20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Frode

Sider: [1] 2 3 ... 388
1
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« på: 01. Mai 2020, 21:07 »
Jeg har sett det meste av NUFC og også mye annet fotball over utrolig mange år nå, så også denne sesongen. Jeg synes det Bruce og trenerteamet har gjort er som forventet med tanke på en helt ny, ung og uprøvd i PL sammenheng av en angrepsrekke i Joelinton, Almiron og ASM.
Ikke glem at klubben og Bruce ble spådd en svært tøff sesong i forkant og flere hadde dem på nedrykk.

Sammenligner man med Benitez er det helt på level med det han fikk til, og bedre enn det mange andre har fått til i NUFC med lignende arbeidsvilkår.

Kan godt være at du tviler på at Bruce vil gjøre det bedre om han får mer midler og hentet spillere fra en annen hylle...... 🤷‍♂️
Jeg derimot tror det motsatte. Jeg tror at de fleste managere i toppdivisjonene rundt forbi er gode. At de med bedre arbeidsvilkår og bedre spillere vil gjøre det bedre, også over en hel sesong. Jeg tror Steve Bruce er god nok til å selge inn NUFC, både byen og klubben, til mange spillere som kan være aktuelle. Han har en merittliste som spiller under en topp topp manager som læremester. Jeg håper han får fortsette.

For å sammenligne litt igjen. Carlo Ancelotti er en særdeles merittert spiller og manager. Vunnet det som vinnes kan med mange forskjellige klubber. At han nå er i Everton er bra for dem, for all del. Men jeg tror at om de skal opp enda ett hakk så må de også opp med forbruket på både lønninger og overgangsbudsjett.

Pellegrini har vel også vunnet både La Liga og PL. Men med West Ham gjorde han det vel ikke bedre enn det noen av forgjengerne gjorde under ganske like vilkår, britiske eller Bilic eller hvem det enn måtte være å sammenligne med.

Steve Bruce var tenkt som erstatter for SBR og så Souness. Han var jo god nok da. Tviler på at han er blitt noe dårligere siden den gang.


Jeg har full forståelse for at mange av dere andre drømmer om Tottenhams Pochettino, eller gjensyn med Liverpools Benitez, gode managere det.
Kunne vært spennende med Benitez og mye penger. Da tror jeg vi hadde fått utrolig mye rart inn.

2
Transfers / Sv: Overgangsvinduet sommeren 2020
« på: 01. Mai 2020, 16:23 »
Først av alt vil jeg si at Newcastle United FC nå endelig ser ut til å kunne handle fra den hylla vi gjorde før Ashley tok over. Etter 13 år med Mike Ashley er det lett å glemme at det var tider der NUFC hentet verdensstjerner og var i forhandlinger med enda flere. At vi en gang satte overgangsrekord med Shearer, at vi hentet Owen fra Real Madrid, at vi solgte Woodgate til samme klubb, at Faustino Asprilla kom en snøfull vinterdag, at Kluivert kom fra Barcelona samt vi klarte å hente i toppkategorien av unge spillere som Jenas, Dyer, Bellamy og Viana. Kunne fortsatt i det lange med spillere som både ble hentet og som nesten ble hentet som Wayne Rooney og Manuel Rui Costa.

Jeg har også et ønske om at Steve Bruce får fortsette som manager. Jeg synes han har gjort en god jobb under de forutsetningene han har hatt. Jeg er også av den oppfatning at det er mange gode britiske managere også. Jeg synes det ville vært spennende å se hva Steve Bruce vil få til med mer valgfrihet og midler å rutte med.

Jeg håper vi for en gangs skyld slår litt på stortromma. Jeg ønsker meg ikke noen unge lovende spillere nå. Vi har Almiron, ASM, Joelinton, Dubravka, Lascelles, Schar, Rose, Longstaffene, osv. Jeg ønsker meg offensive spillere som kanskje har slitt litt den/de siste sesongene, men som vi vet er verdensklasse om de finner seg til rette. Tenker på spillere som Coutinho, James Rodriguez, Grealish, Dembele på Lyon, eller til og med Griezmann (vi har jo vært linket). Noe av dette ville vært en drøm.

Jeg mener at vi har noen gode spillere i stallen. Noen som blir enda bedre om det kommer noen klassespillere inn som kan gå forran og dra med seg resten. Vi trenger mere offensivt.

Til slutt. Det er noen spillere i klubben som jeg rett og slett er blitt glad i og som jeg vil skal være med videre. Ganske mange faktisk. Spillere som jeg anser som veldig lojale og har vært med i tynt og tykt. Jeg unner dem rett og slett å være med videre. Jeg unner dem suksess, jeg unner noen av dem å motbevise flopp stempel (Joelinton, Almiron og ASM), jeg unner dem å få kjenne litt på hva det ville si å være NUFC spiller for 15 - 25 år siden da kanongode spillere kom inn og løftet hele laget og ga en optimisme til alle rundt klubben, til oss supportere som vi kunne flyte på hele sesongen.

3
Synd med alle disse personlige feilene igår. Startet bra med sjanser til Almiron og Gayle alene med De Gea før M. Longstaff putta. Derfra og ut gir vi bort 4 mål.
Spennende å se hva som skjer på overgangsfronten nå. Muto og Gayle er bok noen som kan forsvinne.

4
Kantspiller er han definitivt ikke. At han ikke er en targetspiss/ensom spiss kan godt være, men han har jo hatt både Almiron og ASM rundt seg hele tiden. Problemet er vel heller at avstanden mellom dem blir for stor, at vi blir liggende såpass defensivt at når oppspillene mot Joelinton kommer er avstandene store, ikke bare til Almiron og ASM, men også til de 2 sentrale.

Carroll sliter jo han også. Masse erfaring i PL og Championship. Vi skaper ikke nok sjanser for han, setter han ikke opp i gunstige situasjoner ofte nok. Ja han vinner dueller her og der, jobber bra, osv, men er ikke mange muligheter han får forran motstanderens mål eller i boksen dems.
Er jo det en spiss blir målt i også. Antall mål. Jeg tror vi må bli litt bedre sentralt i banen slik at trioen på topp i ASM, Almiron og Joelinton får flere alternativer, mer hjelp og støtte. Da tror jeg vi vil se mer av de offensive spillerne også.

5
Transfers / Sv: Transfervindu januar 2020
« på: 22. Des. 2019, 17:49 »
Vi har i mine øyne et av Premier Leagues beste lag defensivt. Keeper, midtstoppere og backene er virkelig klasse. God konkurranse og god dekning der også.

Offensivt sliter vi mer med. Jeg synes allikevel at vi har gode spennende spillere med masse kvalitet og spisskompetanse der. Vi sliter bare med å få ut maks av alle. For å få det til må noen ofres, kanskje sentralt.
Jeg mener at vi må få bedre spillere sentralt i midtbaneleddet om vi skal få mer ut av ASM, Almiron, Joelinton, Carroll, Atsu, osv. Jeg mener, vi spiller med 2 sentrale midtbanespillere, nesten alle andre lag vi møter spiller med 3 sentrale midtbanespillere. Dvs at våre 2 i den posisjonen må løpe like mye, dekke like mye rom, være med frem i banen som motstanderens 3 spillere om vi skal vinne midtbanen. Det er ikke Hayden, Ki, Shelvey og Longstaffene kapable til. Nå sier ikke jeg at vi skal selge alle, men skal vi fortsette med kun 2 sentrale midtbanespillere må noen vekk for å vike plass til mer mobile og bedre spillere.
Vi må tilbake til Vieira - Petit, Keane - Scholes, eller faktisk Kantè - Drinkwater, Batty - Rob Lee, osv for å finne en sentral midtbane som kunne stå imot trio på midten.

Om NUFC i skrivende stund er attraktive nok til å tiltrekke seg slike type spillere er jeg ikke like sikker på. Isåfall hvem dette kan være er jeg også helt blank på. Var linket til Alex Kral tidligere denne mnd, ung sentral midtbanespiller som jeg aldri har hørt om, 🤷‍♂️
Kanskje sånne type spillere vi må ta sjansen på.

Uansett, jeg tror at om vi kjøper en ny spiss og/eller en ny ving så får vi bare en til i de posisjonene. Vi skyver bare nåværende problemer over på nye spillere. Jeg synes det er kvalitet der. Skal vi løse opp det at vi sliter med å styre kamper må vi ha inn noen på sentral midtbane. Og skal vi fortsette å spille med 2 sentrale midtbanespillere må vi ha inn mobile spillere med både offensive og defensive egenskaper.

6
Så lenge han konsekvent brukes i feil posisjon, syns jeg det blir feil å kalle Joelinton en flopp. Syns vi heller bør spørre hvorfor brukes han konsekvent feil, og/eller hvorfor vi blåste 40 mill pund på en spiller som ikke passer inn i trenerens taktikk?

Hvordan brukes han feil? Er han ikke spiss da?

7
-Joelinton, ligg an til å verte største floppen i klubben sin historie.

Både Joelinton og Almiron har vært under pari om man ser på overgangssummene som er betalt og hva de har levert. Allikevel ser det ikke helt håpløst ut. Begge 2 sliter med at de blir veldig alene sammen med ASM på topp. Avstandene er store, de 2 på midten veldig defensive, Shelvey lite bevegelig og sliter med farten. Hayden ikke veldig god offensivt. Longstaffene kanskje litt av det samme.

Bruce arvet en stall som passet Benitez.

Jeg håper på én ving og én sentral midtbanespiller/indreløper/box to box spiller inn nå i januar. Vi har brukbart dekning og kvalitet over det meste bakover på banen. Får vi inn 2 spillere på midten så kan vi kjøre Almiron/ASM i litt andre roller. Da blir det ihvertfall lettere å gjøre forandringer fra kamp til kamp.

8
Kun 2 poeng opp til United på 5. plass nå! :D Få inn en god målscorer så er ikke laget så altfor galt.

Det er ikke pent men det gir resultater. 2 poeng opp til 5. plassen. Må holde dette gående litt til så trenger vi noen signeringer nå i januar. Vil veldig gjerne ha noen nye på midtbanen også, både sentrale og kantspillere.

9
One night, I went to a bar, I was with a woman. We talked all night. We laughed, we flirted, I paid for several drinks of hers

“At around 5am, a guy came in, grabbed her by the arm and took her to the bathroom. He made love to her and she left with him. That doesn’t matter, because I had most of the possession on that night.

😂

10
Stålkontroll!!!!

11
For et mål!  :-* :-* :-* :-* :-*

Førre manager sin feil. Hadde knust City i dag hadde det ikkje vore for hjernevaskinga hans i 3 år.

Fortsett gutter! Slike øyeblikk.... 😂

For en kamp. 4 flotte mål. Massevis av individuelle ferdigheter som ble vist. Newcastle med nok en skalp på en tittelutfordrer. Veldig godt gjennomført av NUFC.
Fokus før kamp var skader i midtforsvaret hos ManCity. NUFC med Lascelles, Lejune og Schar ute. Gode midtstoppere det også.

Så ut til å være vanvittig bra trøkk på tribunen.

Herlig lørdag dette. 👍

12
Generelt / Sv: Premier League 19/20
« på: 24. Nov. 2019, 18:40 »
Ser at stadig fler av de utenlandske managerne sliter i PL nå. Emery, Marco Silva og Pellegrini sliter fryktelig nå.
Pellegrini gjør det ikke noe bedre enn hva Moyes gjorde det i West Ham før han. Med tanke på at Pellegrini er den 3. best betalte manageren i PL får vi se om West Ham har råd til å sparke han.
Marco Silva og Everton er bare skrekkelig dårlige. Med tanke på hvor mye han har fått å rutte med må snart tålmodigheten være slutt. Var det så mye verre da Allardyce var der.
Emery er vel også ganske hardt presset. Med det laget han har til rådighet, og vi nærmer oss desember, 19 poeng bak LFC. 3 poeng forran Newcastle men NUFC har én kamp tilgode.

Q. S. Flores i Watford og Ralph Hasenhuttl i Southampton er 2 andre i motgang. Begge lag med noen solide nederlag mot henholdsvis ManCity og Leicester.
Vi kan jo også nevne ManU og Solskjær. Sliter litt de også nå.

På en annen side gjør britiske managere som Brendan Rodgers, Eddie Howe, Frank Lampard, Chris Wilder, Roy Hodgson og Steve Bruce det helt greit med en brøkdel av overgangsbudsjettet til noen nevnt over her.

13
Spillere og ledere / Sv: Aleksandar Mitrović
« på: 15. Nov. 2019, 20:16 »
Mitrovic scorer som vanlig for Serbia. Begynner å bli så forutsigbart at det snart er kjedelig å følge med.

Ja, synd Benitez solgte han. Samme med Mbabu. Gjør det bra i Tyskland nå. Synes sistenevnte så spennende ut de gangene han fikk sjansen under Steve McClaren. Dessverre ble han gitt bort under Benitez.

14
Kamper / Sv: Liverpool-Newcastle, 14.09.2019, kl. 13.30
« på: 14. Sep. 2019, 14:18 »
Offensive Bruce slår til igjen ser jeg. Alle spillerne er jo godt plantet langt inne på egen banehalvdel. Hohoh!

Ja, sånn vi spilte under Benitez i hver j..... kamp, uansett om motstanderen var Liverpool, ManCity eller Huddersfield og Cardiff.
Du likte det under Benitez, så hva er forskjellen?

15
Vanskelig kamp mot et hardtkjempende Watford. Vi toppet antall skader før runden. Allikevel kjører vi kampen godt i 2. omgang. Sliter med at det er få i antall når det skal gjøres offensive forandringer.
Skal bli godt å se Carroll, ASM, Yedlin, Gayle tilbake rett etter landslagspausen. Litt mer konkurranse og litt flere strenger å spille på. Flere av dem hadde vært nyttig i denne kampen.
Å nå må Almiron begynne å sette sjansene. Den første idag er gedigen, den andre også i kategorien stor....

Hva skjer med Lejune? Kneproblemer?

Sider: [1] 2 3 ... 388