20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - geordie-olav

Sider: [1] 2 3 ... 505
1
Problemer med scoreboardet, angivelig. Tipper kampen blir over en time forsinket.

2
I motsetning til Gary Neville vil jeg imidlertid ikke frita Pardew for ansvaret. Han bygget dette taperlaget.

3
Har satt en hundrelapp på Leicester.

Kan ikke huske å ha sett et mer uinspirert Newcastle-lag som i høst, selv ikke i nedrykkssesongen. En haug av primadonnaer.

Jeg vil se så mange ungspillere som mulig fra start fremover. Drit lei av den småjoggingen/spaseringen utpå der av spillere som ikke bryr seg om klubben.

Hadde klokketro på Cabella, særlig etter en lovende debutkamp, men han har vært et mareritt. Nesten så jeg savner Jonas utpå der.

4
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 12. Mai 2014, 23:20 »
Rotten Tomatoes er jo bare tull. Brukerne der er bare interessert i pretensiøst onani i stedet for briljant underholdning. En toppfilm som Pandorum har f.eks. 28 prosent, mens dritkjedelige, meningsløse og stillestående filmer som Michael Clayton og Close Encounters of the Third Kind ligger på hhv. 90 og 95 prosent. Forstå det den som kan.

Også på IMDB er det altfor mye slike tendenser. Forsøker noe å fremstå som intelligent eller dypt (i de fleste tilfeller bommes det grovt) blir det jublet i skyene av filmhipsterne. Hadde de hatt smak, ville Shoot Em Up og Olympus Has Fallen - to mesterverk - vært over 8.

Kannibalsjangeren virker dog lovende. Underholdningspotensiale. Det virker som en filmsjanger man kan sitte og kose seg med i kinosalen mens man knasker i seg popcorn.

En film jeg har stor tro på i år er Godzilla. Kan gi den terningkast 6 på forhånd. Det kan ikke produseres nok slike filmer, hvor U.S. marines redder dagen etter at hele byer er lagt i grus. Premisset er enkelt, men garantert mer intelligent (og åpenbart mer underholdende) enn The Fountain (som jeg ikke har sett - jeg bare vet av instinkt at den er klein dumskap som forsøker å fremstå som voldsomt genialt).

5
Transfers / Sv: Transfervinduet Januar 2014
« på: 01. Feb. 2014, 03:09 »
Hahah, ikke overrasket i det hele tatt. Samme gamle regla hver jævla gang. De som tror at dette blir kompensert for i sommervinduet, kan bare drømme videre.

6
Kamper / Sv: Norwich - Newcastle tirsdag 28.01 kl. 20:45
« på: 29. Jan. 2014, 00:57 »
Sesongen er over. Etter dette resultatet har jeg null tro på annet enn ingenmannsland.

Ble også historisk oppgitt som Newcastle-supporter da Cabaye forsvant. Det er det samme år ut og år inn, er det ikke? Hver gang en spiller faktisk presterer for oss, og har det som skal til for å ta oss et steg oppover, er det bare et tidsspørsmål før vedkommende forsvinner. Vi klarer ikke å bygge noe som helst som varer lenger (antakelig fordi PL er blitt så globalisert at ingen føler noe som helst lojalitet til klubbene sine).

Og skulle vi klare å kvalifisere oss til Europa League, stuper vi på tabellen påfølgende sesong grunnet skadetrøbbel, tynn stall etc.

Kan ikke se at vi har noen ambisjoner. Vi er det nye Everton, og kommer antakelig til å fullføre mellom 7. og 15. plass de kommende ti sesonger før vi rykker ned og blir det nye Middlesbrough.

7
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 23. Des. 2013, 18:49 »
Home Alone og Gremlins er jo gullfilmer for barn, som filmene jo er myntet på. Ble derfor negativt overrasket da jeg så at begge filmene hadde fått terningkast 4 i Aftenposten. Som barn så jeg dem om og om igjen, og vet at mange gjorde det samme. Terningkast 5 til begge to, selv om de selvfølgelig ikke er like fantastiske hvis man ser dem for første gang i voksen alder.

8
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 18. Des. 2013, 20:16 »
Enig med skrytet av Hobbiten her. Mens jeg følte førstefilmen var en svak terningkast 4-film, var denne definitivt terningkast 5 (og jeg er som regel forholdsvis sparsommelig med karakterer). Også enig med Geir angående 3D-effektene (som heller ikke jeg vanligvis er så begeistret for).

Garantert julestemning.

9
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 18. Des. 2013, 00:51 »
At Layer Cake er oversett gjør den jo undervurdert? Samme med musikk, det. Dersom et skikkelig bra band er oversett, sier man gjerne at det er undervurdert, men ser at det går sport i å være mest uenig med meg.

Godt å se litt støtte for Serenity også dog, selv om det stadig er utenfor min fatteevne at folk ikke innser at V For Vendetta er et uintelligent, venstreekstremt, konspirasjonsteoretisk makkverk fjernt fra den opprinnelige tegneserien.

Men jeg antar at folk her ikke har fått med seg at den var en kritikk av Bush-administrasjonen fra ytterste, ytterste, ytterste looney-9/11-was-a-inside-job-venstre. Må også si at jeg ikke liker filmer som fremstiller torturister og terrorister som helter, og hinter til at radikale islamister er CIA-agenter i kostymer.

10
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 16. Des. 2013, 18:47 »
Glemte jeg å nevne at No Country For Old Men er ganske overvurdert også? Plottet er jo ikke så mye å skryte av.

11
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 16. Des. 2013, 15:23 »
Vel, jeg kunne ha gjort det enkelt for meg selv ved å skrive at Avatar er overvurdert, men det innser jo så mange. Hunger Games ble kanskje litt for feig sånn sett.

De som sier seg uenige (noe jeg forventet) kan jo si hva de er (mest) uenige i?

12
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 16. Des. 2013, 01:42 »
Noen filmer jeg føler er undervurderte er:

Layer Cake
Har aldri hatt en greie for gangsterfilmer, men dette (med Daniel Craig) var en godbit.

The Hills Have Eyes (2006)
Slaktet overalt, men en adrealinpumpende film som kombinerer skrekk og action på en ekstremt fornøyelig måte.

Primer
Et puslespill av en film som er moro å forsøke å finne ut av, men ser hvorfor denne ikke ble den store publikumshiten.

Shoot Em Up
Denne er dårlig ranka og likt, men den har absolutt alt man bør se etter i en actionfilm. Dropp byggingen av handling. Rett på underholdning og skyting, med cheesy humoristiske replikker. Eneste gangen man ikke ser herlige skytescener er når man ser pupper (og dama i denne er bra). Mer underholdende enn Die Hard og Rambo kombinert for min del.

Dead Man Shoes
Anbefalt av noen her (husker ikke hvem det var). Herlig forstyrrende/psykologisk og nydelig skuespill. Trenger ikke store budsjett for å lage store filmer.

Equilibrium
Underholdende action i denne og jeg likte også konseptet, som var en ganske original vri på Orwell. Dersom Taken er så populær, skjønner jeg ikke hvorfor denne ikke ble det.

Children of Men
Alle er enige om at denne er god, men jeg synes fortsatt at den er undervurdert. Beste fremtidsdystopiske filmen jeg har sett. Legg også merke til hvor lenge kameraene går i enkelte av scenene. Imponerende hele veien.

The Village
Neivel, så var ikke dette den store actionthrilleren mange håpet på, og derfor er den også utskjelt, men jeg syntes stemningen var mildt sagt herlig.

Cassandras Dream
Folk likte ikke denne, men foretrekker Matchpoint. For meg er det helt omvendt. Denne filmen holder deg limt til stolen og man danner genuin sympati med karakterne (som for øvrig er godt spilt), noe Matchpoint aldri klarte for min del.

Shooter
Så mye bedre enn Bourne.

13
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 16. Des. 2013, 01:07 »
La meg komme med en rant her over noen overvurderte filmer:

Ondskapens Hotell
I likhet med de fleste andre filmer basert på Stephen King preges denne av en såpass ekstrem randomness og absurditet at det verken er spennende eller skremmende. Det er bare grusomt teit. De fleste ser dette hva 1408 angår (hvis de ikke gjør det, kan jeg dessverre ikke hjelpe dem), men av en eller annen grunn unnslipper Ondskapens Hotell akkurat samme grad av reinspikka vås.

The Town
En av tidenes tregeste og kjedeligste. Ben Affleck spiller notorisk dårlig og flatt. Monotone dialoger med helt uinspirerte karakterer. Actionsekveksene er også fullstendig uinteressante. Twilight er en bedre kjærlighetshistorie.

Taken
7,8 på IMDB og ofte nevnt på topplistene blant folks favorittfilmer i disse dager. Det er en god film, for all del, med gode actionscener og en briljant, mørk Neeson, men alt i alt synes jeg det er en forholdsvis ordinær actionfilm. At en så vanlig film skrytes opp så til de grader vitner om manglende kvalitet på markedet for tiden.

Pianisten
Et pretensiøst makkverk med 8,5 på IMDB som ofte er nevnt i samme åndedrag som tidenes beste. Påtatt emosjonalitet forsøkt dyttet ned i halsen på deg. Brody er som alltid en kvalmende fløtepus som forsøker å leke dyp. Selv kan jeg se dollartegnene blinke i de selvtilfredse øynene hans. For en overfladisk affære.

Iron Man
Pølsefabrikk-materiale fra Hollywood. En helt vanlig klisjéfylt actionhelt-film som blir overdrevent skrytt opp. Dog sikkert kult for tolvåringer med alle disse laserstrålene, slåssescenene og shit. Hva jeg virkelig lurer på, er hvorfor så mange voksne mennesker synes at denne er så forferdelig bra.

The Deer Hunter
Bokstavelig talt verre enn å se gresset gro og maling tørke. Hvor lenge skal denne leve på rullett-scenen? Er det noen som synes den langtekkelige småbydansingen og lignende scener er noe gøyalt å se på?

V For Vendetta
Er det andre enn dumme «truthere» og fjortisser i Anonymous som synes at dette venstreekstreme sølet er intelligent?

Crash
Politisk korrekthet løper vilsk på lerettet, og blir matet i deg gjennom klissete sentimentalitet. Og det er bare så deprimerende forutsigbart at alle skal juble opp denne bare på grunn av det pseudodype premisset.

Sin City
Nok en gang biter folk på. Å lage en sort/hvitt-film med overdreven vold er visst alt som skal til for å bli genierklært. Meningsløst, overfladisk søppel.

The Wizard of Oz
Man er nødt til å værehøy for å nyte denne.

Forrest Gump
Veldig over the top, med elendig, lavpannet humor (lo ikke én eneste gang). Ikke er den intelligent heller, og jeg følte ikke at den lærte meg noe som helst om livet (som den på overflaten så hardt forsøker å gi inntrykk av). Hva folk ser i denne har jeg aldri riktig forstått. Nok en film som ligner løken - tom på innsiden.

Hunger Games
En flau fjortissifisering av en god film (Battle Royale). Money, money, money.
 
Scarface
Al Pacino har gjort en karriere på å avslutte hver eneste setning med “fuck” mens han dytter i seg kokain. Det er tilsynelatende også alt denne nitriste filmen lever på.

Serenity
Elendig manus, tåpelig konsept og ekstremt mye B-preg over denne filmen. Tror at NRK har bedre kostymer på lageret sitt.

Close Encounters of the Third Kind
Så denne med en kompisgjeng. Alle var samstemte om at det var noe av det tåpeligste og kjedeligste noen sinne produsert. Ikke morsomt, ikke intelligent, ikke spennende. Ekstremt teit, overhypet bullshit. Noe av det kleineste jeg har sett.

Gudfaren-filmene
Film skal være underholdning, og Gudfaren-filmene feiler miserabelt på akkurat det. Ikke bare er de fleste karakterene trøtte og uinteressante, og umulige å utvikle et forhold til, men hele farsotten preges også av en drepende treg progresjon. De mest søvndyssende, uinspirerte og kjedelige filmene etter The Deer Hunter, men det er veldig trendy å late som at man nøt dem når man egentlig bare sov.

14
Mon tro om de har hoppet over til Arsenal alt?

15
Chit chat / Sv: Filmtråden!
« på: 07. Des. 2013, 19:29 »
Takk for anbefalingen The Guard. Høres ut som min type film. Skal få sett denne.

Sider: [1] 2 3 ... 505