20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - lgrinde

Sider: [1] 2 3 ... 578
1
-Joelinton, ligg an til å verte største floppen i klubben sin historie.

Både Joelinton og Almiron har vært under pari om man ser på overgangssummene som er betalt og hva de har levert. Allikevel ser det ikke helt håpløst ut. Begge 2 sliter med at de blir veldig alene sammen med ASM på topp. Avstandene er store, de 2 på midten veldig defensive, Shelvey lite bevegelig og sliter med farten. Hayden ikke veldig god offensivt. Longstaffene kanskje litt av det samme.


Almiron var god førre sesong og gjorde ein skikkeleg "impact". Med tanke på at han kom i januar so var det absolutt godkjent det han viste ut sesongen. Denne sesongen har han vore for dårleg og for lite smart i avgjerande situasjonar. Einaste oppløftande at han har fått seg ein assist. Må jo og nemnast at han er viktig for laget i det defansive slik som me no er sett opp.

Joelinton, rekordkjøp på 6 årskontrakt, ser til no heilt fortapt ut ute på bana. Dette kan sjølvsagt snu! Eg berre skreiv at slik det ser ut no, med tanke på pris og prestasjon til no, so kan han ligge han til å verte ein av dei største floppane. Vertfall kandidat til årets flopp i PL.
Carroll er soleklart førstevalg per dags dato.

2
Spillere og ledere / Sv: Mike Ashley
« på: 10. Des. 2019, 06:54 »
Ganske so sjukt me 10000 tomme seter no siste heimekamp!

3
Me er uenig om det meste.

4
Nokre synspunkt etter kampen i går og sesongen til no.

-Heilt utruleg ke lite som verte skreve om tilskodertalet på kampen i går. 10 000 som boikotta!

-Joelinton, ligg an til å verte største floppen i klubben sin historie.

-Dubravka, snart beste keeperen me har hatt i klubben nokensinne? Eit av dei beste kjøpa i klubben si historie?

-Korleis er me mykje svakare på papiret enn førre sesong? Carroll-Rondon, ASM - Perez. Går ikkje an å sei me er mykje svakare på papiret. Me er svekka med tanke på måla som Rondon-Perez ga oss.
I forsvar er jo det heilt likt. Kanskje derfor det framleis er våre sterkaste lagdel...Mange leiartypar som tek ansvar i forsvaret vårt.

-Lagmoralen har vore ekstremt bra sidan me var i Championship, ja framleis ein del spelara som framleis er her, og i dei 2 siste sesongane i PL har den vore imponerande. Det me har mangla på ferdigheita har me henta inn på innsats og lagmoral. Slik har det vore i 3 år no og det ser ut til å fortsetja.

-Bruce si poengsanking er imponerande. Spelemessig ser det veldig planlaust ut, men so lenge me vinner kampar er det ikkje so nøye.

-Verdt å hugsa på at Pardew tok oss til ein 5.plass eine sesongen, men vart av mange aldri akseptert eller likt.

- ASM ute med skade resten resten av året? Det kan fort verte 5 kampar utan han.

5
Du følger verkeleg ikkje med ser eg😂 Litt komiske Ali øve det du skriv.
Samholdet i klubben er vel på sitt dårlegaste nokensinne under Ashley. Med tanke på kor mange som boikottar å gå på kamp.

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastle-united-attendance-lowest-17384224

«United's average so far is 46,669 - and the crowd is around 10,000 down on the same fixture last season.»

Bra at folk viser sin avsky mot Ashley.

Bruce kom til eit lag som var ekstremt gode defansivt og med ein høg lagmoral der ein ga alt for kvarandre. Likevel er eg bra imponert øve at han greidd halde på denne høge lagmoralen og eit lag som gir alt(sett vekk i frå nokre kampar denne sesongen).
Er og veldig imponert øve poengsummen han har til no. Sjølv om han står for ein ultra defansiv spelestil.

6
«Steve Bruce produced arguably his most negative tactics so far this season, which is saying something.» 👌🏻

7
Må vera lov å ha litt flaks(mykje flaks). Fortset det slik og Bruce greier matche siste halvdel(28 kampar topp 8 på formtabellen, siste 16 nr 5 på formtabellen) av førre sesong so kan me jo sjå mot Europa.
Kjekt å sjå at lagmoralen frå dei 2 siste sesongane er den same. Kunne fort ha endra seg med tanke på den sommaren me opplevde. Samtidig kan ein jo lure litt på kva som hadde vorte skreve her viss me ikkje hadde skåra på 2 av 2 sjansar.
Verte spennande å sjå korleis me spelar på sundag.

8
Bøyge meg i hatten for laget og Bruce i dag😁 både med tanke på resultatet og måten det skjer på. Eg har aldri sett so ultra defensiv fotball som me spelar denne sesongen, men so lenge me vinner kampar kan ein ikkje klage altfor mykje. Bruce må jo vera ein stor fan av vår førre manager.

På heimebane må ein kunne forvente nokre prosent meir på treffprosent. Vertfall opp mot 70%😂

9
Uff da Joelinton ;D

10
LOL SU-keeperen! Iskaldt av Shelvey. Smarting.  ;D

11
Djises christ!!!

Me leiar men e no lika elendig som for eksempel mot Norwich og Villa. Noken so såg oversikten øve antall pasningar og treffprosenten?!?  :o Sjokkerande!

12
Kan vel og legge til at me har vorte grusa på bortebane av dei to andre nyopprykka laga. Det bør me retta på i kveld. Eg og er nøgd med uavgjort, men vil og sjå laget prestera på sitt beste.

Howay the lads!

13
Trevor Morley, verste «ekspertkommentatoren» nokensinne.
Hva liret han av seg nå da?

Hugsar ikkje eksakt sitat på engelsk, men noko om at Newcastle-supportarane er «happy» uansett... Det var etter at dei snakka om ASM og at Nufc-fan likar slike type spelara. Børrestad måtte jo dra inn Ginola. Som om ein kan samanlikna ASM med Ginola... Trevor seier alltid masse rart om Newcastle. Han snakkar engelsk, men han har ikkje peiling på kva som skjer i Newcastle. Det verkar og som dei trur at det har vore so store protestar mot Bruce. Det er mot Ashley og han sitt styre folk protestera mot og er forbanna på. Og det er dei framleis faktisk.

Sterkt koma tilbake 2 gonger i dag. Trur det passar oss best spela mot slik motstand sidan Bruce sin taktikk er ultra defensiv. 2 poeng mindre enn i same kamp førre sesong, men det er godkjent.

14
For et mål!  :-* :-* :-* :-* :-*

Førre manager sin feil. Hadde knust City i dag hadde det ikkje vore for hjernevaskinga hans i 3 år.

15
Trevor Morley, verste «ekspertkommentatoren» nokensinne.

Bra med1 poeng her i dag.

Sider: [1] 2 3 ... 578