20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Joakim

Sider: [1] 2 3 ... 1132
1
Generelt / Sv: Newcastle i media
« på: 28. Aug. 2018, 19:30 »
Wikestad skal få mene det han vil. Men jeg mener de små lagene må tilpasse seg motstanderen. Dessuten mener jeg at man "går for det" selv om man legger seg bakpå også. Vi stagget Chelseas angrep i store deler av kampen, og de fikk ikke til all verden før vi begynte å bli slitne og hadde pådratt oss noen gule kort. Huddersfield prøvde kanskje på noe tilnærmet det vi gjorde mot Chelsea, men utførelsen var under enhver kritikk.

Det skal også nevnes at vi ikke hadde Shelvey eller Kenedy tilgjengelig mot Chelsea. Det begrenser våre offensive muligheter i veldig stor grad. Får vi begge tilbake mot City tror jeg vi får se et litt mer offensivt Newcastle i den kampen.

2
Kamper / Sv: Newcastle vs Chelsea 26.august kl 17.00
« på: 27. Aug. 2018, 17:54 »
Jeg skjønner ikke og er helt helt uenig i krtikken mot Rafa som kommer etter denne kampen. Vi har det laget vi har. I tillegg manglet vi to av våre beste og viktigste spillere. Og veldig mange i startoppstillingen er nye i laget.

Greit nok, jeg har ikke sett hele kampen. Jeg har bare sett høydepunkter (og slow-mo av straffesituasjonen, som jeg forøvrig mener er grei nok), men basert på det jeg har sett og hørt, virker det på meg som vi gjorde en god kamp ut fra forutsetningene.

Ja, Chelsa har 81% posession. Men de har bare 3 målsjanser. Et skudd i tverrligger, et straffespark og et selvmål.
Vi har 19% posession og skaper nesten like mye som Chelsea. Vi scorer også et mål. Jeg vil si at da har vi gjort jobben vår. Og vi har gjort den godt. Det handler ikke om hvor mye ball du har, men hva du gjør når du hatr den. På slutten røyner det dessverre litt på, og det skyldes nok i stor grad gule kort og slitne bein og hoder. Men det tilgir jeg lett. Hadde vi prøvd å angripe mot Chelsa hadde vi blitt spist levende. Angriper vi mot City vil vi også bli spist levende. Da kan vi fort slippe inn tosifret. Er det, det vi vil? Å slippee inn 20 mål på to kamper? Hva gjør det for muligheten til å holde plassen? Eller ønsker vi å rykke ned bare fordi det vil plage Mike Ashley?

Chelsea har landslagsspillere fra Spania, Brasil, Belgia og Frankrike. Vi har landslagsspillere fra Sveits, USA, Sør-Korea, Skottland og Venezuela. Chelsea har spillere i ypperste verdensklasse. Chelsa har enkeltspillere som koster mer enn hele jævla laget vårt. Likevel mener folk at det er Rafas "shit tactics" som gjør at vi taper kampen? Med litt hell hadde vi fått med oss 0-0 eller 1-1. Hadde folk vært like negativ da, eller er det bare fordi vi taper? Vi har fått utdelt den verst tenkelige starten av samtlige lag i PL. Vi har visst lenge at vi ikke kunne forvente mange poeng fra de første 10 kampene. Nå har vi hittil spilt tre kamper, og hatt litt uflaks i alle tre. Vi var fullt på høyde med Spurs og hadde fortjent mye mer enn det vi fikk. Vi var bedre enn Cardiff (dårlig kamp, javisst, men vi var bedre enn dem og hadde fortjent å vinne). Det blir kanskje feil å si at vi var på høyde med Chelsea, men det var ikke helt sånn at vi ble rundtspilt heller. Chelsea vinner på kvalitet, og en heldig dommeravgjørelse.

Vi visste på forhånd at vi kom til å ha lite ballinnehav mot Chelsea. Det ville vi hatt uansett hvordan vi grep an kampen. Er det ikke da bedre å la Chelsea ha ballen, men sørge for at de får gjøre minst mulig fornuftig med den? Det var det vi gjorde. Det lyktes ikke helt, men jeg synes taktikken var 100% korrekt og vil forsvare det til den dagen jeg dør, om nødvendig. Til tross for at jeg ikke har sett kampen, og til tross for kamputfallet, synes jeg dette var et skritt i riktig retning.

Sannsynligvis taper vi også mot Man City, men hvis vi klarer å holde dem også til kun tre målsjanser, så vil jeg si vi har veldig gode muligheter for å stjele med oss poeng.

3
Shelvey herjer jo! Kom kommentatoren i buksa? :D
Det vil ikke forundre meg. Ingenting å skjemmes over det.  :D

4
Riktignok spiller vi i Championship, men basert på de siste sesongene i PL er det ikke åpenbart at vi skal slå de lagene som ligger i bunnen. Vi har vel snarere vært gode til å slå topplagene, men har slitt mot bunnlagene. Så det er ikke åpenbart at vi skal dominere på bortebane mot QPR. Det Rafa Benitez har fått ut av dette mannskapet er faktisk meget imponerende. Selv om det er Championship.

5
Was ist los? What? Skjera?
Katastrofal dømming, svakt forsvarsspill og manglende effektivitet foran mål.

6
4-2-3-1 er ikke en championship formasjon og den passer heller ikke Newcastle.
Det er ikke tallkombinasjonen i utgangsformasjonen som er problemet. Virker som mange fremdeles er nervøse, vi har mange nye spillere, og vi mangler en av våre to faste kantspillere. Vi mangler også vår fremste target man, beistet Mitrovic.

Det kan ta litt tid før laget får satt seg skikkelig.

Og i mellomtiden har vi to unge, uerfarne stoppere som er prone to the odd mistake.

7
Spillere og ledere / Sv: Steve McClaren
« på: 09. Feb. 2016, 00:49 »
At Clement fikk sparken i Derby er jo egentlig ganske sykt. Klubben ligger på femteplass, ligger godt an til en playoff-plass, minimum.
Skal man tro klubben selv, handler det kun om spillestil.

Jeg tror ikke det på noen måte frikjenner McClaren.

8
Transfers / Sv: Transfervinduet januar 2016
« på: 02. Feb. 2016, 12:06 »
Det vi ser i dette vinduet er en innrømmelse fra styret om at deres egen strategi under Ashley har vært en katastrofe. Dermed ende vi opp med en skippertaksmetode som i verste fall kommer alt for sent. Time will show.
Er det egentlig det? Noen som husker tilbake til vinteren 2013? Vi hadde blitt nummer fem sesongen før, vi ga fullstendig faen i å investere den sommeren, og innen januarvinduet åpnet måtte vi investere for å berge plassen. Inn kom Sissoko, Yanga-Mbiwa, Debuchy, Haidara og Gouffran. Den eneste forskjellen fra da og nå, er at nå sitter McClaren i styret, som har overbevist Ashley om å satse litt mer britisk og på mer etablerte spillere.

Vi måtte handle i januar. Vi bare måtte. Hadde vi ikke gjort noe hadde vi garantert rykket ned.

9
Kamper / Sv: Bournemouth - Newcastle 07.11 kl. 13:45
« på: 07. Nov. 2015, 13:18 »
Jeg synes det er bra at vi stiller med samme lag. Jeg mener det skaper gode relasjoner spillerne imellom som vi trenger. Dessuten trenger vi spillere som jobber hardt hele kampen, og som ikke slurver i det defensive arbeidet. Thauvin har åpenbare kvaliteter, men han er for ujevn, og han er ingen arbeidshest. Ayoze og Mitrovic ser ut som et potensielt radarpar. Gini har hatt gode kamper på venstrekanten. Vi skulle gjerne hatt en bedre sentral midtbanespiller, men det har vi ikke. I Colbacks fravær mener jeg Anita-Tiota er den beste sentrale midtbanen vi kan stille.

10
Transfers / Sv: Transfervinduet januar 2016
« på: 26. Sep. 2015, 22:31 »
Ønskeliste for januar:
1. Venstreback
2. Dyptliggende playmaker
3. Charlie Austin
4. Midtstopper

11
Spillere og ledere / Sv: Georginio Wijnaldum
« på: 26. Sep. 2015, 22:21 »
Jeg synes Wijnaldum blir malplassert i en dyp midtbanerolle. Jeg forstår behovet for å ha en god ballspiller der, og da er vel Wijnaldum eneste reelle alternativ, men jeg synes ikke han ser komfortabel ut i rollen.

12
Kamper / Sv: Newcastle - Chelsea 26.09.15 kl 18:30
« på: 26. Sep. 2015, 21:56 »
Før jeg ser at vi faktisk greier å følge opp en god prestasjon, så mener jeg at forskjellen på null og ett poeng er fullstendig irrelevant. Selvfølgelig KAN vi greie å stjele ett poeng fra City, men hittil i sesongen har vi ikke greid å følge opp en god prestasjon fra en kamp til en annen. Med mindre jeg ser at vi faktisk greier å gjøre det, så mener jeg at ett poeng i dag var fullstendig verdiløst.

13
Kamper / Sv: Newcastle - Chelsea 26.09.15 kl 18:30
« på: 26. Sep. 2015, 21:32 »
Enig, Georgia.
Er ekstremt bitter over at vi ikke vinner, men fornøyd som bare det med responsen til laget. Forsvaret med Colombia ib spiss er formidabelt, midtbanen med Anita og Wini beviser at de er gode spillere. Mitrovic og Perez er herlige å se sammen. Innsats som faen.
Vi spiller en fantastisk kamp, men det er ikke verdt noe som helst, så lenge vi ikke får uttelling for det. Ett eller null poeng er samme f... for meg, når det eneste som betyr noe er tre poeng. Vi er i desperat poengnød, vi spiller fantastisk, og vi blir snytt for seieren takket være to fantastiske enkeltmannsprestasjoner fra Chelsea.

Det er mye positivt vi kan ta med oss fra kampen, men med mindre vi gjør nøyaktig det samme i neste kamp, og får med oss poeng fra City, så ser jeg null og niks verdi i at vi ikke gikk all inn for tre poeng helt på slutten. Vi kunne risikert å få en kontring imot, og 2-3, men ærlig talt, hva er ett poeng verdt, når vi MÅ vinne?
Hva er ett poeng verdt, når vi allerede har mistet to?

14
Transfers / Sv: Transfersommeren 2015
« på: 30. Aug. 2015, 00:14 »
Jeg forventer ingenting fra Newcastle innen tirsdag kveld, men tar gjerne imot hvis det skulle komme noe. Starten på sesongen har vel vist at det eneste vi virkelig trenger er et alternativ til Janmaat. Resten blir mer "kjekt å ha", men ikke veldig nødvendig.

15
Spillere og ledere / Sv: Florian Thauvin
« på: 30. Aug. 2015, 00:05 »
Jeg tror nok ganske sikkert McClaren kommer til å ha tålmodighet med Thauvin. I motsetning til sin(e) forgjenger(e) har jo den nye sjefen en langt større innflytelse på hvilke spillere vi skal kjøpe. I tillegg står han for en mye mer ballbesittende spillestil, noe som innebærer at Thauvin vil ha en mye større rolle i laget, enn hva tilfellet var for Ben Arfa under Pardew/Carver.

Sider: [1] 2 3 ... 1132