg og et par kamerater har bestilt tur dit i to uker i sommer.

Noen som har noe spesielt å anbefale der bort?

Var ganske bra der. Perfekt temperatur, bra uteliv osv. Nattklubber som Robin Hood (svær bygning med inndelt i flere klubber, sinnsykt høylytt musikk), Havana(stor kapasitet, men litt for mange tyrkere), The Doors (mange skandinavere), James Dean (også mange skandinavere). Alt ligger ved havnen og kleopatrastranden. Det tar helt av her om kvelden og natten, et folkehav. Det er også mange bra restauranter i nærheten av havnen. Vi bodde i Atatürk Street på Grand Okan Hotel. Ganske bra hotell, litt små rom (maks 2 stk.), men ellers bra.

Hvorfor har dere bestilt så tidlig? Hvor bestilte dere? Ser ikke bort fra at man også drar til Alanya neste sommer...

6
Dette er en vits.

Jeg har aldri sagt dette før i de tidligere sesongene, men i år tror jeg faktisk at nedrykk kan bli en realitet. Stallen vår er syltynn og forsterkningene vi fikk inn i sommer ser ikke ut til å ha hjulpet en dritt (bortsett fra Jonas da). Heller tvert imot.

Med det sagt syntes jeg folka her virkelig kan gi faen i å hetse spillerne sånn... selvfølgelig blir laget påvirket av situasjonen rundt klubben.


Akkurat det der skreiv noken i fjor og på ca same tid.

Jeg vil våge å påstå at det ikke har vært verre enn dette før. Vi blir avkledd av Premier Leagues dårligste lag, som om mulig har enda dårligere selvtillit i laget. Ingen plan over spillet. Ingen glede og gnist i laget overhodet. Det florerer med middelmådige og hårreisende dårlige spillere ut på der og klubben blir styrt av et fjols som ikke vet hva han holder på med. Det er absolutt ingen unnskyldninger for dette her, selv om spillerne selvsagt blir påvirket av klovneriet i klubben. Likevel skal ikke det ha så stor effekt på det sportslige, som nå er på barnehagenivå!

På eit eller anna tidspunkt i fjor var det like ille trust me!!!!!! Ke fan er det som har vore som dårlegare i dag enn visse kampar i fjor? Vi har gitt vekk to lette mål, og no scora owen. Det betyr vi hadde vunne denne revva-kampen, ikkje sant!?!?!

Hvis du har fulgt med på kampen, så har du sett at spillet har vært skremmende tragisk. På hjemmebane så må man da kunne utrette noe fremover på banen i løpet av 90 minutter? Det er ingen som vil noe, og de som prøver på noe disker opp med noen feilpasninger og personlige feil ut av en annen verden.

Det er derfor eg to gonger, og no for tredje gong seier: Dette er reprise av kampen heima mot liverpool i fjor!!! Då hadde vi ikkje ein einaste avslutning på mål, og var knapt borti ballen. Viss du har følgt med i kveld så har du fått med deg at slik var ikkje tilfelle. Vi hadde 2 sjansar vertfall, før Owen SCORA. Tottenham produserte no ingenting dei heller, bortsett frå 2 mål vi gir vekk. Det er ingen som TØRR. Ingen tørr ta ansvar, Butt er einaste, og han får peppar for det. Ja og ikveld er han delaktig til spurs sitt første mål, men zoggy kunne ha latt vera sentra til Butt som var pressa...

Jaja dei som vil får skrika om nedrykk. Som eg har skreve ein plass her inne før. Vi ligg nederst på tabellen 1 januar viss vi ikkje har fått nye eigarar og ny manager til dess. Punktum

Hehe. Hva er dette? Prøver du faktisk å forsvare laget i dag? Det er en ting, men at du i tillegg trekker frem Butt som den beste forteller vel det meste. Jeg synes ikke det har noe for seg å gå i dybden på hvorfor akkurat det forteller det meste, men hvis du setter deg ned og tenker litt over det, så kommer du nok frem til en løsning. Se kampen i reprise, følg nøye med på Nicky fuckings Butt, finn frem penn og papir og skriv ned alle feilpasningene og feilvalgene han gjorde i dag. Fatter egentlig ikke at jeg gidder dette Butt-faenskapet mer, men noen ser det visst aldri. Ser du også forsvarer Geremis ene vellykede dødball, i stedet for å nevne de 88 mislykkede. Noen grunn til det?

Leser du i det heile teke det eg skriv? HAR EG SAGT BUTT VAR DAGENS BESTE SPELAR DIN ********** !?! Nei, eg sa han tørr! Helvette asso. Du som bør setta deg ned å få hovudet ditt ut av ein viss plass.
Eg seier Geremi bør leggja opp viss han fortsett slik som i kveld...Og nemner til dei som absolutt skal ha zoggy til å ta dødballane at dei to er like dårlege på nettopp dette.
Sett deg ned å sjå reprise av Liverpool-kampen i fjor,heime. Og så denne. HUGS PENN OG PAPIR. Gjer opp dine meiningar og kom tilbake og fortell meg om den store forskjellen...

PS. Du er feig viss du sletta denne. Som du har gjort mange ganger tidlegare.

Hoho. Neida, du skal få lire av deg svadaen din du. Artig med denne Liverpool-kampen, som for øvrig er et mye bedre lag enn et Tottenham som har hatt for vane å bli nedsablet i x-antall kamper så langt denne sesongen. Jeg har ikke planer om å se Liverpool-kampen i reprise, for denne kampen var verre. Adskillig. Dessuten var det jo flere andre kamper i fjor som var langt verre. Hva med Manchester United ganger to? Jeg har hodet fullstendig på plass forresten, sånn for ordens skyld. Er bare litt lettere sjokkert over at det enda finnes folk der ute som synes representanten for feilpasningene og balltapenes landsforening faktisk er en habil fotballspiller. Trodde kanskje dette var dagen da de mest hardnakkede Butt-fanatikerne fikk se et visst beger renne over, men så feil kan man ta. Case closed btw. Dette har ingenting for seg.

Ja det seier seg sjølv. Når du ikkje greie diskutera normalt med folk. Og kun peilar innpå ditt korstog mot Butt. Og gløymer heilt at denne diskusjonen handla om vi var like dårlege i fjor. Og ja du kjem jo sjølv med mange gode argument for det, les to ganger mot Scums.
Det eg seier er at vi var like dårlege i fjor, i mange kampar. Liverpool-kampen var kun eit godt eksempel. Og det eg og seier er at vi kan gjera det endå dårlegare enn i fjor, då kjempa vi om nedrykk. Verre kan det vel ikkje verte?
Takk, det er ein glede. Case closed. "Hoho" god natt.

Endelig. Kjenner jeg har fått dosen med nynorsk for i dag. Men vi snakkes nok ved neste stjernesmell, da du kommer til å representere de som forsvarer smellen og spillerne som sto for den. Can`t wait. Håper du har noe mer å komme med neste gang dog, for dette var tynne greier. Skal gi deg et forsprang neste gang, så du i det minste kan forsøple(ops!) en del setninger med røverhistoriene dine, basert på noe sånn som ingenting, men som i all hovedsak går ut på å verne om egne spillere med nebb, klør og det som er. Vi tales, eventuelt ikke.

7
Dette er en vits.

Jeg har aldri sagt dette før i de tidligere sesongene, men i år tror jeg faktisk at nedrykk kan bli en realitet. Stallen vår er syltynn og forsterkningene vi fikk inn i sommer ser ikke ut til å ha hjulpet en dritt (bortsett fra Jonas da). Heller tvert imot.

Med det sagt syntes jeg folka her virkelig kan gi faen i å hetse spillerne sånn... selvfølgelig blir laget påvirket av situasjonen rundt klubben.


Akkurat det der skreiv noken i fjor og på ca same tid.

Jeg vil våge å påstå at det ikke har vært verre enn dette før. Vi blir avkledd av Premier Leagues dårligste lag, som om mulig har enda dårligere selvtillit i laget. Ingen plan over spillet. Ingen glede og gnist i laget overhodet. Det florerer med middelmådige og hårreisende dårlige spillere ut på der og klubben blir styrt av et fjols som ikke vet hva han holder på med. Det er absolutt ingen unnskyldninger for dette her, selv om spillerne selvsagt blir påvirket av klovneriet i klubben. Likevel skal ikke det ha så stor effekt på det sportslige, som nå er på barnehagenivå!

På eit eller anna tidspunkt i fjor var det like ille trust me!!!!!! Ke fan er det som har vore som dårlegare i dag enn visse kampar i fjor? Vi har gitt vekk to lette mål, og no scora owen. Det betyr vi hadde vunne denne revva-kampen, ikkje sant!?!?!

Hvis du har fulgt med på kampen, så har du sett at spillet har vært skremmende tragisk. På hjemmebane så må man da kunne utrette noe fremover på banen i løpet av 90 minutter? Det er ingen som vil noe, og de som prøver på noe disker opp med noen feilpasninger og personlige feil ut av en annen verden.

Det er derfor eg to gonger, og no for tredje gong seier: Dette er reprise av kampen heima mot liverpool i fjor!!! Då hadde vi ikkje ein einaste avslutning på mål, og var knapt borti ballen. Viss du har følgt med i kveld så har du fått med deg at slik var ikkje tilfelle. Vi hadde 2 sjansar vertfall, før Owen SCORA. Tottenham produserte no ingenting dei heller, bortsett frå 2 mål vi gir vekk. Det er ingen som TØRR. Ingen tørr ta ansvar, Butt er einaste, og han får peppar for det. Ja og ikveld er han delaktig til spurs sitt første mål, men zoggy kunne ha latt vera sentra til Butt som var pressa...

Jaja dei som vil får skrika om nedrykk. Som eg har skreve ein plass her inne før. Vi ligg nederst på tabellen 1 januar viss vi ikkje har fått nye eigarar og ny manager til dess. Punktum

Hehe. Hva er dette? Prøver du faktisk å forsvare laget i dag? Det er en ting, men at du i tillegg trekker frem Butt som den beste forteller vel det meste. Jeg synes ikke det har noe for seg å gå i dybden på hvorfor akkurat det forteller det meste, men hvis du setter deg ned og tenker litt over det, så kommer du nok frem til en løsning. Se kampen i reprise, følg nøye med på Nicky fuckings Butt, finn frem penn og papir og skriv ned alle feilpasningene og feilvalgene han gjorde i dag. Fatter egentlig ikke at jeg gidder dette Butt-faenskapet mer, men noen ser det visst aldri. Ser du også forsvarer Geremis ene vellykede dødball, i stedet for å nevne de 88 mislykkede. Noen grunn til det?

Leser du i det heile teke det eg skriv? HAR EG SAGT BUTT VAR DAGENS BESTE SPELAR DIN ********** !?! Nei, eg sa han tørr! Helvette asso. Du som bør setta deg ned å få hovudet ditt ut av ein viss plass.
Eg seier Geremi bør leggja opp viss han fortsett slik som i kveld...Og nemner til dei som absolutt skal ha zoggy til å ta dødballane at dei to er like dårlege på nettopp dette.
Sett deg ned å sjå reprise av Liverpool-kampen i fjor,heime. Og så denne. HUGS PENN OG PAPIR. Gjer opp dine meiningar og kom tilbake og fortell meg om den store forskjellen...

PS. Du er feig viss du sletta denne. Som du har gjort mange ganger tidlegare.

Hoho. Neida, du skal få lire av deg svadaen din du. Artig med denne Liverpool-kampen, som for øvrig er et mye bedre lag enn et Tottenham som har hatt for vane å bli nedsablet i x-antall kamper så langt denne sesongen. Jeg har ikke planer om å se Liverpool-kampen i reprise, for denne kampen var verre. Adskillig. Dessuten var det jo flere andre kamper i fjor som var langt verre. Hva med Manchester United ganger to? Jeg har hodet fullstendig på plass forresten, sånn for ordens skyld. Er bare litt lettere sjokkert over at det enda finnes folk der ute som synes representanten for feilpasningene og balltapenes landsforening faktisk er en habil fotballspiller. Trodde kanskje dette var dagen da de mest hardnakkede Butt-fanatikerne fikk se et visst beger renne over, men så feil kan man ta. Case closed btw. Dette har ingenting for seg.

8
Dette er en vits.

Jeg har aldri sagt dette før i de tidligere sesongene, men i år tror jeg faktisk at nedrykk kan bli en realitet. Stallen vår er syltynn og forsterkningene vi fikk inn i sommer ser ikke ut til å ha hjulpet en dritt (bortsett fra Jonas da). Heller tvert imot.

Med det sagt syntes jeg folka her virkelig kan gi faen i å hetse spillerne sånn... selvfølgelig blir laget påvirket av situasjonen rundt klubben.


Akkurat det der skreiv noken i fjor og på ca same tid.

Jeg vil våge å påstå at det ikke har vært verre enn dette før. Vi blir avkledd av Premier Leagues dårligste lag, som om mulig har enda dårligere selvtillit i laget. Ingen plan over spillet. Ingen glede og gnist i laget overhodet. Det florerer med middelmådige og hårreisende dårlige spillere ut på der og klubben blir styrt av et fjols som ikke vet hva han holder på med. Det er absolutt ingen unnskyldninger for dette her, selv om spillerne selvsagt blir påvirket av klovneriet i klubben. Likevel skal ikke det ha så stor effekt på det sportslige, som nå er på barnehagenivå!

På eit eller anna tidspunkt i fjor var det like ille trust me!!!!!! Ke fan er det som har vore som dårlegare i dag enn visse kampar i fjor? Vi har gitt vekk to lette mål, og no scora owen. Det betyr vi hadde vunne denne revva-kampen, ikkje sant!?!?!

Hvis du har fulgt med på kampen, så har du sett at spillet har vært skremmende tragisk. På hjemmebane så må man da kunne utrette noe fremover på banen i løpet av 90 minutter? Det er ingen som vil noe, og de som prøver på noe disker opp med noen feilpasninger og personlige feil ut av en annen verden.

Det er derfor eg to gonger, og no for tredje gong seier: Dette er reprise av kampen heima mot liverpool i fjor!!! Då hadde vi ikkje ein einaste avslutning på mål, og var knapt borti ballen. Viss du har følgt med i kveld så har du fått med deg at slik var ikkje tilfelle. Vi hadde 2 sjansar vertfall, før Owen SCORA. Tottenham produserte no ingenting dei heller, bortsett frå 2 mål vi gir vekk. Det er ingen som TØRR. Ingen tørr ta ansvar, Butt er einaste, og han får peppar for det. Ja og ikveld er han delaktig til spurs sitt første mål, men zoggy kunne ha latt vera sentra til Butt som var pressa...

Jaja dei som vil får skrika om nedrykk. Som eg har skreve ein plass her inne før. Vi ligg nederst på tabellen 1 januar viss vi ikkje har fått nye eigarar og ny manager til dess. Punktum

Hehe. Hva er dette? Prøver du faktisk å forsvare laget i dag? Det er en ting, men at du i tillegg trekker frem Butt som den beste forteller vel det meste. Jeg synes ikke det har noe for seg å gå i dybden på hvorfor akkurat det forteller det meste, men hvis du setter deg ned og tenker litt over det, så kommer du nok frem til en løsning. Se kampen i reprise, følg nøye med på Nicky fuckings Butt, finn frem penn og papir og skriv ned alle feilpasningene og feilvalgene han gjorde i dag. Fatter egentlig ikke at jeg gidder dette Butt-faenskapet mer, men noen ser det visst aldri. Ser du også forsvarer Geremis ene vellykede dødball, i stedet for å nevne de 88 mislykkede. Noen grunn til det?

9
Given - 5 - Kan ikke lastes for noen av målene.

Geremi - 1 - Får rett og slett 1 for oppmøte.
Coloccini - 2 - Usikker hele kampen og er med på å drite seg ut på begge måla.
Taylor - 2 - Svak og direkte skyld i 0-2.
Bassong - 3 - Lite bidrag offensivt og ustø bakover.

Duff - 2 - Spilte han?
Cacapa - 3 - Brukbar bakover, forferdelig fremover.
Butt - 2 - Samme som Cacapa, bare enda svakere bakover.
N'Zogbia - 3 - Skal ha for at han prøver, men lykkes skjeldent. Forferdelige dødballer.

Martins - 3 - Tydelig rusten og sliter veldig. Ikke rart med tanke på resten av laget.
Owen - 4 - Scorer, og legger som alltid ned en god innsats.

Ned en på Butt, Cacapa og Geremi, så er vi enige. Ja, jeg ønsker å innføre 0 som en egen karakter.

10
Dette er en vits.

Jeg har aldri sagt dette før i de tidligere sesongene, men i år tror jeg faktisk at nedrykk kan bli en realitet. Stallen vår er syltynn og forsterkningene vi fikk inn i sommer ser ikke ut til å ha hjulpet en dritt (bortsett fra Jonas da). Heller tvert imot.

Med det sagt syntes jeg folka her virkelig kan gi faen i å hetse spillerne sånn... selvfølgelig blir laget påvirket av situasjonen rundt klubben.


Akkurat det der skreiv noken i fjor og på ca same tid.

Jeg vil våge å påstå at det ikke har vært verre enn dette før. Vi blir avkledd av Premier Leagues dårligste lag, som om mulig har enda dårligere selvtillit i laget. Ingen plan over spillet. Ingen glede og gnist i laget overhodet. Det florerer med middelmådige og hårreisende dårlige spillere ut på der og klubben blir styrt av et fjols som ikke vet hva han holder på med. Det er absolutt ingen unnskyldninger for dette her, selv om spillerne selvsagt blir påvirket av klovneriet i klubben. Likevel skal ikke det ha så stor effekt på det sportslige, som nå er på barnehagenivå!

På eit eller anna tidspunkt i fjor var det like ille trust me!!!!!! Ke fan er det som har vore som dårlegare i dag enn visse kampar i fjor? Vi har gitt vekk to lette mål, og no scora owen. Det betyr vi hadde vunne denne revva-kampen, ikkje sant!?!?!

Hvis du har fulgt med på kampen, så har du sett at spillet har vært skremmende tragisk. På hjemmebane så må man da kunne utrette noe fremover på banen i løpet av 90 minutter? Det er ingen som vil noe, og de som prøver på noe disker opp med noen feilpasninger og personlige feil ut av en annen verden.

11
Dette er en vits.

Jeg har aldri sagt dette før i de tidligere sesongene, men i år tror jeg faktisk at nedrykk kan bli en realitet. Stallen vår er syltynn og forsterkningene vi fikk inn i sommer ser ikke ut til å ha hjulpet en dritt (bortsett fra Jonas da). Heller tvert imot.

Med det sagt syntes jeg folka her virkelig kan gi faen i å hetse spillerne sånn... selvfølgelig blir laget påvirket av situasjonen rundt klubben.


Akkurat det der skreiv noken i fjor og på ca same tid.

Jeg vil våge å påstå at det ikke har vært verre enn dette før. Vi blir avkledd av Premier Leagues dårligste lag, som om mulig har enda dårligere selvtillit i laget. Ingen plan over spillet. Ingen glede og gnist i laget overhodet. Det florerer med middelmådige og hårreisende dårlige spillere ut på der og klubben blir styrt av et fjols som ikke vet hva han holder på med. Det er absolutt ingen unnskyldninger for dette her, selv om spillerne selvsagt blir påvirket av klovneriet i klubben. Likevel skal ikke det ha så stor effekt på det sportslige, som nå er på barnehagenivå!

12
Det har vel ingen faens betydning om vi ryker ut av denne Mikke Mus-cupen. Poenget er at dette laget er så fryktelig tamt og fantastiløst, at det virker idiotisk og i det hele tatt tro at dette kan endre seg i løpet av de neste par månedene. Bunnen er nådd ja. Dette er virkelig ille, og ikke minst flaut.

13
Geremi fortsetter å imponere.

14
Hva skal man si? Dette må være noe av det tynneste jeg har sett av Newcastle noen sinne. Next season please! Tar 17 plassen med et smil nå. Eller kanskje like greit at vi rykker ned, for det vil ta lang tid å få dette "fotballaget" på stø kurs igjen. Herre!

15
Hjelpe og trøste. Det må da være mulig å la hvilken som helst annen spiller ta disse dødballene. Det er enkelt og greit håpløst ellers.

Sider: [1] 2 3 ... 162