Newutd.no

Newcastle United => Transfers => Emne startet av: Anders på 12. Mars 2018, 20:33

Tittel: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders12. Mars 2018, 20:33
Mars måned er godt i gang allerede, og de fleste har nå klart å legge skuffelsen fra januar bak seg.

På tide å se fremover!

Vi blir i dag linket til spillere som Alban Lafont (keeper, kjempetalent i Toulouse. 19 år gammel, og har gjort sine saker meget bra i Toulouse de siste sesongene), Gudmundsson (ving i Burnley, ryktes om at vi, Southampton og Leicester er interessert i å betale £20mill 🙄) og det snakkes om at vi undersøker mulighetene for å hente vår innleide helt, Kenedy, permanent.

Keeper og spiss er jo absolutt noe som burde forsterkes, men spørs litt hva som skjer med Slimani og Dubravka.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie12. Mars 2018, 21:05
Hehe, klødd i fingra etter å starte en ny transfertråd, men har latt være grunnet alle usikkerhetsmomentene vi står foran. Beholder vi plassen i PL? Blir Rafa? Får vi nye eiere? Om vi nå redder plassen, noe jeg tror vi gjør, håper bare at ikke halve sommeren går uten at vi får viktige avklaringer. Ashley drita på casino i USA halve sommeren, Rafa med ingen avklaringer på budsjett, "tire-kickers" som vil kjøpe klubben uten at noe skjer.... 

Lest mye forskjellig rundt Dubravka og klausulen. Noen sier det er med "option to buy", andre steder leser jeg at det er lån med avtalt overgang til sommeren? Uansett, det han har vist hittil tyder vel på at vi har fått inn en keeper som har gode kvaliteter på det meste egentlig, og som det vil være vel verdt å hente. Gode reflekser, plasseringsdyktig, kommanderer forsvaret, er rolig med ball i beina. Tipper det betyr at 2 av disse 3 forsvinner til sommeren, Sels, Darlow og/eller Elliot.

Kenedy som nevnt, denne er i det blå virker det som, men er positiv om han kan hentes til en fornuftig pris. Og hva er det? 10-15 millioner pund i dagens marked?

Uten å gå inn på navn, virker det som det skal hentes inn spillere til U-troppene. Håper på en oppgradering av trenermaterialet også. Skulle jeg hatt et navn på drakta mi, så står Berdsley høyt på lista, men han har strengt tatt ikke vist all verden som trener.
Her er en vi linkes til for U-laget: http://www.nufcblog.co.uk/2018/03/12/newcastle-preparing-summer-deal-to-sign-top-manchester-city-talent-report/

Linkes også til en venstreback i dag: https://www.bristolpost.co.uk/sport/football/transfer-news/aston-villa-joe-bryan-newcastle-1325308 Joe Bryan, fra Bristol City.

Sett en drøss med andre linker, en eller annen ving fra Tyrkia blant annet.

Men, igjen. Er så mange usikkerhetsmomenter, vanskelig å ta noe seriøst. Imidlertid, helt generelt, så tror jeg det blir denne type spillere vi henter til sommeren, med mindre en eller annen megamilliardær kjøper oss. Stødige, i all hovedsak yngre spillere, som Rafa kan hente for "fornuftige" priser, og som kan utvikles.

Noe som er langt mer oversiktlig er spillere på vei ut:

Mitro, helt sikker på at han forsvinner. Liker fyren, synd vi ikke får se mer av ham, men Rafa vil ikke ha han. La oss håpe han banker inn mål for Fulham og Serbia, og gjør at vi kan få en god slump for han.

Colback, har igjen 1 år av kontraket til sommeren. Overhodet ikke i Rafa sine planer. Er tydeligvis meget populær bant Nottingham-fansen som ikke skjønner hvorfor vi lånte han ut. Får håpe han skjønner sitt eget beste og forsvinner ut permanent. Ikke noe i mot han personlig, men en svært begrenset spiller. 

Mbemba, alt for god til å ikke sitte på benken en gang. Om vi klarer å sikre plassen tidlig, håper jeg han kan få spille, slik at det er håp om å få solgt ham til en ok pris. Ellers ender det nok dessverre opp med nok et av disse ubrukelige utlånene til en middelmådig liga. For mange Newcastlespillere har vært i den situasjonen senere år.

Gamez, kontrakten går ut, god tur hjem til Spania.

Haidara, kontrakten går ENDELIG ut. Spiller lagd av kjeks, taxi for Haidara!

Manquillo, om vi får inn noe bedre dekning på backplass tipper jeg han forsvinner.

Slimani, tror ikke det blir noe kjøp av han. Får vi se om han i det hele tatt får en kamp eller to?

Joselu, igjen, får vi inn bedre dekning på spissplass tror jeg han forsvinenr ut døra.

+++++ en haug med rask fra U-23 laget som fikk beskjed om at kontraktene ikke ble forlenget.


Oppsummert, tror det blir nok en opprydding i stallen, hvor mye av det siste dødkjøttet forsvinner ut. Om Rafa blir og han får penger å handle for, tipper det blir mye ukjent, og antageligvis en spiller eller to på lån igjen. Får bare håpe Rafa blir, og han få hente spillere av en viss kvalitet som kan gi bredde og konkurranse i troppen. Tror seriøst ikke det er mange spillere av brukbar kvalitet som skal inn for at vi skal bli et lag på øvre halvdel neste år. Men, med Ashley om eier er ikke nest fuck-up langt unna.
 
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: NUFranC12. Mars 2018, 22:12
Faen jeg kunne ha tenkt meg Shaqiri jeg. Power i den lille krutt-tønna :D
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy12. Mars 2018, 22:32
Er det ikke slik at alle overganger må være gjort innen seriestart neste sesong?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders12. Mars 2018, 23:15
Stemmer det, det stenger vel 16.august i England. Håper Ashley har fått det med seg........

Mener vi trenger en ny keeper (Dubravka?), minst en ny back, en ballvinnende midtbanespiller, en kreativ midtbanespiller (#10’er), en ny ving (Kenedy?) og en spiss som "garanterer" mål.

Dette med utgangspunkt i at vi holder oss, skulle vi rykke ned, er det jo umulig å spå.

Er vel Tolgay Arslan vi er linket til fra Besiktas, som Geordie snakket om. Offensiv sentral midtbanespiller, men gjør visstnok jobben hjemover også, og er god til å takle.
Ellers tror jeg vi muligens vi får se at vi kommer til å fortsette med å handle raske spillere, spesielt på sidene og på topp. Rafa er glad i kontringsfotball, og vil nok gjøre den delen av spillet vårt bedre.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders13. Mars 2018, 19:20
Ryktene skal ha det til at Chelsea ønsker seg £15 mill for Kenedy.
Hva tenkes om det? Har riktignok bare vært her en måned, og har ikke vært noen åpenbaring av noe slag. Men av det jeg har sett, og en prislapp på £15 mill hadde jeg bladd opp det i dag hvis jeg hadde vært Newcastle!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie14. Mars 2018, 07:57
Ryktene skal ha det til at Chelsea ønsker seg £15 mill for Kenedy.
Hva tenkes om det? Har riktignok bare vært her en måned, og har ikke vært noen åpenbaring av noe slag. Men av det jeg har sett, og en prislapp på £15 mill hadde jeg bladd opp det i dag hvis jeg hadde vært Newcastle!

Vi betalte vel +/- 12 mill for Murphy, så 15 er vel greit i dagens marked syns jeg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie15. Mars 2018, 22:57
http://www.nufcblog.co.uk/2018/03/15/great-news-for-nufc-fans-as-its-confirmed-that-loan-signing-will-join-permanently-this-summer/

Dubravka meldes å være klar for permanent overgang.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie20. Mars 2018, 16:42
Northern Echo påstår vi er ute etter Luke Shaw, antydes pris på rundt 20 mill pund. Shaw er misfornøyd med å bli hengt ut av Jose og føler seg mobbet.

Tipper det er flere enn oss som står i kø der i så fall.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas21. Mars 2018, 19:00
Ryktene skal ha det til at Chelsea ønsker seg £15 mill for Kenedy.
Hva tenkes om det? Har riktignok bare vært her en måned, og har ikke vært noen åpenbaring av noe slag. Men av det jeg har sett, og en prislapp på £15 mill hadde jeg bladd opp det i dag hvis jeg hadde vært Newcastle!

Usikker. Lyst å se mer av ham først. Jobber som et svin, men jeg kunne kanskje tenkt meg en med enda mer fart, noe vi mangler i laget synes jeg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders21. Mars 2018, 21:31
Tja. Fart er bra det, men må kunne behandle ballen også (Obertan). Synes både arbeidsinnsatsen, kvalitetene og farten (han er jo ikke treig) blir ei pakke som lett er verdt £15mill i dag.

Langt bedre enn Atsu mener jeg.

Enig i at laget trenger mer fart, men da spesielt på høyresiden. Jeg mener Ritchie er moden for å byttes ut, selv om vi da må erstatte lederegenskape hans. Men kanskje også mer fart på topp. Ha forskjellige spisser, som i fjor. Gayle er ikke god nok, og må byttes ut med en bedre, rask spiss.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: superswag23. Mars 2018, 17:49
Synes diskusjonen rundt Kenedy og spiss blir mye spørsmålet om hva slags spisstype vi vil bygge angrepet rundt... i Mitrovic som visstnok herjer for Fulham men jeg aldri tror vil finne helt tonen med Benitez har vi en som kan variere angrespillet med lange baller, crossere, skjerming av ball. Eller en lignende spisstype som Carroll som vi kommer til å bli linket sterkt med... Eller vil vi ha en falsk 9er type i litt Ayoze stil, og satse på mål gjennom vingenene våre... Slik som Liverpool bruker Mane og Salah ved å la Firmino få en mer playmaker rolle...Eller leter vi etter en "fisker/avslutter" slik Gayle er. En Hernandez i West Ham type... Deretter trenger vi komplimentære egenskaper i vingene våre.... Med en lite kreativ spiss, eller lite skapende spiss, så øker dette behovet med en ving i Erikson typen... Slik Kane blir foret i Spurs... Med en mer kreativ eller skapende spiss, kan vi ha mer direkte og målfarlige vinger. Når jeg sier vinger sikter jeg hovedsakelig til moderne vinger. Altså venstrebente høyrevinger og omvendt, som går innover. Ikke crossere fra vingene våre,,,det bruker vi backene våre til som kommer fra overlapp... Elsker farten til Yedlin,,,men backene våres eier nok heller ikke helt nivået vi sikter mot... Min mening er at vi definitivt trenger ny spiss,,hvertfall så lenge den eneste jeg ser et ørlite potensialet i Mitrovic er ute i kulda hos Benitez, noe som er forståelig så idiotisk som han klarer å oppføre seg... Føler Kenedy er en som skaper sjanser både for andre og seg selv, og med sin venstrefot kler høyrevingen best, og dermed på sikt ser ut som en spiller som klart vil skyve Richy ut av laget. Med all respekt for Richy som er en av få spillere jeg ikke river av meg håret på grunn av.... Er usikker på om Murphy er høyre eller venstrebent? Men mener vi virkelig bør satse på han... Om han er venstrebent blir det en liten konflikt å hente Kenedy, men jeg føler uansett at Kenedy holder et nivå over det vi har, prisen er ypperlig og han er også såpass ung at han kan bli enormt god.....
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie27. Mars 2018, 13:43
Mye rykter om spillere fra Tyrkia, her er nok en: http://www.nufcblog.com/2018/03/27/hopes-high-that-top-free-agent-has-agreed-a-deal-to-join-newcastle/

Klarer imidlertid ikke bli alt for håpefull før plassen i PL er sikret, samt eiersituasjonen er avklart (forhåpentlig)....
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders01. April 2018, 13:40
‪Daily Mirror: Chelsea are planning on making a £30m move for Newcastle defender Jamaal Lascelles this summer. #NUFC ‬

Se bort i fra det faktum at det er 1.april. £30m er (fortsatt) mye penger, for en klubb som oss.

Ville dere ha solgt? Jeg er fristet, men ville beholdt Lascelles.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare01. April 2018, 14:03
‪Daily Mirror: Chelsea are planning on making a £30m move for Newcastle defender Jamaal Lascelles this summer. #NUFC ‬

Se bort i fra det faktum at det er 1.april. £30m er (fortsatt) mye penger, for en klubb som oss.

Ville dere ha solgt? Jeg er fristet, men ville beholdt Lascelles.
Nei. Lascelles er en kulturbærer, og kan bli en mann å bygge en klubb rundt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde01. April 2018, 15:18
‪Daily Mirror: Chelsea are planning on making a £30m move for Newcastle defender Jamaal Lascelles this summer. #NUFC ‬

Se bort i fra det faktum at det er 1.april. £30m er (fortsatt) mye penger, for en klubb som oss.

Ville dere ha solgt? Jeg er fristet, men ville beholdt Lascelles.
Nei. Lascelles er en kulturbærer, og kan bli en mann å bygge en klubb rundt.

Heilt einig. No har me sjansen til å bygga noko stort. So lenge me verte kvitt Ashley etter sesongen.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders01. April 2018, 15:24
Er jo et stort hvis der da.

Men for all del, skal vi bygge lag, MÅ vi beholde kapteinen vår! Men Clark og Mbemba er nok så godt som ferdig, kan selge de til Chelsea :D
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer01. April 2018, 15:39
Pontare oppsummerer fint her.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie01. April 2018, 18:23
Lascelles må beholdes nesten for enhver pris etter min mening. Om han ønsker å gå sjøl, og vi "må" selge, så er 30 mill pund en latterlig pris. 30 + Kenedy?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Eriksen02. April 2018, 13:59
https://www.express.co.uk/sport/football/934175/Newcastle-news-Floyd-Mayweather-Cristiano-Ronaldo-Real-Madrid-transfer-Mike-Ashley

Linka til Cristiano Ronaldo. ;D
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie02. April 2018, 16:16
http://www.nufcblog.co.uk/2018/04/02/seven-senior-players-rafa-will-sell-in-the-summer-to-fund-a-squad-makeover-at-nufc/

Ikke veldig usannsynlig dette etter mitt syn.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders02. April 2018, 23:18
Får å få litt diskusjon, disse spillerne er listet opp (min mening presentert):

Chancel Mbemba - Mener han burde fått flere muligheter, om ikke annet så på HB eller DM. Men absolutt en stopper som er god nok for oss, og jeg tror han hadde blitt en meget god midtstopper under Rafa. Men mulig han ikke er så interessert i å følge instrukser, for noe må det være ettersom han ikke får muligheten. En av de vi kan hente greit med penger på.

Aleksandar Mitrovic - Jeg håper fortsatt i det lengste at han får fortsette, mener han er det beste spissen vi har i klubben (ikke inkludert Slimani). Men vil ikke Rafa bruke han, får vi like greit selge. Sammen med Mbemba en av de vi kan få en del penger for.

Karl Darlow - Som jeg skrev i en annen tråd, mener jeg Darlow er god nok. Dessverre er Dubravka bedre med beina, og ikke noe verre enn Darlow. Det at han er engelsk teller en del, men Rafa ser ut til å ha funnet gull i Dubravka. 2 år som skiller dem, men keepere holder som kjent lenger enn utespillere (som regel). Kan få en ok sum med penger, og regner med at både Darlow og Elliot må finne seg nye klubber i sommer.

Jack Colback - Lønna hans er nok høyere enn hva ferdighetene tilsier. Meget begrenset, men kan gjøre en god jobb i Championship (for en annen klubb). Inne i sitt siste år av kontrakten; selg eller gi bort!!

Henri Saivet - Var god mot West Ham i den kampen han fikk starte, men bare å selge. Lønna er sikkert høy nok, og har ingen fremtid i Newcastle.

Mats Selz - 5.valg, bare å selge.

Achraf Lazaar - Hadde troa på han, virket spennende da han kom. Men bare å selge.Ellers forsvinner Haidara, Gamez.
Kunne også sett disse ut av klubben, såfremt det er penger for erstattere:
Elliot, Maquillo, Clark, Hayden, (Ritchie), Joselu og/eller Gayle.

Vi trenger en "shake up" i sommer, kvitte oss med en del dødkjøtt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie03. April 2018, 18:18
Jepp, enig Anders, og er vel mye av hva jeg har kommentert tidligere også. Skulle gjerne beholdt Mitro og Mbemba, men om de ikke brukes er det bortkastet å beholde de. Tipper de kan generere +/- 25 mill pund.

Resten av de du nevner, samt nevnes i artikkelen, er det bare å kvitte seg med. 2 keepere, Colback, Saivet og Lazaar er det bare å dumpe ut, gi de bort i verste fall. Får vi inn 10-15 mill pund, så er det langt innafor.

Maquillo, Clark, Hayden, Joselu og/eller Gayle er det og bare å selge, om det finnes penger til oppgraderinger. Richie ville jeg beholdt, om ikke annet som en squad-player. Tror han har god påvirkning som en lederfigur.

Ellers vil vi nok linkes til mye (som vanlig), imidlertid er det verdt å nevne at Rafa har beordret speiderapparatet til å speide etter oppgraderinger på samtlige plasser, og han vil ha X antall alternativer på alle. Er nok mange spillere so er speidet, og kamper vi har vært representert uten at det nødvendigvis betyr vi kommer til å prøve å gå for en handel.

Jada, så har vi usikkerheten med Ashley og alt det der, orker ikke det nå, velger å være forsiktig optimist uansett om det kommer ny eier eller ikke. Det er penger i kassa, salg av spesielt Mbemba og Mitro kan generere ekstra midler. Forventer ingen store stjerner, men at det handles inn oppgraderinger på diverse plasser, ja. Og om Rafa nå kan få et budsjett på +/- 30 mill pund + det som selges, tipper jeg han er passe fornøyd og i det minste ser ut kontrakten.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer03. April 2018, 20:11
Stort sett veldig enige i betraktningene deres. Mener Ritchie per dags dato enda er en viktig spiller for oss, og jeg mener han vil være nyttig minst en sesong til for oss. Både på og utenfor banen.
Ellers er jeg enig med dere. Hayden kunne kanskje fått et år til på seg i PL, men vi har allerede Merino og det må være lov å tro på ytterligere forsterkninger sentralt. Dermed blir Hayden kjapt overflødig.

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders03. April 2018, 21:23
Grunnen til at jeg (kanskje) ønsker å selge Ritchie, er fordi jeg mener han ikke er god nok til å starte for oss. Største hinderet er at han mangler ganske mye fart. Ellers har han jo ferdigheter jeg mener vi kan ha god nytte av, spesielt lederegenskapene. Det alene er nesten en grunn til å beholde han. Derfor satte jeg han i parentes.

Oguzhan Özyakup (sentral midtbane, Besiktas, kontrakt går ut) har jo vært veldig mye snakk om, og at det har vært kontakt allerede. Vi kan jo signere han på en førkontrakt allerede nå.
Det er vel heller ikke veldig unaturlig å tro at Dennis Praet er et navn Rafa & co kommer til å drøfte igjen.

Ellers synes jeg Jannick Vestergaard er et spennende navn som kanskje kan stå på blokka. Dansk stopper i Mönchengladbach.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN04. April 2018, 11:28
Veldig enig i at Ritchie må byttes ut på sikt,men allerede tilsommeren? Han er vår klart beste «sjef» utpå der. Ritchie er en typisk kaptein uten kapteinbind. Dessuten er han vår beste frispark/dødball spesialist. Han må beholdes minst 1 sesong til. Må si jeg liker typen veldig godt. Blør virkelig for drakta.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie09. April 2018, 19:02
http://www.skysports.com/football/news/20876/11324316/kenedy-interesting-bayern-munich-and-psg-if-chelsea-choose-to-sell

Crap!  :o
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare09. April 2018, 20:12
http://www.skysports.com/football/news/20876/11324316/kenedy-interesting-bayern-munich-and-psg-if-chelsea-choose-to-sell

Crap!  :o
PSG og Bayern? Den blir for drøy. Dette er agenten som skal ha opp prisen.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim09. April 2018, 21:28
Så blir jo det et valg Kennedy må ta i forhold til spilletid og videre utvikling. I Newcastle har han mulighet til å virkelig få blomstre, men om status, penger og overtro på egne ferdigheter er det viktigste så er jo begge disse klubbene fantastiske alternativer.

Nå vet jeg lite om hvordan Kennedy er som person, men tanken om mye ca$h + han er fra Brasil gjør meg ikke så veldig optimistisk på vegne av Newcastle.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie09. April 2018, 21:34
Siden det er Sky som er kilden, er det litt mer troverdig, men for all del, skal vel ta det meste av rykter med en klype salt.

Her er et rykte jeg personlig begynner å bli schit lei! https://talksport.com/football/newcastle-united-fc-transfer-news-magpies-target-bas-dost-who-reportedly-looking-leave

Har blitt linka til Bas Dost siste 3-4 årene?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: jonni_e10. April 2018, 07:03
Siden det er Sky som er kilden, er det litt mer troverdig, men for all del, skal vel ta det meste av rykter med en klype salt.

Her er et rykte jeg personlig begynner å bli schit lei! https://talksport.com/football/newcastle-united-fc-transfer-news-magpies-target-bas-dost-who-reportedly-looking-leave

Har blitt linka til Bas Dost siste 3-4 årene?

Enkel måte for journalistene å resirkulere gamle saker?
Hva skal vitsen være med å jakte på en spiller i over tre år liksom?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde10. April 2018, 13:15
Siden det er Sky som er kilden, er det litt mer troverdig, men for all del, skal vel ta det meste av rykter med en klype salt.

Her er et rykte jeg personlig begynner å bli schit lei! https://talksport.com/football/newcastle-united-fc-transfer-news-magpies-target-bas-dost-who-reportedly-looking-leave

Har blitt linka til Bas Dost siste 3-4 årene?

Irriterar meg noko voldsomt. Og so får det meg alltid til å tenke på filmen Das Boot og at det er på tide sjå den filmen om att!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Magpie9310. April 2018, 17:43
Sikkert FM12 som prater her, men kan vi ikke hente Shaqiri når Stoke rykker ned? :D
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie10. April 2018, 19:56
http://www.nufcblog.co.uk/2018/04/10/newcastle-set-to-make-summer-move-to-sign-prolific-ligue-1-striker-report/

Ja? Bra stats!

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/id-love-fernando-torres-join-14514160

Fernando Torres? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Eriksen11. April 2018, 11:33
Han Mitrovic på Fulham virker god, hadde vært deilig å fått han inn. Vi trenger en spiss som scorer mål. ;)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan11. April 2018, 13:55
Han Mitrovic på Fulham virker god, hadde vært deilig å fått han inn. Vi trenger en spiss som scorer mål. ;)

Jeg vet ikke om dette var ment som en referanse til Joe Kinnear som ønsket å signere Shane Ferguson, men jeg lo i hvert fall 😀
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy11. April 2018, 17:48
Mye usikkert rundt klubb/Ashley/Benitez til sommeren, men at vi skal ut på spissmarkedet er ganske klart uansett eier, uansett manager. Vi skal klare å få solgt noen spillere for ok summer, samtidig har vi pl penger nå. Noe vi ikke hadde sist sommer, samtidig som vi ikke brukte penger omtrent. Lurer litt på hva som er realistisk og hvem vi muligens ser på. Ser at Plea blir nevnt. Har funnet formen veldig på vårparten nå, men har et litt anstrengt forhold til det franske markedet etter diverse bomkjøp. Håper egentlig ikke vi går tllbake på Jørgensen. Synes vi bør sikte litt høyere. Willian Jose Sociedad? Alcacer Barca?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Eriksen11. April 2018, 18:36
Han Mitrovic på Fulham virker god, hadde vært deilig å fått han inn. Vi trenger en spiss som scorer mål. ;)

Jeg vet ikke om dette var ment som en referanse til Joe Kinnear som ønsket å signere Shane Ferguson, men jeg lo i hvert fall 😀

Det hadde jeg faktisk helt glemt! ::) Var mer frustrasjon over at han sannsynligvis blir solgt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Milkey12. April 2018, 09:19
Sikkert FM12 som prater her, men kan vi ikke hente Shaqiri når Stoke rykker ned? :D
Shaqiri Hadde vært fucking awsome
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: navimer13. April 2018, 13:23
Shaqiri er vel den mest arrogante og sutrete spilleren i PL, det motsatte av en lagspiller

Selv om han glimter til med litt egenskaper i ny og ne så ville jeg aldri hatt han i newcastle-drakt
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders17. April 2018, 00:18
En liten favorittøvelse for min del, nå som vi er sikret ny kontrakt, er å se på lagene som kan rykke ned har spillere vi kunne tenkt oss.

For min del er WBA, Stoke og Southampton allerede nede. Mye kan skje, men kun S'oton kan ha et håp om å klare seg i mine øyne.

WBA: mye gråstein her, noe sesongen har bevist. Men de som kunne være interessante er Johnny Evans (midtstopper, 30 år), Kieran Gibbs? (venstreback, 28 år), Nacer Chadli (ving, 28 år), Oliver Burke (ving, 21 år), Sam Field (sentral midt, 20 år), Jonathan Leko (ving, 19 år). De tre siste her havner mer i talent-kategorien, men Burke kan gjøre en jobb. Chadli har vel vært skadet mye denne sesongen, men kan fortsatt gjøre en jobb.

Stoke: Ikke mye å skryte av her heller, men litt er det nå allikevel. Jack Butland (keeper, 25 år) Xherdan Shaqiri (ving,26 år) og Ramadan Sobhi (ving, 21 år). Får vi nye eiere fra midtøsten, burde jo kombinasjonen Ramadan Sobhi og Islam Slimani klinge godt...... :P

Southampton: Her er det hvertfall litt mer å snakke om. Cedric Soares (back, 26 år), Ryan Bertrand (back, 28 år), James Ward-Prowse (sentral midt, 23 år), Pierre-Emile Højbjerg (sentral midt, 22 år).


Skal jeg velge noen, ville jeg nok ha gått for Bertrand, Soares, Ward-Prowse, Højbjerg, Shaqiri og Burke.

Noen andre? :P

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: alop12317. April 2018, 07:18
Ryan Shawcross kanskje om Mbemba forsvinner...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde17. April 2018, 07:32
Shaqiri er vel den mest arrogante og sutrete spilleren i PL, det motsatte av en lagspiller

Selv om han glimter til med litt egenskaper i ny og ne så ville jeg aldri hatt han i newcastle-drakt

Einig. Treng ikkje han i garderoben.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lefsen17. April 2018, 08:31
Bertrand og Soares hadde vært konge. Førtsnevnte er vel ikke helt usannsynlig, ettersom han neppe blir hentet til topp 5/6. Selv om Dummett har overrasket positivt i år, er RB er klar oppgradering.

Følger tyrkisk fotball og Ozyakup hadde vært en virkelig god signering. Det hadde forsåvidt Talisca og (på lån til Besiktas) men han er fort litt utenfor vår rekkevidde
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders17. April 2018, 13:33
Positiv til Shaqiri jeg, synes ikke han virker så arrogant som enkelte skal ha det til.

Ellers enig lefsen ang Ozyakup, selv om jeg ikke følger tyrkisk fotball
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim17. April 2018, 20:54
Ville dere tatt Sissoko tilbake for 10 mill pund?  ;)

Shawcross begynner å bli gammel og skadeutsatt. Mye holding og riving på fyren så han begynner å slite med tempoet. Tror vi skal holde oss unna han.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer17. April 2018, 21:10
Har stor tru på dagens stopperpar. Lejeune og Lascelles utfyller hverandre perfekt. Lascelles er legende in the making. Shawcross tenker jeg kan være aktuell dersom Lascelles selges i sommer. Ellers vil jeg gjerne ha inn en som er bedre enn dagens stoppere/mer lovende for fremtiden.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders17. April 2018, 22:03
Vi må jo erstatte Mbemba (og Clark?) i sommer, og da kunne Shawcross vært en meget god signering. Dog er nok ikke han interessert i å være 3.valg som stopper, og som Kristoffer sier; har troa på dagens stopperpar.
Men vi bør jo ha 3 relativt jevngode stoppere, så må være kvalitet på det som kjøpes inn. Rafa er jo også forholdsvis glad i å rotere også. Hadde vært kult om vi fulgte med på hva som skjer med Zouma i sommer.

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie19. April 2018, 18:26
http://www.nufcblog.co.uk/2018/04/19/exclusive-claims-nufc-are-battling-brighton-everton-to-sign-striker-on-a-free-this-summer/

Begynte ikke akkurat sikle av denne. Stallfyll, og det har vi nok av.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer19. April 2018, 20:39
Tenker det er agenter som er ute og sprer tøv.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie22. April 2018, 11:11
Ser vi i dag igjen linkes til Josh King og Tom Cairney, samt ryktes vi krever 20 mill pund for Mitro.

Ok og realistiske spillere dette.

Rafa bekrefter og vi vil prøve å få Kenedy på permanent overgang, alternativt ny låneavtale neste sesong. Kenedy og har gått ut å sagt han er interessert og at han trives veldig godt i Newcastle. Får håpe det kan vippe til vår fordel foran andre klubber som ryktes å være interessert.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9922. April 2018, 12:55
Håper heller på Slimani inn permanent, enn King..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: MLerbakk22. April 2018, 14:39
King og Cairney hadde vært helt glimrende signeringer!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy22. April 2018, 15:00
Som eneste spiss inn nei takk. Om vi bytter ut Joselu/Gayle/Mitro med King og en til...ja takk. Cairney er jeg veldig lunken til. Hadde vert en bra signering sist sommer når vi kom fra CS og uten PL penger. Fjøla er litt snudd nå. Skal vi handle fra CS er det få som frister. Maddison er vel den eneste.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: kjotpuck22. April 2018, 15:46
Ryan sessegnon fra cs hadde jo vært drømmen
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy22. April 2018, 15:48
Ryan sessegnon fra cs hadde jo vært drømmen
Men han er jo helt urealistisk. Maddison har vel gitt hint om at han trenger spilletid om han skal flytte på seg. Blir dyr han også så det er vel like greit å glemme begge to.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9922. April 2018, 16:16
Som eneste spiss inn nei takk. Om vi bytter ut Joselu/Gayle/Mitro med King og en til...ja takk. Cairney er jeg veldig lunken til. Hadde vert en bra signering sist sommer når vi kom fra CS og uten PL penger. Fjøla er litt snudd nå. Skal vi handle fra CS er det få som frister. Maddison er vel den eneste.

Enig!
Som du også nevner, så er nok Sessegnon uoppnåelig for oss.. Men hadde vært digg med han inn!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN24. April 2018, 00:05
Ønsker meg Lanzini, zaha , shaw og timo werner 😜 sistnevnte er vel kanskje ikke så sannsynelig, men om det kommer ny eier kan mye skje.

Etter Slimani sine innhopp + dagens , er jeg ikke så positiv til Slimani. Håper egentlig de ser etter en annen spiss enn å signere han permanent.

Kenedy er det jo bare få inn.👍
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders24. April 2018, 22:05
Zaha og Werner er det bare å drite i 😜

Lanzini og Shaw er derimot mulige å anskaffe seg, selv om hvertfall Lanzini blir svindyr. Men to spillere som hadde forsterket laget.

Slimani er jeg også smålunken til, men vi må huske på at han har vært skadet siden slutten av januar, veldig lite kamptrening. Kommer han seg i form, tror jeg fort han kan bli en verdifull spiller. Han er hvertfall, uten tvil, den beste spissen vi har pr nu. Får vi muligheten på noe bedre, må vi gjerne slå til, men jeg ser ikke helt hvem det skal være.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN24. April 2018, 23:51
Zaha og Werner er det bare å drite i 😜

Lanzini og Shaw er derimot mulige å anskaffe seg, selv om hvertfall Lanzini blir svindyr. Men to spillere som hadde forsterket laget.

Slimani er jeg også smålunken til, men vi må huske på at han har vært skadet siden slutten av januar, veldig lite kamptrening. Kommer han seg i form, tror jeg fort han kan bli en verdifull spiller. Han er hvertfall, uten tvil, den beste spissen vi har pr nu. Får vi muligheten på noe bedre, må vi gjerne slå til, men jeg ser ikke helt hvem det skal være.
Pr dags dato er Gayle beste spissen vi har. Slimani har ikke vist en skit. Joselu har vel til og med Rafa og meg gitt opp.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders25. April 2018, 21:01
Jeg mener Slimani er den beste spissen, så der får vi bare være uenige.

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastle-united-preparing-hand-rafa-14577520

25.april, og Chronicle har allerede begynt å skru opp forventningene til supporterne 🙄  Vi får nå se hva som skjer, selvsagt kommer vi til å kjøpe spillere. Men begynner å bli lei av at "kildene" til Chronicle sier at Newcastle kommer til å handle mye, bruke penger, for så å slakte Ashley når vinduet er over.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy25. April 2018, 23:02
Ganske repeterende den runddansen til The Chronicle ja. Vi får nå se hva sommeren bringer, men skuffelsene bruker å komme på løpende bånd. Spillerne har jobbet og kjempet for drakten i flere kamper nå, men uansett hvor imponerende innsatsen har vert så trenger vi mer kvalitet, spesielt fremover. Spiss, ving/Kenedy og en offensiv kreativ midtbanespiller er helt essensielt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders26. April 2018, 00:04
Skulle gjerne sett en hback komme inn også! Hadde vært moro å prøvd seg på Darmian, men han er nok utenfor rekkevidde.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie26. April 2018, 16:58
Jeg mener Slimani er den beste spissen, så der får vi bare være uenige.

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastle-united-preparing-hand-rafa-14577520

25.april, og Chronicle har allerede begynt å skru opp forventningene til supporterne 🙄  Vi får nå se hva som skjer, selvsagt kommer vi til å kjøpe spillere. Men begynner å bli lei av at "kildene" til Chronicle sier at Newcastle kommer til å handle mye, bruke penger, for så å slakte Ashley når vinduet er over.

Ser det ikke er økonomijournalister som har skrevet saken i Chronicle ja. Man kan plusse på de 120 mill pundene fra TV-avtalen med noen titalls til i billettinntekter, reklame/sponsorer, spillersalg ++. Tipper Newcastle vil ha en total omsetning på 180-200 mill pund + spillersalg denne sesongen. (De tallene får vi ikke før våren 2019). Men, det koster noen pund å drifte en klubb også da kjære journalister. Det interessante er jo hva klubben går med i overskudd etter driftskostnader. Bør være ganske romslige tall det er snakk om her og, men tviler sterkt på at det er 120 mill pund. Lønn utgjorde ca 75 mill pund sesongen vi rykket ned + pluss andre driftskostnader ca 45 mill. Samt et antatt underskudd fra forrige sesong vil nok dekkes inn helt eller delvis av årets overskudd.

Uansett, om noen vil være med å tippe? Vil tro overgangsbudsjettet er på +/- 50 mill pund + spillersalg. Mitro, Mbemba, Colback, Darlow/Elliot + diverse rask, +/- 30 mill pund? Med god uttelling på salg, vil vi ved sesongstart ha brukt ca 80 mill pund. Trur eg!  :)

Forutsetningene der kan jo selvfølgelig endres totalt med en ny eier.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders26. April 2018, 21:51
Vi må selvsagt ta utgangspunkt i Ashley som eier ;)

£50m pluss salg må være innafor. Tror ikke vi skal håpe på noe mer enn det, samtidig kan det være at ikke 100% av pengene fra salg blir gjort om til overgangsmidler.

Men det er to ting som jeg finner interessant/jeg er spent på:

1 - Hvor "romslig" er lønnsbudsjettet? Hvis vi kvitter oss med Colback, Haidara, Gamez, Selz, Mitrovic ( :( ), Mbemba, Saivet, Gayle (?) Darlow/Elliot og kanskje noen andre jeg har glemt, vil det frigi relativt store lønningsposer. Det tatt i betraktning med at vi selvsagt er nødt til å øke det nåværende lønnsbudsjettet med økte inntekter, vil det kunne tiltrekke bedre spillere.

2 - Hvor tidlig begynner vi? Det har vært snakk om å signere Oguzhan Ozyakup fra Besiktas på free transfer, da kontrakten går ut i sommer. Nå vil sikkert agent holde ut lengst mulig i søken etter best mulig klubb, og mest mulig penger. Men en sånn signering tidlig vil kunne sende signaler om at vi er villige til å satse i sommer, selv om det er free transfer. Mike Ashley/Lee Charnley burde forstå viktigheten av å handle spillere veldig tidlig, da det både er VM i sommer, og transfervinduet stenger omtrent 2 uker tidligere enn vanlig.

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie01. Mai 2018, 13:26
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/what-newcastle-united-planned-goalkeeping-14595108

Mye som tyder på at Dubravka signerer, og med det blir vår førstekeeper. Virker som Rafa vil beholde Darlow også? Sels ut og Woodman ut på lån virker å være planen.

Linket til denne herren: http://www.nufcblog.co.uk/2018/04/30/agent-confirms-nufcs-interest-in-signing-e20m-rated-playmaker-this-summer/

Er vel en spillertype vi kunne ha bruk for, spennende type, virker imidlertid mer som agenten prøver å hause opp interesse?

Wolves interessert i Mitro? http://www.nufcblog.co.uk/2018/04/30/agent-confirms-nufcs-interest-in-signing-e20m-rated-playmaker-this-summer/

Og nei, http://www.nufcblog.co.uk/2018/05/01/ex-nufc-star-linked-with-summer-return-to-st-james-park-after-sky-confirm-furious-bust-up/

Vil ikke ha Carroll tilbake. Vist svært lite etter at han dro fra Newcastle, konstant skada og ryktes han er på ca 1 mill uka.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie01. Mai 2018, 23:07
Og ryktene går:

http://www.nufcblog.co.uk/2018/05/01/the-stoke-city-star-nufc-could-be-set-to-sign-if-they-go-down-this-makes-a-lot-of-sense/

Ikke sett all verden av denne fyren, men virker som Rafa har speidet han ganske nøye. Realistisk mål dette, men er han av en type spiller vi trenger mest nå?

http://www.nufcblog.co.uk/2018/05/01/the-in-form-winger-who-impressed-nufc-scouts-on-sunday-summer-bid-imminent/

Denne har rusla og gått en stund, noe i det? En spiller som Newcastle har speidet jevnlig i lengre tid, og ryktes vi har hatt bud inne i tidligere vinduer. Vi trenger ving-spillere.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders01. Mai 2018, 23:20
Garry Rodrigues har jeg hørt fint lite om, men virker spennende. Trenger bedre vinger ja!

Ellers skal vi visstnok ha hatt speidere på plass i Portugal lørdag, sett på Sporting CP - Portimonense. Da er det fort Bas Dost som har vært spilleren under lupen. Kjenner jeg fortsatt er ganske lunken til han altså.

Bra at Dubravka signerer, og at Darlow (sannsynligvis) forlenger. Selz og Elliot ut, Woodman til CC på lån.

Synes det har blitt veldig stille rundt Ozughan Ozyakup også, det er fort en spiller vi burde ha gått for. Selv om det blir mange sentrale med Diame, Shelvey, Merino, Hayden, Perez (10’er).
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Hans J02. Mai 2018, 08:40
Ellers skal vi visstnok ha hatt speidere på plass i Portugal lørdag, sett på Sporting CP - Portimonense. Da er det fort Bas Dost som har vært spilleren under lupen. Kjenner jeg fortsatt er ganske lunken til han altså.

Ifølge Twitter-kontoen Scouts in Attendance (aner ikkje kor truverdig den er) så er det Shoya Nakajima som var den av interesse her. Southampton, Eibar og Sevilla hadde representantar der av same grunn som oss.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: boris.02. Mai 2018, 09:41
Hadde elska å se Shoya Nakajima i Newcastle.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders02. Mai 2018, 17:02
Nok en spiller jeg ikke har hørt om 🙄

Men kom til Portimonense i januar, og spiller primært på venstre kant ser jeg.
Kan absolutt være spennende nok han :)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Frode05. Mai 2018, 16:15
Stoke er ned etter tapet idag. Noen spillere derfra som frister?
Jeg kunne gjerne sett Jack Butland og Joe Allen i NUFC. Butland er fremdeles en ganske god keeper og en terrier som Joe Allen er noe noe alle lag trenger. Er veldig god med ballen også.

Stoke er jo en klubb som har brukt litt penger og hentet en del "spennende" spillere. Shaqiri, Martins Indi, Kevin Wimmer, Bojan, Muniesa, Imbula, Berahino, Jese, Zouma, Affelay, m.fl

I mine øyne er jo noen av disse fremdeles ganske "spennende" men også litt mer "gambling".
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer05. Mai 2018, 19:18
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/rafa-benitezs-transfer-blueprint-more-14618126

Rafa med noen særdeles kloke betraktninger rundt sommerens vindu. Håper også vi kan få inn noen etablerte navn som med stor sannsynlighet vil prestere fra dag 1.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim05. Mai 2018, 23:06
Stoke kommer nok neppe til å slippe Butland noe billigere enn hva Sunderland gjorde med Pickford. Så her snakker vi 30 millioner pund. Ser heller at vi får Dubravka inn og styreker laget andre steder.
Dersom Ashley fortsetter å knipe igjen har Benitez max 40-50 millioner pund til rådighet i sommer + salg.

Tar gjerne et nytt lån på Kenedy og i samme slengen kommer Zouma fra Chelsea på lån.

Så må det handles inn en ny spiss som skal være den nye nummer 9. En kreativ nummer 10. En ny ving og 1 back.

Noe mer tror jeg ikke vi skal håpe på.


Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders06. Mai 2018, 16:16
Vi kan ikke låne både Zouma og Kenedy.

Butland eller Dubravka er vanskelig for meg å bedømme. Butland er nok bedre på strek og har alderen på sin side, mens Dubravka nok er bedre med ballen og solid nok keeper.

Prisen tatt i betraktning, ville jeg nok ha gått for Martin Dubravka.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie06. Mai 2018, 16:29
Butland hadde vært fint å fått inn, men som det nevnes, tror prisen blir hinsides. +/- 30 mill pund? I Dubravka får vi inn en keeper av god kvalitet til +/- 4 mill pund og antagelig fornuftig lønn, som forhåpentlig gir ledige midler til å hente flere/bedre spillere i andre posisjoner. 
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders10. Mai 2018, 12:06
Chronicle: Newcastle have signed BSC Young Boys and Switzerland u-17s striker Yannick Toure on trial. #NUFC

Voldsomt talent, håper virkelig han imponerer og at vi signerer han! 😊
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie10. Mai 2018, 14:26
http://www.goal.com/en-gb/news/newcastle-need-a-new-striker-insists-benitez/1awotrqx4wof01m333xrcfz2vz

Ellers er det et uttalt mål å heve standarden på U-lagene, noe posten over indikerer vi forhåpentlig er i gang med.

Mbemba forsvinner nok: http://www.nufcblog.co.uk/2018/05/10/hell-be-sold-this-summer-reporter-reveals-the-nufc-talent-whose-head-has-totally-gone/

Litt mer info om Yannick Toure: http://www.nufcblog.co.uk/2018/05/10/highly-rated-striker-arrives-for-trial-at-nufc-despite-links-with-juventus-arsenal-great-news/
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie12. Mai 2018, 12:48
http://www.nufcblog.co.uk/2018/05/11/worrying-news-for-nufc-fans-as-european-giant-enters-race-to-sign-kenedy-this-summer-report/

Bevares, han har vært et friskt pust og hevet Newcastle denne våren, men har han virkelig vært så god at store klubber som Bayern Munchen vil ha han? Klarer ikke helt se at han evt vil bli noe annet enn stallfyll for de?


Påstås Toure, omtalt i går, allerede har signert: http://www.nufcblog.co.uk/2018/05/11/nufc-set-to-announce-striker-signing-reporter-claims-pre-contract-agreement-is-already-signed/

Antar det er en spennende spiller, men "being an impressive coup given Arsenal and Juventus were believed to have been interested" tyder vel kanskje på at vi ikke skal ta helt av? Er en grunn til at større klubber ikke har hentet han. Haris Vuckic anyone??


Denne har vært rapportert i flere medier: https://www.birminghammail.co.uk/sport/football/football-news/aston-villa-transfer-news-fullkrug-14633384

Ikke den som får meg til å sikle mest, men en ok+ signering eventuelt?


Rafa ønsker et travelt vindu, får vi se om tjukken med pengeboka støtter han eller ikke: https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/we-go-shopping-rafa-benitez-14647217


Får håpe dette betyr at Lascelles blir, men igjen, kan hende tjukken med pengeboka lar seg friste: https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/rafa-benitez-insists-newcastle-not-14647663

Da stikker Rafa uansett vil jeg tro.


La oss håpe han blir, og han planlegger tydeligvis som om han blir værende: https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/rafa-benitez-discusses-newcastle-future-14647522

Dubravka virker å være klar, meget positivt. Ellers ønsker Rafa å bytte ut 4-5 spillere. Om Rafa får 40-50 mill pund + mesteparten av summen det selges for, bør det være mulig å kunne hente 4-5 gode spillere.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders12. Mai 2018, 22:39
https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/rafael-benitez-warned-mike-ashley-12524798

HVIS dette stemmer, er jeg fornøyd jeg! 😳 £80m + salg er jo bra til å være oss (Mike Ashley)!

For hvis Rafa får det som blir skapt av inntekter i form av salg, kan vi fort snakke £120+ millioner. Mitro for £20m, Mbemba for +/- £10m, så skal Colback, Selz, Lazaar, Saivet (Gayle og Manquillo?) selges..

Som sagt; får Rafa £80m + salg, bør han signere en ny kontrakt! :)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim12. Mai 2018, 23:08
Er nok max 80 inkludert lønn og penger til agenter kjenner jeg tjukken rett.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie13. Mai 2018, 12:39
80 mill + salg er faktisk veldig bra. Ikke at jeg sitter med full oversikt, men tviler på det er særlig mange andre klubber fra 8. plass og ned som vil ha tilsvarende. Får vi se om det stemmer da?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders14. Mai 2018, 19:27
Hallo silly-season! 😃😃

France Football: Newcastle have re-opened talks with PSG over the signing of Alphonse Areola with Rafa Benitez having held several discussions with the goalkeeper. #NUFC

Areola hadde vært jævlig bra å fått inn.
Men nå tyder det meste på at Dubravka kommer, og da kommer vi nok ikke til å bruke veldig mye penger på Alphonse Areola.

GOAL: OGC Nice striker Alassane Plea has confirmed that he is likely to leave the club this summer and has been linked with a move to Newcastle. #NUFC

Kan jo være interessant som en erstatter for Gayle.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare14. Mai 2018, 19:47
GOAL: OGC Nice striker Alassane Plea has confirmed that he is likely to leave the club this summer and has been linked with a move to Newcastle. #NUFC

Kan jo være interessant som en erstatter for Gayle.
Bah, begynner å bli litt lei franske vingspisser med et målsnitt på 0.3 i fransk serie.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: boris.14. Mai 2018, 20:00
Tar gjerne i mot Alassane Plea. Har ikke han vært helt kanon de to siste sesongene?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Eriksen14. Mai 2018, 21:11
Skjønner ikke hvorfor det skal være så negativt at de spiller i fransk liga? Er det ikke mulig å være god om du spiller på et lag i den ligaen? Vi har da hatt bra suksess også med et par spillere vi har signert derfra (Ben Arfa, Cabaye). Virker som enkelte her inne avskriver spillere de vet nada om med en gang det er snakk om den franske ligaen.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders14. Mai 2018, 23:11
Enig! Finnes gode spillere i Frankrike også...

25 år, 14 mål på 33 kamper i år. Decent, men ikke noe mer. Men er kanskje en type spiss vi er på jakt etter.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: ripsgard15. Mai 2018, 03:35
Nufcblog meldte om rykter rundt Promes. Det hadde ikke gjort noe
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde15. Mai 2018, 07:17
Nok ein transfersommar i vente og nok ei "warchest" til Benitez. Eg trur ikkje på noko av det som avisene skriv og kan ikkje sjå kvifor denne sommaren skal verte noko annleis enn dei andre under Ashley.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer15. Mai 2018, 17:59
Vi har i det minste en sesong i PL bak oss nå kontra en sesong i Championship i fjor. Det alene taler for økte midler tilgjengelig.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders15. Mai 2018, 18:38
Absolutt. Også er jo regnskapsår noe jeg har inntrykk av at er veldig viktig for Mike Ashley. Så overrasker meg egentlig ikke om vi ikke handler noe særlig før 1.juli.
Egentlig er jeg ikke så veldig opptatt av om vi har £1m eller £100m tilgjengelig. Jeg håper bare at Rafa får forsterket troppen slik han føler best. Så lenge han får forsterket de posisjonene han synes vi er svake på, og dermed blir nogenlunde fornøyd selv, er det bra nok for min del. Han har et prosjekt gående, og det vil ta tid for å "bli ferdig".


Rykter:
- Sky sports melder at vi vil aktivere utkjøpsklausulen til Dubravka når overgangsvinduet åpner. Det åpner forøvrig torsdag 17.mai.
- Chancel Mbemba vil bli solgt i sommer sier Chronicle (sjokk🙄), og Celtic skal visst ok være interesserte. Samme avis melder at vi er på utkikk etter en stopper og en hback i sommer også. Da foreslår jeg st vi bytter Mbemba+penger mot Ajer 😎
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Skogis16. Mai 2018, 10:07
Hva mener du med at vi ikke kan kjøpe spillere før 1.juli pga regnskapsår? Jeg tror nok ikke det er selve regnskapet som er problemet, men heller cashflowen i klubben mtp at vi ikke blir tilført midler fra eier/kreditorer.

Tror også når det nevnes at vi har 80 mil £ til rådighet, at dette ikke automatisk betyr 80 mill £ i overgangssummer, men i bestefall overflødig likviditet som skal dekke alt av overgangssummer, agenthonorar, ekstra lønn, osv).

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN16. Mai 2018, 22:01
80 mill pund ja. Da får vi hvertfall 1 spiller da Evnt 1/3 av neymar👍
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan19. Mai 2018, 09:45
Skjønner ikke hvorfor det skal være så negativt at de spiller i fransk liga? Er det ikke mulig å være god om du spiller på et lag i den ligaen? Vi har da hatt bra suksess også med et par spillere vi har signert derfra (Ben Arfa, Cabaye). Virker som enkelte her inne avskriver spillere de vet nada om med en gang det er snakk om den franske ligaen.

Enig. Se spillerne fra franske ligaen... Benzema, Essien, Tielsman, Mbappe, Bakayoko, Lamar, Varane, Kante, og en haug klassespillere gjennom seneste årene... Franskmenn har generelt lykkes bra i PL i motsetning til italienere , spanjoler(til tider, blitt bedre seneste årene), portugisere(varierer fra godt til vondt),... Arsenal hadde jo kjempesuksess med Pires Vieira, Henry, osv...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan19. Mai 2018, 09:57
Ønsker meg spennende spillere som kan utvikle seg til kvalitetsspillere på nivå med top 6 lagene. Kontra spillere som er avarage, og funker, men aldri vil hevde oss mot toplagene...Vi har visstnok et meget godt speidernettverk som dessverre enkelte ganger har blitt ignorert, da en 3. part skal ha siste ordet. Idioti mener jeg, da både manager og speider vet hva de trenger best... Noen vil sikkert bruke oss som springbrett, noe som gir litt penger i kassa, men om vi får frem mange spennende på en gang, og kan hevde oss i toppen, er newcastle en stor klubb som kan holde på gode spillere til en viss grad.

På den annen side vil jeg ikke gå i samme "fella" som da vi røyk ned sist etter å ha hentet slike spillere som mbemba og mitrovic, og ikke hadde noen som hevet oss direkte og hadde det som trengtes for å holde oss i PL, så en fin variasjon kan kanskje være nøkkelen...

Vet ashley vil tjene penger, og er sikkert for å handle spillere med en potensiell videresalgsverdi...Men vet han ikke satser enormt på å få noe top 4 plass,,,men hovedsakelig vil sikre plassen billigst og tryggest mulig....Derfor er jeg redd om benitez krever for mye satsning at dette blir for dyrt for ashley,, og han heller finner en billigere mangager som ikke krever et for høyt overgangsbudsjett...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie19. Mai 2018, 12:38
http://www.nufcblog.com/2018/05/19/report-newcastle-make-7m-offer-to-sign-chilean-international-striker/

Aldri hørt om fyren? Om dette stemmer, håper jeg dette er ment som en squad-player? Bør sikte høyere enn dette for en ny nr. 9
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan19. Mai 2018, 15:45
Castillo er en klassespiss. Rask, god avslutter, målfarlig, hardtarbeidende, ikke bare en fisker, men også en god pasningsspiller, god teknisk, lav, smidig. Eneste "svakhetene" hans er hodespillet, og evnen som oppspillspunkt som kan skjerme ballen med sin fysikk... Men en slik liten tekniker med alle kvaliteter man kan ønske seg av en slik spillertype, skal man normalt ikke forvente noe hodespiller i verdenklasse...

En klassespiiss, en spisstype jeg har sansen for. Moderne spiss, som jobber hardt, sentrer, scorer, og kan bekle en vingrolle og 10errolle. At han er spiss for selve Chile, og kun koster 7 millioner er jo et røverkjøp. Sikker på at vi måtte ut med 15 mil eller noe for en litt avarage spiss som Deeney. Her får vi value og kvalitet for pengene. Han er milevis bedre enn spissene vi har. (Kanskje med unntak av Mitrovic jeg har hørt har tatt helt av, men det sier mer om Mitrovic). Jeg takker ja til han som fast førstelagsspiller. Kan ikke helt se hvem vi kan få som er vesentlig bedre.  Tammy Abraham og Batshuay er muligens ikke til salgs, mens sistnevnte sikkert er akutell for en større klubb. Og ved et slik kjøp har vi fortsatt mulighet til å hente en ny spiss, siden Castillo kan bekle flere plasser, og dermed vil ingen av spisskjøpene råtne på benken. Om vi i tillegg henter en annen spiss med egenskaper som ving/10er, altså hurtig, pasningsdyktig, målfarlig, hardtarbeidende, teknisk, så kan vi få bruk for begge i flere kombinasjoner....


Om vi skulle "slå på stortromma", så ser jeg disse som klare forsterkninger, ca maks ut ifra hva vi kan forvente oss. Spørs om  de vil, om de er til salgs, og hvor stor konkuransen fra andre klubber er:

Men keepere:
Butland/Pickford

Førstnevnte rykked ned. Spørs om Liveropol satser på Karius som har hevet seg. Om de henter Obliak, eller Butland. Ser ikke helt hvem andre av topplagene som trenger keeper. Sistnevnte blir kanskje litt vanskelig, da Everton er minimalt sterkere lag, kom marginalt foran oss på tabellen, og ser ikke noe stor grunn for at Pickford skal dra.

Høyreback:Cedric
Venstreback: Bertrand

Begge disse vil nok se hvor hardt vi satser, og se om vi er en større utfordrer til toppen av ligaen enn Southampton. Vi bør begge ha en del penger til overs i netto transfers, spessielt Southampton. Men den svake sesongen deres kan ha gitt dem lysten på å dra. Benitez og et handlekraftig Newcastle kan være fristende.
Avhenger også av om Liverpool satser på meget gode Robnson, går for Sessegnon, Sandros. Samme gjelder Manchester United. Og om noen av lagene er interessert i en ny høyreback. Holder nivå for et topplag, men spørs om noen trenger disse...


Stopper: Shawcross(virket for lojal til å lokkes over, var vel kaptein?, men nå som Stoke har rykket ned og interessen neppe er ekstrem blant de største, så kan det være en fin forsterkning, selv om han ikke har nådd helt opp mot sitt landslagspotensiale)

Mawson(kan fort gå til en klubb som Spurs, men om interessen fra de største ikke er der, bør vi virkelig prøve, spessielt nå som Swansea har rykket ned).

Evans. Klaaestopper som fort ender i en toppklubb tross alderen. Har vært sensasjonelt god. Om ikke storklubbene fanger han, og med WBA sitt nedrykk burde vi virkelig prøve oss.

Zaha. Ser for meg at en klubb som Tottenham, Liverpool, Arsenal henter han. Fantastisk god. Om ingen av de største prøver seg, hadde det vært en drøm å få han til Newcastle. Kanskje litt urealistisk. Han venter nok heller et halvt år i hår om gå til en større klubb.

Arnautovic.
Nok en klassespiller, ikke helt god nok for de beste, men samtidig ikke stor grunn for å gå til Newcastle når du er i Westham, som er en like bra klub per dags dato, og ligger i London.

Grealish, Aston Villa.
Ung, fantastisk høyrebent venststreving. Hurtig, teknisk, målfarlig god pasningsspiller,  hartarbeidende. Hadde muligens fortjent  en plasss i VM troppen....

Lanzini
Samme som Arautovic, og kanskje ønsket av klubber som Spurs, Liverpool, Arsenal. Men en som hadde hevet oss klart.

Mooy, Huddersfield.

Vi var visst interesserte før sesongen som var. En fantastisk spiller. Minner om Shelvey. Burde være mulig å lokke han fra Huddersfield til Newcastle.

William Carvalho
En spiller som burde vært i Premier League for lenge siden. West Ham var visst interessert, men ikke interessert nok før sesongen som var. Burde være innenfor rekkevidde om West Ham skulle være aktuelt. Klassespiller som burde vært i en storklubb for lengst.

Spisser:
Batshuai-men går nok til en større klubb, men lov å håpe

Ambraham-spørs om Chelsea ikke vil utvikle han, og satse på han. Solgte Ake, så ser ikke bort fra at de finner på å selge Abraham.

Carroll-Vil alltid være linket til bake, kanskje han kan finne seg selv igjen i hjembyen sin. Eksepsjonelt god hodespiller, og vil si han gjenomsnittlig holder høyere nivå enn spissene våre, og i form er vesentlig bedre. Sikkert ikke alt for dyr med tanke på at West Ham ikke har noe Allardyce/Pulis som er forelsket i slike spillere, og vært litt skadeplaget, og hard konkuranse fra bla. Chicharito, Aratovic som har fått prøve seg som spiss.

Også Chicharito burde være spennende. Goalgetter deluxe. Spørs om han er noe klart førstevalg i West Ham etter en litt skuffende sesong.

Ojo- Vært på utlån, spennende liverpool talent som kanskje blir overflødig for klopp. Vi har vist interesse tidligere ved å prøve låne han til tross for hans unge alder.

Kenedy- Etter det jeg har sett vil jeg definitivt at han blir i klubbben.

Benteke- Forferdelig ifjor, men vi vet denne mannen i form holder høyt PL nivå.


Ser vi er linket med Abel Hernandez i Wolves. Tror han er gratis pga kontrakten går ut. God spiss. Klar forsterkning. Minner om Castillo, bare kanskje enda mer "playmaker", mens Castillo er hakket bedre avslutter. Gratis er dette en spiller jeg har sansen for. Enten som reserve, eller midlertidig forsterkning.

Deeney-Ikke min favorittspiller, men med de vi har, er Deeney en brukbart målfarlig spiss, med rå kraft og vinnervilje. En mulig nødløsning om vi ikke finner noe. Spessplassen er den som skriker mest etter forsterkninger...

Lofts Cheek. Vi har prøvd låne han flere ganger. Er nå i landslagstroppen til England, og var ifjor en av få som ble igjen i Chelsea for å satses på. Så i tvil om vi kan få han permanent...

Shaw- Virker som Mourinho ikke liker han, og er nok en spennende vensteback som har vært mye skadeplaget. Men virker å finne formen sakte men sikkert. Kan være fin forsterkning, og tror ikke de største klubbene er så interesserte.

Ings:
Meget god spiller. Skulle tro han som engelskmann var, "kjedelig fysisk hartarbeidende", men er meget god teknisk, og kreativ. Jobber også knallhardt, så minner veldig om en Firmino. Var nok mye av grunnen til at Klopp holdt Ings varm, mens han lånte ut Sturridge, om Firmino skulle få en skade.Liverpool kjøpte han av en grunn, for en stund tilbake, men derssverre mye skadeplaget. Absolutt en kvalitetsspiss som hadde hevet oss.

Everton har del gode midtbanespillere. Om vi kunne fått en frisk Mchartey, Schneiderlin , med tanke på at de har Gueye, Davies, Rooney? Så kunne det vært en fin forsterkning.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Frode19. Mai 2018, 15:46
Skjønner ikke hvorfor det skal være så negativt at de spiller i fransk liga? Er det ikke mulig å være god om du spiller på et lag i den ligaen? Vi har da hatt bra suksess også med et par spillere vi har signert derfra (Ben Arfa, Cabaye). Virker som enkelte her inne avskriver spillere de vet nada om med en gang det er snakk om den franske ligaen.

Enig. Se spillerne fra franske ligaen... Benzema, Essien, Tielsman, Mbappe, Bakayoko, Lamar, Varane, Kante, og en haug klassespillere gjennom seneste årene... Franskmenn har generelt lykkes bra i PL i motsetning til italienere , spanjoler(til tider, blitt bedre seneste årene), portugisere(varierer fra godt til vondt),... Arsenal hadde jo kjempesuksess med Pires Vieira, Henry, osv...

Vært ekstremt mange franskmenn som ikke har lykkes spesielt bra i PL også. Går begge veier dette.

Mange spanjoler og italienere som har lykkes bra i PL også. Det går egentlig igjen for alle nasjoner. Han stopperen Tottenham hentet fra Ajax har klart seg bra, mens hans stopper kollega fra Ajax har vært helt borte vekk i Palace. Samme kan sies om tidligere Ajax kaptein Klaasen i Everton.


Managere generelt nå lever under et enormt press og får fyken i hytt og pine. Ekstremt mange "kjøp bare for å kjøpe" med håp om å treffe såpass at resultatene er gode nok til å holde på jobben. Nå til dags er ikke alltid det heller godt nok.
Noen får fyken for at resultatene er for dårlige og andre for at fotballen de spiller ikke er "pen" nok.
Palace prøvde med de Boer men måtte hente Hodgson til slutt. Everton prøvde med Koeman men måtte avslutte med Allardyce. West Ham med Bilic og videre til Moyes. Og nå skal 2 av klubbene tilbake til det som ikke funket.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan19. Mai 2018, 15:59
Franskmenn har vel generelt vært de som har hatt høyest treffprosent. Jeg kan såklart finne eksempler fra de fleste nasjoner med både flopper og spillere som har slått gjennom. Men Wenger har vist med et franskbasert lag fungerte det bra. Vi hadde også en franskbasert periode som fungerte meget bra. Skal være enig i at det ikke er så svart hvitt. Det avhenger mye av fysikken. Og haugevis av spillere fra alle nasjonere som har lykkes senere tid. Men anser Franskmenn som ganske sikre kjøp om man skal plukke fra en nasjon....I senere tid virker det som alle slår gjennom riktignok, mens tidligere virket det som enkelte nasjonaliteter ikke hørte hjemme i PL...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde20. Mai 2018, 17:14
Liten kommentar; eg kjenner att desse ufatteleg lange innlegga...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas20. Mai 2018, 17:46
Kanskje, men kan ikke klage på kvaliteten på dem synes jeg.

Hva synes dere om Torres?

http://www.skysports.com/football/news/11678/11379474/rafa-benitez-open-to-signing-fernando-torres-at-newcastle
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde20. Mai 2018, 18:42
Eg klagar ikkje, berre stussar. Kjempebra med aktivitet her inne. Køyr debatt ;)

Benitez må få alle han vil ha, Torres kan godt vera «the icing on the cake». Når det er sagt so har eg ikkje tru på at noko har endra seg med Ashley og kjøp av spelara. Han har ikkje pengar seier han. Benitez kjem ikkje til signera noko ny kontrakt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: steppe20. Mai 2018, 20:31
Blir vell et nytt skuffende overgangsvindu der det kommer inn kun 1 lånesignering. Skal sprette champisen den dagen det kommer inn en eier som vil satse.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim20. Mai 2018, 23:27
Tror du kan ha den champisen på kjøl i mange år enda ;)
Virker som vi er støkk med Ashley for alltid.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie22. Mai 2018, 07:41
Viktig avklaring fra Lascelles i dag, sier han blir i Newcastle. Ut over linken til Chelsea, ser jeg Liverpool har blitt linja siste par dagene.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders22. Mai 2018, 20:55
Ryktene om Areola til Newcastle har skutt fart igjen etter at Gigi Buffon er på vei til PSG. Spennende å se om det er noe hold i det, eller om vi går for Dubravka.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nufc4life22. Mai 2018, 21:24
Om vi går for Dubravka? Nobrainer spør du meg. Ikke følt meg så trygg på en keeper siden Given.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders22. Mai 2018, 23:46
Ja. Vi kan ikke kjøpe både Areola og Dubravka.
Selvsagt er Dubravka det mest åpenbare og logiske valget, men kan se grunner til at vi skulle gå for franskmannen i stedet.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lefsen23. Mai 2018, 11:20
Huffameg. Tre måneder ligger foran oss med navn og spekulasjoner og observasjoner på flyplasser og så sitter vi der i august og lurer på hvorfor vi gadd.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: steppe23. Mai 2018, 14:24
Vi får bare krysse fingrene for et godt vindu
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie23. Mai 2018, 16:09
Sky-reporter mener Dubravka-dealen er nær, samt det rapporteres at Sels er enig med Anderlecht om en overgang, mangler bare at klubbene blir enig. Ryktes at Newcastle ønsker 3,5 mill pund.

Ser ellers Paco Alcacer er overflødig i Barcelona, hadde vært noe å fått inn på St. James'.... Ellers skal Barca kvitte seg med Aleix Vidal og Andre Gomes. Kjenner ikke veldig godt til disse, men er nok bedre kvalitet enn hva vi har i dag. :) Tipper de blir alt for dyre for oss uansett.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: orderud8524. Mai 2018, 08:27
Kjør på Paco👍🏻
Ryktes om at Anderlecht vil ha en pakke deal med Sels og Mbemba. 8mill £..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9924. Mai 2018, 16:45
Absolutt verdt å forhøre seg med Barca når det gjelder spillere som Alcacer og Vidal. Hadde vært digg og fått inn litt teknikk og hurtighet i laget!

Også Sergej Milinković Savić hadde vært rått! Kanskje Rafa kan trekke i noen italienske tråder? Fått han ombord før VM sparkes i gang hadde vært noe👌
En annen som hadde vært spennende er jo den nye danske superstjerna, Pione Sisto, fra Celta Vigo! Tenk om Newcastle for en gangs skyld hadde vært tidlig ute, og sikret disse før VM!

Andre (litt urealistiske) spillere dere kunne tenkt dere til klubben, som vi hvertfall ikke har sjans på etter VM?🙈
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders24. Mai 2018, 16:58
Milinkovic-Savic er ikke bare litt utealistisk, det er totalt urealistisk! Ikke bare koster han sinnsykt mye, men de fleste klubbene i verden ønsker han.

Da kan Sisto være hakket mer realistisk.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy24. Mai 2018, 21:22
Synes denne "pakken" til Anderlecht er latterlig lav i dagens marked. Bare Mbemba bør vi få inn 8-10.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9924. Mai 2018, 23:04
Milinkovic-Savic er ikke bare litt utealistisk, det er totalt urealistisk! Ikke bare koster han sinnsykt mye, men de fleste klubbene i verden ønsker han.

Da kan Sisto være hakket mer realistisk.

Haha😂 Vet innerst inne at det er totalt urealistisk, som du så fint sier, men er jo lov til å drømme. Vi har jo tross alt Rafa!

Sisto virker veldig spennende ja!

Eller enig med deg Fluffy! Flaut å krangle på 7mill for både Sels og Mbemba..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders24. Mai 2018, 23:46
Absolutt lov å drømme, drømmer selv jeg 😉

Sels og Mbemba burde gå for tilsammen £15mill. Mbemba er lett verdt £10m i mine øyne.

Ellers mener jeg vi burde undersøkt mulighetene på Emre Colak og Fabian Schär (kreativ midtbanespiller og stopper, rykket ned med Deportivo, vært linket til begge før), Öguzhan Özyakup (kontrakten går ut i sommer, hvis han ikke har fornyet den med Besiktas. Sentral midt/10’er, og regnes som utviklet i England), Okay Yukuslu (linket tidligere i vår/vinter, ikke hørt/sett mye av, men ble sammenlignet med Busquets ved tidligere link), Matteo Darmian og Luke Shaw (longshot begge to, men ingen av de har noe fremtid i Man Utd, og vi skulle gjerne oppgradert backene).
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9925. Mai 2018, 00:02
Og det blir som oftest med det som Newcastle-supporter🙈

Helt enig med deg! Spillende stopper med stort potensiale. Synd han ikke har fått flere sjanser hos oss.

Colak og Schär er ukjente for meg, men vi trenger både stopper (dersom Mbemba forsvinner) og kreativ midtbanespiller, så håper vi ser hos laga som rykket ned, både i Spania og Tyskland. Kan være mye gull der for oss!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan26. Mai 2018, 11:17
Benitez har KREVD at vi skal ha transfermidler. Så de som tror det blir en begrederlig sommer i forhold til transfers, må nok også frykte at Benitez rykter. Om Ashley faktisk gidder å spytte inn enorme summer i forhold til å ansette en billigere trener og prøve holde plassen billigst mulig er jeg usikker på.......
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan26. Mai 2018, 11:23
Ligger litt i kortene at Torres vil til Benitez. Han er også bedre enn de spissene vi har. I verstefall på samme nivå. Kan fort blomstre og finne seg selv igjen og score greit med mål. Kan umulig bli så mye dårligere enn det vi har.... Med ikke alt for høy lønn, og en gratis overgang. JA TAKK....
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie26. Mai 2018, 13:20
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/newcastle-united-danger-losing-hot-14709232

Syns dette er litt for typisk om Newcastle, fortsatt omtales som en lovende "youngster" når han er 22 år. I den alderen bør du faktisk ha fått en del muligheter på førstelaget, og gjort en god figur.

Om Newcastle ønsker å gi han ny kontrakt, mistenker jeg det kun er for å kunne kreve en overgangssum for han.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde26. Mai 2018, 22:11
Benitez har KREVD at vi skal ha transfermidler. Så de som tror det blir en begrederlig sommer i forhold til transfers, må nok også frykte at Benitez rykter. Om Ashley faktisk gidder å spytte inn enorme summer i forhold til å ansette en billigere trener og prøve holde plassen billigst mulig er jeg usikker på.......

Kva du meinar? Eg trur at Ahsley sviktar nok ein gong, ja som han alltid har gjort. Det vil ikkje sei at Rafa sviktar fansen rett før sesongstart. Han har eit år att av kontrakten og det trur eg han tek nesten uansett. Når han greier 10.plass med Joselu, 20.valget sitt, tenk kva han kan få til med 10.valget sitt på spisslista.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie27. Mai 2018, 12:57
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-united-boss-rafa-benitez-14711619

Denne skjønner jeg ikke helt? Joda, vi trenger en oppgradering på nesten samtlige plasser, men høyreback?  2x spiss, playmaker, venstreback og ving vil nå jeg påstå står høyere på lista. Regner med Dubravka er så og si klar.

Klippet fra Sky:

"GUNNERS 'HOLD PRAET TALKS'

A midfielder who is on the Arsenal's radar appears to be Dennis Praet of Sampdoria, according to Italian sources.

The 24-year-old has a £22m buy-out clause in his contract, and Gianluca Di Marzio reports Arsenal have already held 'concrete talks' with the Belgian's agent.

Juventus are also said to be interested in buying him."

Blitt linket til Praet ved noen anledninger, klausul på 22 mill pund, hadde vært en god signering for oss tror jeg, men med Arsenal og Juventus inne i bildet kan vi glemme denne. 
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer27. Mai 2018, 15:21
Høyreback er viktig jo. Yedlin har klippekort og er alt for svak defensivt. Anser tross alt Dummett som et sterkere kort på motsatt side.
Men selvfølgelig, andre plasser i laget som også må styrkes.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders27. Mai 2018, 18:24
Men at Rafa ser på å forsterke høyrebacken, kommer ikke  som en overraskelse på meg. Er jo veldig opptatt av det defensive, at det skal være trygghet i den bakre femmeren (keeper+forsvar). Og så svak som Yedlin er på posisjonering, bør det absolutt nytt blod inn der.

Men med det sagt, håper vi beholder Yedlin også. Gjort en god jobb for oss, og han bør være en god backup :)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie27. Mai 2018, 19:21
Ikke uenig i at vi kunne trengt en oppgradering av Yedlin :) Imidlertid andre områder som brenner mer syns jeg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9927. Mai 2018, 23:48
Hva med Renato Sanches? Har jo hatt det fryktelig tungt både i Bayern og under låneoppholdet sitt i Swansea, men gutten har jo et enormt potensial! Kanskje er det litt Rafamagi som skal til for at han skal blomstre igjen?🙊
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders28. Mai 2018, 00:34
Jeg er veldig nysgjerrig på hva som skjedde med Renato Sanches i Swansea. Kan ikke skjønner hvorfor han ikke fikk spille der. Umiddelbart tenker jeg at "det gamle er det trygge", og at de ikke turte å la Sanches få muligheten.

Men kan også ligge noe annet bak, og det kan være bekymringsfullt. Men isolert sett, så er fotballspilleren Rentao Sanches noe jeg absolutt tar i mot. Gjerne lån med opsjon, hvis tyskerne vil være med på det.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9928. Mai 2018, 11:10
Er også nysgjerrig på hva som ligger bak, for noe må det jo være.
Men som du sier, lån med opsjon kunne vært veldig spennende🙊
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lefsen28. Mai 2018, 12:27
Fernando Torres?! Kom igjen a. Når vi har Mitrovic, som har tatt åpenbare steg denne våren, hadde det vært absurd. Så han mot Derby, link-up spill i verdensklasse. Få inn en ving med mål i seg, så blir han endelig en hit.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Eriksen28. Mai 2018, 19:14
Tror vi kan glemme Mitrovic. Vil veldig gjerne at han skal bli satsa på men sjansen for at han drar til en annen klubb er dessverre veldig stor.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas28. Mai 2018, 20:43
Høyreback er viktig jo. Yedlin har klippekort og er alt for svak defensivt. Anser tross alt Dummett som et sterkere kort på motsatt side.
Men selvfølgelig, andre plasser i laget som også må styrkes.

Jeg synes Yedlin har forbedret seg ila sesongen. Han plasserer seg ikke ofte feil nå sammenlignet med tidligere. I tillegg er han brukbar fremover. Selvsagt vil jeg på sikt få inn backer som er bedre enn både Yedlin og Dummet, men jeg vil heller at vi svir av pengene på en skikkelig god kantspiller og en virkelig god spiss.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: steppe28. Mai 2018, 21:17
Yedlin har ikke vært så dårlig som folk skal ha det til. Ser heller vi bruker penger på en kreativ midtbane, spiss og vinger enn høyreback
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders28. Mai 2018, 23:12
Forsvarskvartetten Yedlin - Lascelles - Lejeune - Dummet er våre beste valg i sine respektive posisjoner (hvert fall mener Rafa det). Jeg mener vi bør ta sikte på å forsterke hver lagdel med minst en spiller hver sommer. Og den letteste måten å forsterke en lagdel, er å identifisere det svakeste punktet, for så å bytte det ut. Og jeg mener det er Yedlin. Reddes ofte av farten sin, men er ikke god nok til å være fast høyreback på et lag som ønsker å satse.

Som jeg har sagt, blir meget fornøyd dersom Yedlin blir som backup/utfordrer til en bedre back.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer29. Mai 2018, 17:08
Fint oppsummert, Anders!
Tenker det vil skje ganske store endringer i stallen hva forsvaret angår, bak de fire i startelleveren.
Gamez er ferdig, antar Haidara, Lazaar, Mbemba, og antakeligvis Clark også lider samme skjebne. Kanskje bare Manquillo av backupen som blir?
Ellers enig i at målet må være å forsterke hver lagdel (herunder førsteelleveren) med minst en spiller. Vi bør ha en bedre back en Yedlin inn, og en kvalitetsving. Drømmer om Kenedy, for han var ekstremt viktig for vår del i vår.
Så håper jeg vi kan få inn en god 10er og en spiss som kan garantere oss tosifret antall mål. Fire spillere som går rett inn i laget med andre ord.

Ellers er jeg spent på hvorvidt Merino er ferdig hos oss eller ei. Var svak etter skaden, og den svekka tilliten forsvares lett når Shelvey og Diame presterte så godt som de gjorde. Kunne vært interessant med Merino i 10er-rolle?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Frode29. Mai 2018, 17:09
Joshua King misfornøyd med ikke å få spille spiss i Bournemouth. Trå til å signer han. Hadde vært en meget sterk signering.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer29. Mai 2018, 17:42
Fan av King selv, hadde vært morsomt med en god nordmann i klubben. En slik type spiss vi trenger.

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/ex-newcastle-defender-reveals-role-14718624

Legenden Babayaro sin sønn er i klubben vår. Satser på at sønnen blir hakket større  :D
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy29. Mai 2018, 18:50
Er King egentlig så veldig mye bedre enn Gayle lurer jeg på. Drømmer mer om en Willian Jose eller at vi prøver sjansen på Alcacer/Kramaric.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders29. Mai 2018, 20:29
Vi må jo ha minst 2 spisser til klubben, så både King og Willian Jose/Alcacer/Kramaric hadde jo vært vakkert.

Ellers blir vi linket til fulhams 25 år gamle høyreback, Ryan Fredericks. Ikke akkurat noe Lahm eller Dani Alves over det, og spørs om det forsterker forsvaret no voldsomt. Kontrakten går ut i sommer, så spørs om det ikke er det som blir utslagsgivende. Ellers meldes det at vi vil lytte til bud på Manquillo i sommer.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde29. Mai 2018, 20:42
Med tanke på å signera gode spelara i sommar, er det ikkje eit stort problem at Rafa ikkje har signert ny kontrakt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer29. Mai 2018, 21:08
Rafa snakker som om han planlegger neste sesong allerede, og fotballen er jo uforutsigbar uansett.  Det er de fleste spillerne innforstått med.
Jeg tror ikke begrensningene ligger i usikkerheten rundt Rafas langsiktige fremtid i klubben, men heller i de økonomiske rammene og at vi ikke er en London-klubb. Rafa kommer sikkert til å tiltrekke seg spennende navn dersom rammene ellers er tilstede.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: MLerbakk30. Mai 2018, 10:18
Tipper at et evt. kjøp av Fredericks utelukker Grealish:

https://streamable.com/d8j69 (https://streamable.com/d8j69)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: steppe30. Mai 2018, 20:24
Sesongens første

https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/magpies-confirm-permanent-dúbravka-deal
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie30. Mai 2018, 22:14
Godt å få den spikret! Da har vi et bra forsvar om ingen forsvinner ut.

Next!!!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas01. Juni 2018, 17:35
West Ham er i følge sky i samtaler med PSG og Pistore. Hadde det vært en spiller for oss?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders02. Juni 2018, 00:00
Pastore hadde vært en drøm! Dog litt usikker på hvordan han ville klart seg i PL, men har absolutt de kvalitetene vi er ute etter. Men vil tro han foretrekker London og stor lønningspose, dessuten må vel West Ham bla opp ganske mange pundsedler for å hente han (=urealistisk under Ashley).

Er det noen som har hørt noe mer ang Yannick Toure? Var det prøvespill? Signerte han en avtale i januar?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde02. Juni 2018, 22:20
West Ham er i følge sky i samtaler med PSG og Pistore. Hadde det vært en spiller for oss?

Han har £90 000 i veka i PSG... Då skal Benitez i so fall ha veldig lyst på han!

Urealistisk, ehh Ja! Da e so lite Ashley-kjøp som det går an. Skjønnar ikkje kvifor ein trur at ting skal verte annleis denne sommaren. Ashley e jo ekstrem på dette å rekna ut den totale kostnaden for ein spelar. Kjøpesum, løn, agenthonorar, bil, hus, båt osv. Har ikkje klubben denne summen i cash, so er det «nope». Det føles slik vertfall. Medan alle andre kastar pengar etter spelarane...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders02. Juni 2018, 23:16
Ryktes at West Ham skal kjøpe Javier Pastore og Felipe Anderson. Da begynner de å vise muskler på overgangsmarkedet.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9903. Juni 2018, 00:21
West-Ham fortsetter nok å bruke pund også i år, i motsetning til oss. Sykt hvis de faktisk lander både Pastore og Anderson tho!

Hva med Yussuf Poulsen som spiss? Virker veldig lovende, og er både rask og sterk. Han eller King+ en mer typisk målscorer, så snakker vi på spiseplass!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders03. Juni 2018, 15:45
Fotospor: Besiktas have accepted an offer of around €15m from Newcastle for midfielder Oguzhan Ozyakup. #NUFC

Hvis dette stemmer, så er det to ting som dukker opp ror min del;

1) jævlig bra at vi viser litt ambisjoner tidlig, og dette er nok en Rafa har relativt høyt på ønskelista si!
2) hvorfor i alle dager signerte vi han ikke på pre-kontrakt i vår?!? Det hadde vi jo muligheten til, ettersom kontrakten i utgangspunktet skulle gå ut i sommer (tydeligvis signert ny kontrakt i vår)....
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan03. Juni 2018, 16:24
Jeg kan ikke huske å ha sett at Chronicle har evnet å være kritisk til noen av ryktene de spyr ut/kopierer, men angående kjøp av Oguzhan Ozyakup stilte de faktisk spørsmål ved troverdigheten til ryktene, nettopp fordi kontrakten går ut og han er tilgjengelig som free agent. Ellers rapporteres det andre steder at han er villig til å signere en ny kontrakt (evt har signert) for at Besiktas skal få noe igjen for ham. Themag.co.uk nevner at den nye kontrakten inkluderer en utkjøpsklausul på 10.5 millioner pund.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde03. Juni 2018, 19:42
Eg har det frå ei sikker kjelde at Martin Škrtel er på veg 8)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders03. Juni 2018, 20:10
I følge transfermarkt går kontrakten fortsatt ut om 28 dager. Merkelig om han signerer en ny avtale, kun for at Besiktas skal få penger.
Men er jo en type vi gjerne skulle hatt, så håper det er noe sannhet i dette. Selv om Chronicle benekter det.

Er ikke fullstendig i mot Skrtel, grei nok backup.

EDIT: Chronicle: Despite reports from Turkey earlier Besiktas midfielder Oguzhan Ozyakup is not a target for Newcastle. #NUFC
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: steppe03. Juni 2018, 22:51
Kunne Bjørn maars Johansen ha vært en som kunne vært aktuell?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: navimer04. Juni 2018, 00:07
Kunne Bjørn maars Johansen ha vært en som kunne vært aktuell?

Absolutt ikke spør du meg, han minner for mye om Joselu som spillertype og holder ikke PL standard.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Roblee04. Juni 2018, 15:39
Eneste jeg ser per dags dato som kunne hatt potensiale i pl på det norske landslaget er Moi, Sander Berge og Ajer
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer04. Juni 2018, 17:38
Og selvfølgelig Joshua French!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders04. Juni 2018, 19:23
French også? 🤔 hva mener du han ville bidratt med, ordne lagbyggingsturer til Kongo? 😜

Men Berge og Ajer hadde vært ekstremt kult om kom til Newcastle, Moi har jeg ikke sett mye av, men får med meg at han presterer (og blir linket både hit og dit), så kunne nok forsterket oss han også.
Joshua King er også en spiller jeg ville tatt i mot (skjønte det var han du mente Kristoffer). Mange mener han ikke er god nok, og litt lik Gayle. Men hvis vi selger Gayle, og erstatter han med King, mener jeg vi har styrket stallen relativt mye.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas05. Juni 2018, 07:50
Berge med sin enorme fysikk tror jeg ville passet perfekt inn i PL.  King synes jeg er bedre enn Gayle. Han er sterkere fysisk, og er dermed bedre til å holde på ball enn Gayle.  Men også King har sin styrke i boksen, han har i Bournmouth blitt ganske så god til å time løpene inn i boksen. Ergo må vi ha innlegg hvis King skal lykkes tror jeg.

Ajer og Mo hadde også vært kanon.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer05. Juni 2018, 12:05
Hahaha. Ganske fæl skriveleif der!

Syns ikke Gayle og King er så like. Thomas peker på det viktigste. Begge er hurtige, men utover dette har King en mye bedre fysikk enn Gayle - som gjør King mer komplett og dermed også i stand til å prestere bedre i PL. Gayles fysikk er nok kanskje det viktigste årsaken til at han faller litt gjennom på dette nivået.
Mener King uten tvil ville styrket oss. 
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas05. Juni 2018, 13:02
Haha, ja heftig skrivefeil Kristoffer ;)

En ting til, som jeg glemte å nevne om Berge, som er enda en årsak til at jeg ønsker ham til oss, er drivet han har med ball. Han kan sette fart og skjære gjennom sentralt, og da må motstanderen enten falle av eller støte. Med hans fysikk er han naturligvis ikke lett å stoppe. Akkurat den dimensjonen synes jeg vi mangler sentralt i Shelvey og Meriono. Mo dekker store rom, men det er først og fremst defensivt, han er ikke så flink til å føre ballen synes jeg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan06. Juni 2018, 12:28
Yaya Toure ønsker å fortsette å spille i PL og skal være villig til å spille for kun 1 pund i uken. Ikke at det er realistisk for oss (det gjelder visstnok kun topp 6 uansett), men hadde dere villet hatt en 35 år gammel Yaya Toure gratis og med så lav lønn?

Om det i det hele tatt ligger noe i dette skal han i hvert fall ha for å være villig til å si fra seg lønnen for å få spille fotball på det nivået han ønsker.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Sogning06. Juni 2018, 12:38
Sander Berge hadde vore veldig kult. Fysikken hadde ikkje vore noko problem, og som allerede sagt ville han tilført midtbana vår noko som vi ikkje har akkurat nå med drivet sitt
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie06. Juni 2018, 15:49
Yaya Toure ønsker å fortsette å spille i PL og skal være villig til å spille for kun 1 pund i uken. Ikke at det er realistisk for oss (det gjelder visstnok kun topp 6 uansett), men hadde dere villet hatt en 35 år gammel Yaya Toure gratis og med så lav lønn?

Om det i det hele tatt ligger noe i dette skal han i hvert fall ha for å være villig til å si fra seg lønnen for å få spille fotball på det nivået han ønsker.

Har ikke han vært mye skadet siste sesongene? Tror ikke det hadde vært mye nytte i han bortsett fra å få litt oppmerksomhet til klubben.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lefsen07. Juni 2018, 00:50
Yaya er min favorittspiller i PL siste tiåret (hos andre klubber da). Men vil aldri i verden ha han nå. 35 år. Og den kampanjen han har satt i gang mot Pep, vitner om en fyr som ikke er helt på G.

Sander Berge derimot! Sett han nå i landskampene. Han kommer til å bli så god han. Men vet at han har en sterk forkjærlighet for La Liga, så tipper han ender opp der.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geir07. Juni 2018, 10:46
Vi ser jo også av landskampene at Joshua King hadde vært en forsterkning for oss. Så får jeg heller anskaffe meg ei pute til å ha foran ansiktet hver gang han blir intervjuet.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders07. Juni 2018, 13:23
King, Ajer og Berge er alle spillere som ville ha forsterket oss relativt mye, og gitt oss en del å bygge på i fremtiden. Dessverre er det vel bare King som er aktuell av de. Berge og Ajer blir nok veldig dyre (i vår målestokk).
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: siddis07. Juni 2018, 21:50
Skandinavere blir vel fort høyt priset hvis de er unge og slår til i mellomstore ligaer. Skal vi ha noen nordmenn i Newcastle, må vi gå litt utenfor det som er vår policy, om vi har noen. De bør vel egentlig hentes før de blir for gode. Men det er vanskelig. Spranget fra Norge og rett til PL vil i de aller fleste tilfeller være for stort. Men siden Ajer er blitt så voldsomt i vinden vil jeg bare sinat jeg tror hans fremtidige makker er i Stavanger, men blir eid av Molde.
Leo Østigård har vært enorm for Viking i vår. Jada bare OBOS og milevis fra PL. Men dette blir en spesiell spiller til slutt om han ikke møter for store hinder.
Enorm pondus i duellspillet og en fantastisk pasningsfot. Kanskje PL eller en annen stor liga om ikke for mange år.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare08. Juni 2018, 13:16
Vårrengjøring: https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/newcastle-united-confirm-201819-retained-list
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie08. Juni 2018, 13:33
Vårrengjøring: https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/newcastle-united-confirm-201819-retained-list

For det meste ukjente spillere for min del, men litt typisk Newcastle at spillere som Yasin Ben El-Mhanni og Stuart Findlay, som tidvis har blitt hauset, ikke utvikler seg til noe som helst. Vært en del av de i senere år.

Mye rykter om dagen, typisk nok for silly season! Lite konkret dessverre, slitsomme greier dette.

- Bas Dost igjen.....
- Skrtel, nei, nei, nei....
- Brahimi, http://www.nufcblog.co.uk/2018/06/08/report-reveals-the-highly-rated-talent-nufc-could-be-about-to-pinch-from-north-east-rivals/ Spennende? Ser en resirkulering av Coloccini-sangen her :)
- Bolasie, http://www.nufcblog.co.uk/2018/06/07/nufc-linked-with-exciting-move-for-premier-league-winger-sure-to-get-bums-off-seats-at-sjp/

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: jonni_e08. Juni 2018, 17:34
Herlig å være journalist hvis alt en nå gjøre er å endre dato på interesse for Bas Dost for 20. overgangsvindu på rad.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim09. Juni 2018, 10:11
Er vel noe tidlig enda, men tror dette vinduet også blir like kjipt som tidligere :(
Håper det kommer noen type «Fabinho» overganger av type helt ut av ingenting. Rykter om Bas Dost var spennende i 2012.

Virker også som salg av Mitro og Sels også kommer til å skje etter VM nå.

Ser Huddersfield bruker 17,5 millioner pund for en forsvarsspiller og Ashley lever enda i troen på at 10 millioner pund er mye penger i dagens fotball.

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan09. Juni 2018, 10:43
Newcastle skal ha omsetning 7ende høyest i PL, og med tabellplasseringen i PL, ser jeg ingen grunn til at vi skal kunne matche lag som West Ham på overgangssummer og ambisjoner. Benitez krever midler for å bli, og selv Ashley skjønner nok at det er bedre å ha satse litt, berge plassen, og holde på Benitez for å ikke gå på en ny smell...

Når det gjelder spillere som Yaya Toure og Pastore, er dette spillere litt "over the top", som muligens krever en del lønn, og ikke minst vil svekke utviklingen til spillere som Murphy, Merino, Hayden, etc. Føler ikke sentral midtbane og ving er der vi har størst behov for forsterkninger, og er heller ikke fan av å hente spillere i 30 årene. Hent spillere i 25 års alderen og nedover, vi kan bygge laget vårt på, spillere på vei opp til en god verdi.

Bas Dost er en klassespiss.Benitez elsker spillere med ekstrem spisskompetanse, og dette er en av de bedre hodespillerne i Europa og er i tillegg ekstremt målfarlig. Definitivt den posisjonen vi trenger forsterke mest.

Skulle gjerne sett nye backer også. Fins sikkert mange spennende spilllere jeg ikke har oversikt over...

Grealish går nok neppe til oss. Spurs har lagt inn et monsterbud. Men han hadde vært fantastisk om det hadde vært mulighet.

King er spennende, bedre enn det vi har, og sikkert ikke alt for dyr. Ajer er også meget spennende. Fossum virker som et kjempetalent. Når vi diskuterer norske spillere.

Shakiri har en utkjøpsklausul på 12 mill, men er visst større klubber som Liverpool ute etter han. Skal vi bruke han keeperen jeg ikke husker navnet på vi lånte, eller satse på enda en? Butland kan fort ende i en toppklubb om de ikke får fra øverste hylle, men om det ikke sklle skje, så ser jeg ikke helt Butland gidde være i Championship. En fantastisk keeper for oss. Swansea har en klassestopper i Mawson, men kan fort gå til en større klubb. Shawcross er også en spiller som neppe har så lyst å spille Championship. Er mange spennende spillere ute vi ikke vet om, som sikkert Benitez og speiderteamet vårt har oversikt over. Men vi burde klare markere oss mer som den klubben med 7ende størst omsetning. Hva skjer med Carvalho. Burde gå til en PL klubb snart. Fantastisk spiller som har vært linket til West Ham bla, og dermed burde være realistisk for oss...

Og ser heller at vi henter spennende spillere som kan utvikle seg, fremfor avarage spillere som ikke kan ta oss opp et nivå i PL.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie09. Juni 2018, 15:28
Skal vi bruke han keeperen jeg ikke husker navnet på vi lånte, eller satse på enda en?

Antar du mener Dubravka? Han signerte for Newcastle for noen dager siden, +/- 4 mill pund.

Er jo Colbacks fulle rett å sitte å ruge på den fete kontrakten i Newcastle, men kjenner jeg blir irritert på han! https://www.nottinghampost.com/sport/football/transfer-news/nottingham-forest-target-jack-colback-1656757

Tipper det ender med nok en låneavtale før han stikker på free transfer neste sommer.

Viser at disse eviglange kontraktene Newcastle har operert med er bare tull. En spiller som slår til vil uansett begynne å mase om en bedre kontrakt selv om det er igjen 3 år på avtalen, og en mislykka/uønsket spiller som Colback, Haidara, Saivet mfl. vil bare sitte å ruge på kontrakten lengst mulig.

Ser jo det samme i Sunderland nå, sitter på en drøss dyre og dårlige spillere de ikke blir kvitt.

Bør være spesielle årsaker som gjør at det gis noe mer enn 4 års kontrakt, mener nå jeg. F.eks. spillere som har bevist at de holder mål, eks. Lascelles.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie09. Juni 2018, 17:56
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-lining-up-sign-marcus-14764760

Hadde vært knall!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9909. Juni 2018, 20:11
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-lining-up-sign-marcus-14764760

Hadde vært knall!

Det hadde det! Men kommer aldri til å skje.. Tipper Martial (som også hadde vært fantastisk) forsvinner, og at Rashford blir.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie10. Juni 2018, 20:30
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-linked-16million-salomon-rondon-14766316

Venta på'n. Passer vel profilen man hevder Rafa har sikta seg inn på, stor og sterk spiss. Ingen upris for 16 mill pund, og en oppgardering av Gayle/Joselu (ikke mye), men må si jeg håper på noe bedre.

Thiago Maia?? Noen med noe info om han?

http://www.nufcblog.co.uk/2018/06/10/local-reporter-reveals-four-english-talents-nufc-are-tracking-and-it-sounds-like-two-could-sign/

Sier ikke nei takk til noen av de, men realistisk med maks 1 av de? Som det står, Osborn har vi blitt linka til før, kanskje den mest realistiske?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders10. Juni 2018, 21:30
Thiago Maia var jo en stortalent på FM for ikke mange sesonger siden, hvis jeg ikke husker helt feil. Defensiv midtbanespiller, spennende hvis vi hadde kjøpt han!

Lunken til Rondon, men kjenner jo PL. Problemet er jo at vi ikke kommer til så veldig mange innlegg pr. kamp, og det er litt der problemet ligger i mine øyne. Joselu ville nok ha scoret flere mål, hvis kvantitet og kvalitet hadde økt  hva innlegg angår.

De unge spillerne kjenner jeg heller ikke så mye til. Men virker som om Edwards er ansett som et stort talent, og Spurs-fansen vil beholde. Ben Osborn er sikkert tiltenkt en rolle som Mbembas erstatter i så fall.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy10. Juni 2018, 23:01
Vil overhodet ikke ha Rondon. Det siste vi trenger er en spiller som ligger omtrent på samme nivå som det vi allerede har. Det vi trenger er et soleklart førstevalg på topp.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: alop12310. Juni 2018, 23:41
Ben Osborn er sikkert tiltenkt en rolle som Mbembas erstatter i så fall.
Du tenker på Ben Gibson, midtstopper på boro - nei takk, ser klumsete ut og ein nedgradering.
Ben Osborn derimot er ein ving på Forrest me har snust på før. Veit han har litt skadehistorikk og ikkje sett han spille, men sikkert spennende. Men 23 år og har tilgode og vise noko.
Då virke da meir interessant med Maddison og/eller Josh Murphy syns eg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas11. Juni 2018, 07:12
Vil overhodet ikke ha Rondon. Det siste vi trenger er en spiller som ligger omtrent på samme nivå som det vi allerede har. Det vi trenger er et soleklart førstevalg på topp.

Kan ikke si at Rondon har imponert de gangene jeg har sett ham, så jeg støtter den konklusjonen.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders11. Juni 2018, 10:35
Ben Osborn er sikkert tiltenkt en rolle som Mbembas erstatter i så fall.
Du tenker på Ben Gibson, midtstopper på boro - nei takk, ser klumsete ut og ein nedgradering.

Haha, var nok det jeg tenkte på ja 👍🏼
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: navimer11. Juni 2018, 15:54
Blir deprimert av navnene som nevnes i den tråden her :-\
Hadde et håp om overtakelse og satsing på noen navn som skaper engasjement i sommer. Men det blir vel nok et langt vindu som ender i mange rykter og til slutt bare noen andres stallfyll inn..

Men så lenge vi får en spiss som scorer mål er jeg fornøyd så lenge vi har ashley,  Mitro forsvinner jo uansett så håper han bøtter inn mål under VM og gir oss penger nok til en brukbar nr9
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie11. Juni 2018, 18:03
http://www.nufcblog.co.uk/2018/06/11/reliable-source-confirms-nufcs-bid-to-sign-brazilian-international/

Får håpe budet var på noe mer enn et par millioner pund og et par kopper med Sports Direct-logo
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders11. Juni 2018, 23:08
Reported Newcastle target Bas Dost has terminated his contract with Sporting Lisbon. #NUFC

Ganske sterk indikasjon på at han kan være på vei, ettersom vi har fulgt han VELDG lengde, og kan passe inn i planene til Rafa.
Dog finner jeg ingen offisielle kilder på dette.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie11. Juni 2018, 23:22
Bas Dost på free transfer hadde vært noe. 70 mål på 90 kamper for Sporting i Portugal, 48 på 117 i Wolfsburg. Usikker på nivået i Portugal, men at han har brukbart snitt i Bundesliga også viser at han vil være en klar oppgradering av dagens angripere (regner ikke med Mitro).

Stoke rapporteres å være interessert i Gayle: https://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/stoke-boss-gary-rowett-ready-12685039

25-30 mill pund for Mitro, 10 for Gayle, Bas Dost inn på free og Rashford på lån! Hadde vært noe :) Burde Rafa, i teorien, sitte igjen med 70-80 mill å handle inn for på andre plasser. Lov å drømme......
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders12. Juni 2018, 00:58
haha, lov å drømme ja ;)

Men hadde det blitt virkelighet, ville det ha vært godkjent business for vår del! Ville heller beholdt Mitro i stedet for Dost, men ettersom Mitro ikke får muligheten, må vi jo selge og erstatte. Dost har vist at han kan score mål, og blir han servert på en god måte, skal det i teorien ikke være stor forskjell på å score i Portugal eller England (må legges til at jeg ser for meg at Dost er en måltyv, en spiss som trives best inne i boksen).
Rashford (dog på lån) som "erstatter" for Gayle er jo en no-brainer...

Men kan virke som om det er hold i saken om at Dost har kjøpt seg ut av kontrakten med Sporting. Det koker skikkelig der, og han blir i så fall den 5. førstelagsspilleren som gjør det. Rui Patricio (keeper, signerer sannsynligvis for Wolves) har gjort det, og nå skal da Dost, William Carvalho (sentral midtbane, også linket til vårs, samt Everton og West Ham), Bruno Fernandes (offensiv midtbanespiller, linket til Liverpool) og Gelson Martins (ving, linket til Arsenal i en overgang verdt £60 mill, men kan nå gå gratis).

Vi snakker altså spillere som fort kunne vært solgt for over £100m som går gratis. Aldri så liten krise i Sporting.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders12. Juni 2018, 10:22
Chronicle melder nå at Mbemba er i samtaler med Porto, og overgangen kan bli offentliggjort innen 48 timer.  Fryktelig synd å miste han, men samtidig slet han vel med å følge instruksene til Rafa.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan12. Juni 2018, 14:07
Er det noe spesielt som foregår i Sporting ettersom flere spillere kjøper seg fri fra kontrakten?

Eller er det en spesiell klausul Sporting har hatt i kontraktene sine? Det virker jo spesielt om man bare kan kjøpe seg fri fra en kontrakt og så gå gratis. Nå vet ikke jeg hvilke summer det er snakk om for å kjøpe seg fri, men hvis dette er noe som kan gjøres på generelt grunnlag, så kan man jo begynne å spekulere i å gå bak ryggen på nåværende klubb, og at den nye klubben er de som egentlig betaler for å kjøpe spilleren fri fra kontrakten.

Edit:
Jeg fant svaret selv.
https://www.tv2.no/sport/9911267/
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lefsen12. Juni 2018, 15:16
Tror ikke vi har hørt enden på denne visa. De har sagt opp kontrakten, ja, men de er fortsatt klubbens eiendom. Sikkert saker som kommer til å rulle og gå i rettsvesenet. At de gjorde det er dog veldig forståelig!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer12. Juni 2018, 16:08
Josh Murphy har signert for Cardiff.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders12. Juni 2018, 16:32
Det Sporting-spillerne nå har gjort, er vel det samme som Jonas Gutierrez gjorde for å komme til Newcastle.
Den såkalte Webster-dommen.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Webster_ruling
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders13. Juni 2018, 21:58
Vi skal visstnok ikke prøve oss på Bas Dost i sommer. Lest rykter om at situasjonen i Sporting har avskrekket oss. Skjønner i grunn ikke det, da han er gratis, og det som har skjedd i Portugal strengt talt er drøyt. Angrepet av fans, truet med "suspensjon" av styreformannen etter kvartfinale-tap mot Atletico.

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie14. Juni 2018, 11:56
Vi skal visstnok ikke prøve oss på Bas Dost i sommer. Lest rykter om at situasjonen i Sporting har avskrekket oss. Skjønner i grunn ikke det, da han er gratis, og det som har skjedd i Portugal strengt talt er drøyt. Angrepet av fans, truet med "suspensjon" av styreformannen etter kvartfinale-tap mot Atletico.

Er vel en frykt for at vi i etterkant må betale en overgangssum likevel. Mener å huske vi endte opp med å måtte betale noen millioner pund for Jonas?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders14. Juni 2018, 15:34
Det kan stemme det, men en eventuel overgangssum for Dost vil jo sannsynligvis bli ganske mye lavere enn hva vi måtte ha kjøpt han for. Vil jeg tro.

Ja, vi betalte en sum for Jonas. Lurer på om det endte på rundt £5m.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: siddis14. Juni 2018, 19:45
https://mobile.twitter.com/ViasportVeland/status/1007185457585717248

Skuffende om Newcastle ikke klarer å få mer utav ham.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim14. Juni 2018, 22:58
Nottingham Forest have agreed to sign Portuguese duo Joao Carvalho and Diogo Goncalves from Benfica.

Attacking midfielder Carvalho has agreed to join The Reds for a club-record fee thought to be around £13m and will put pen to paper on a five-year deal from July 1.
Goncalves is a winger and will join Aitor Karanka's side on a season-long loan deal from July 1 with the option to make it a permanent transfer at the end of the 2018-19 season.

Og i Newcastle sitter Ashley og kniper på sekken år etter år >:( >:(
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders15. Juni 2018, 00:57
Lite kjennskap til de to der, men fryktelig provoserende/deprimerende at vi bruker mindre penger enn middelmådighet som Forest og lignende. Vi snakker om en klubb her som virkelig ønsker seg Jack Colback på en permanent overgang i sommer.....

Ashley skal ha for at han satset knallhardt i Championship, men da burde han jo også innse hvilken gevinst det ga! Sats litt hardere i PL, og vi kan klare topp 10+ og gi jernet cupene i tillegg!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders15. Juni 2018, 11:53
The Mirror mener vi har vist interesse for Mario Götze! 😃

🤣


Ellers ryktes vi å være interessert i Andros Townsend (igjen) for £20 mill, og Geronimo Rulli (god argentinsk keeper, står for Real Sociedad). Rulli kan eventuelt bli inkludert i en deal hvor Merino går motsatt vei.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde15. Juni 2018, 20:28
https://mobile.twitter.com/ViasportVeland/status/1007185457585717248

Skuffende om Newcastle ikke klarer å få mer utav ham.

Hehe, går vel meir på at viss Rafa skal henta nye inn må fleire ut og for å få nok «cash» kan han vera nødt til å selga. Merino er sjølvsagt veldig aktuelt i dette tilfelle.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: navimer16. Juni 2018, 00:11
The Mirror mener vi har vist interesse for Mario Götze! 😃

🤣


Ellers ryktes vi å være interessert i Andros Townsend (igjen) for £20 mill, og Geronimo Rulli (god argentinsk keeper, står for Real Sociedad). Rulli kan eventuelt bli inkludert i en deal hvor Merino går motsatt vei.

Skjønner ikke helt hva vi skal være ute etter Rulli for.. god keeper, ja for all del, men med Dubravka inn bør pengene prioriteres på alt annet enn keeper.
Få inn en spiss og en back, så kan vi eventuelt ta Rulli etter å ha fått inn en ny ving som erstatter for Kenedy
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan16. Juni 2018, 10:42
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-lining-up-sign-marcus-14764760

Hadde vært knall!

Det hadde det! Men kommer aldri til å skje.. Tipper Martial (som også hadde vært fantastisk) forsvinner, og at Rashford blir.

Hvorfor ikke? Det er snakk om et lån. Og med Martial, Sanchez, Lingard, Mata+++ Kan det være de heller vil la Rashford utvikle seg med fast spilletid, fremfor kanskje slite mye benken...

Kunne sikkert hevet oss midlertidig, men jeg tenker på utviklingen av Murphy. Liker at vi bygger et lag. Klopp vil fx helst ha kjøpsklausul på Dembele i Barca om han skal låne han, da han vil ha gode relasjoner i angrepsspillet, og ikke en midlertidig god spiller, for deretter miste relasjonene igjen. Er ikke så redd for å se Richy og Atsu sitte en del på benken, og Kenedy ser ut til å gå til en større klubb enn oss, bare det ikke går alt for mye utover spille tiden til Murphy er det en fin låneavtale.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan16. Juni 2018, 10:54
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-linked-16million-salomon-rondon-14766316

Venta på'n. Passer vel profilen man hevder Rafa har sikta seg inn på, stor og sterk spiss. Ingen upris for 16 mill pund, og en oppgardering av Gayle/Joselu (ikke mye), men må si jeg håper på noe bedre.

Thiago Maia?? Noen med noe info om han?

http://www.nufcblog.co.uk/2018/06/10/local-reporter-reveals-four-english-talents-nufc-are-tracking-and-it-sounds-like-two-could-sign/

Sier ikke nei takk til noen av de, men realistisk med maks 1 av de? Som det står, Osborn har vi blitt linka til før, kanskje den mest realistiske?

Grealish er klasse. En spiller vi sikkert er for grådige til å hente for 30 millioner. Kunne fort vært i VM troppen i en meget ung alder. Usikker på om Spurs som visstnok er favoritter til å signere han har så enormt behov for han, med Eriksson i samme posisjon. Kan sikkert kjempe om en plass med Son som høyreving, da han er venstrebent, og selv om han i utgangspunktet er en klassisk venstreving, vil jeg tro man får det beste ut av han som en innover høyrekant. Hadde derimot vært utmerket som venstreving for oss om vi endte opp med en monstergod hodespiller som Bas Dost, som vi har vært linket med et par år... En ekstrem målscorer og en av europas beste hodespillere. Med tanke på nivået på de beste hodespillerne er kanskje dette den aller beste. Som som ikke bare er bra targetman, men også ekstremt målfarlig... Tenker Spurs burde sikte kanskje enda høyere enn Grealish. Nå får riktignok ikke Spurs spillere fra øverste hylle, og har gjort det kanonbra ved å hente gode britiske unge spillere som Bale, Dele Alli etc. Men om interessen skulle slå over på en annen spiller, burde vi virkelig kline til. At vi i artikkelen ikke virker kapable å hamle opp med klubber som Leicester, Everton om en 20 millioner kroner spiller syns jeg er meget skuffende ambisjoner. Dette er klubber vi har større omsetning enn, og vi har spart så mye penger de siste sesongene, mens selv de minste klubbene i PL har punget ut....
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders16. Juni 2018, 13:04
Newcastle have out-bid Sampdoria for Lokomotiv Zagreb creative midfielder Lovro Majer with an offer of around £10m for the 20 year-old. - (@footballitalia) #NUFC

Nok en spiller jeg kun har kjennskap til via FM, men spennende hvis det stemmer. Tviler dog, men lov å håpe.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde16. Juni 2018, 20:20
Peru imponerte meg. Nokon aktuelle der? På tide med ei ny legende frå Peru ;)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan16. Juni 2018, 23:30
Peru imponerte meg. Nokon aktuelle der? På tide med ei ny legende frå Peru ;)

Jeg er enig. Peru overrasket meg. Jeg kjenner ikke til Carrillo fra før (han har visstnok vært på lån til Watford), men han viste tidvis gode tendenser. En type ving som kan utfordre og komme seg rundt på kant.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders17. Juni 2018, 01:17
Vi har jo vært linket til/interessert i Carrillo tidligere, mener det var rykter om han når han var i sporting hvertfall.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde17. Juni 2018, 13:32
https://www.themag.co.uk/2018/06/rafa-benitez-can-sell-unwanted-newcastle-players-will-40m-not-80m-spend-newcastle-united/
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie19. Juni 2018, 18:34
http://www.thenorthernecho.co.uk/sport/football/newcastle/16300757.Newcastle_turn_down_the_chance_to_sign_Sturridge/

Helt greit!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders19. Juni 2018, 19:18
Askam: Newcastle will complete the transfer of Besiktas midfielder Oğuzhan Özyakup by meeting his  €10m release clause. #NUFC

Blir ikke kvitt de ryktene om Özyakup. Er en spiller jeg kunne tenkt meg vi hentet, selv om jeg ikke har sett all verden. Og for €10 mill burde vi slenge oss på.
Dessverre tror jeg fort at Özyakup inn, betyr Merino ut.

Sturridge; styr unna!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie19. Juni 2018, 19:49
Merino forsvinner nok, litt for mye røyk til at det ikke ligger noe i at han vil bort. Da virker Özyakup som en ok erstatter.

Imidlertid løser ikke dette noe som helst av manglene vi har med dagens stall. Skuffende lite konkrete rykter om dagen!

Og drit irriterende at det går så tregt med å få spillere ut også! Åpenbart et krav om at spillere må av lønningslista før nye kommer inn. Taxi for Colback!!!!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie20. Juni 2018, 13:49
http://www.nufcblog.com/2018/06/20/world-cup-midfielder-wants-to-join-newcastle-wages-agreed/

Klype salt og alt det der, men ser ut som vi er interessert i Badou Ndiaye igjen, og at vi er i kontakt med Stoke om en overgang......... Får vi nå se....
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer20. Juni 2018, 18:01
Har ikke sett noe særlig Stoke etter januar, men registrert at Badou har fått skryt på tross av nedrykket.
En type spiller som evner avansere med ball på midten trenger vi, og som Glimt-mann står han selvfølgelig hjertet mitt nært  ;D
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare21. Juni 2018, 12:14
Det gir mening å selge Merino. Han fungerer ikke sammen med Shelvey, og da blir det luksus å ha han i klubben når vi kan cashe inn sikkert det doble/tredoble av hva han kostet. Vi trenger en skikkelig ryddegutt på midten, Diame gjorde en god jobb men har passert 31 år og holder neppe samme høye nivå hele neste sesong.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde21. Juni 2018, 15:14
I tillegg til det er Rafa nesten nødt til å selga for å ha noko pengar til å kjøpa for.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders21. Juni 2018, 17:04
Skal ikke kritisere Rafa for mye, for gudene skal vite at han har gjort mye bra. Også på overgangsmarkedet, selv om alt ikke er 100% der heller (men det har ingen managere).

Men å selge spillere som Mbemba og Merino for ca €20m til sammen, det stiller jeg meg spørrende til. Greit nok at vi må selge for å kjøpe, at budsjettet er trangt og vi må gjøre rom for nye spillere. Men da bør vi selge flere av de som ikke er gode nok først. Enklere sagt enn gjort selvsagt, men gi bort Colback på FT da, selg Saivet for £500k. Så lenge vi får bort lønnen.
Mbemba og Merino er spillere som kommer til å bli verdt mye mer, og jeg tviler på at vi klarer å få inn bedre kvalitet.

Det er begrenset hvor mange Lejeun’er, Ayoze’er og Merino’er det finnes på overgangsmarkedet i disse Internett-tider (jeg er faktisk bare 30 år, men poenget er at det er mye vanskeligere å finne de skjulte juvelene).
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: navimer21. Juni 2018, 23:58
Hvordan er ståa med Jørgensen nå? Er vi fortsatt ute etter han?

Må ærlig innrømme at det jeg har sett av han de 2 VM-kampene er ganske skuffende..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders22. Juni 2018, 13:42
Tror, og håper, prislappen på £20m skremte oss bort. Ikke sett han spille så mye, men tror de fleste har samme inntrykk som deg navimer.

Ellers blir vi linket til Christopher Jullien fra Toulouse i dag, 25 år gammel fransk stopper. Ungdomskamper for Frankrike, og prislappen skal ligge på ca £9m. Vi og Southampton skal være interesserte.

Skulle vi kjøpe han, og han være god nok, så mister litt av poenget mitt i forrige innlegg mening 😜
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Sogning22. Juni 2018, 20:09
Håper Mitro får sjansen. Please Rafa, gi han sjansen
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: trondie22. Juni 2018, 20:27
Håper han bøtter inn mål og verdien stiger skyhøgt på han istedenfor. Sånn at vi kan faktisk gå ut og handle spillere
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nufc4life22. Juni 2018, 20:28
Om vi selger han for 20 mill, hvordan i svarte h#lvete skal vi få tak i en bedre for tilsvarende pris? Ikke mulig. Krev rundt 50 mill sier jeg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nilas99922. Juni 2018, 21:01
Håper vi får Chelseaduoen Loftus og Kennedy, da er jeg fornøyd!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde22. Juni 2018, 21:53
Shaqiri?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders22. Juni 2018, 23:09
Er Loftus-Cheek noe å øse ut penger på pdd da? Er han god nok til å bidra nå med en gang?
Jeg så veldig lite av Palace i fjor, så kan ikke si noe.

Shaqiri ryktes vel å gå til Liverpool etter VM, så skal nok slite med å hente han.
Ellers hadde jeg tatt i mot både Kenedy og Shaqiri med vidåpne armer!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim23. Juni 2018, 10:37
Roy Hodgson has hailed Ruben Loftus-Cheek and claims the England midfielder is better than Michael Ballack.

Ser gjerne RLC i Newcastle sammen med Kenedy og Abraham. 2 permanent og 1 på lån med obsjon ;)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie23. Juni 2018, 10:55
Roy Hodgson has hailed Ruben Loftus-Cheek and claims the England midfielder is better than Michael Ballack.

Ser gjerne RLC i Newcastle sammen med Kenedy og Abraham. 2 permanent og 1 på lån med obsjon ;)

Fikk mye skryt for spillet i Palacae ja, og om Rafa ser noe i han, er det bare å få han inn om mulig.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy23. Juni 2018, 15:15
Folk positive til Berisha i tierrollen?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders23. Juni 2018, 21:40
Newcastle are currently working on a deal - no names mentioned but it’s an interesting one. - (@reluctantnicko) #NUFC

Aldri hørt om @reluctantnicko (Alan Nixon, journalist) før, men spennende om det skulle stemme.

Ellers mener jeg Berisha helt sikkert kunne gjort en jobb for vårs. Imponert i Østerrike.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde23. Juni 2018, 22:00
Føler eg har høyrt den før ::)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders23. Juni 2018, 22:58
Haha, jaa 😜
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie24. Juni 2018, 12:20
Josh King linkes igjen. 20 mill pund eller byttehandel der Ritchie går andre veien.

Vil beholde Ritchie.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders24. Juni 2018, 12:22
Newcastle are currently working on a deal - no names mentioned but it’s an interesting one. - (@reluctantnicko) #NUFC

Aldri hørt om @reluctantnicko (Alan Nixon, journalist) før, men spennende om det skulle stemme.

Newcastle are ready to include Matt Ritchie in a player + cash deal to bring Bournemouth striker Josh King to Tyneside. (via Alan Nixon) #NUFC

Da regner jeg med vi kan avskrive Alan Nixon som er troverdig kilde?
Kan aldri i verden se for meg at Rafa slipper Ritchie så enkelt. Virker som om skotten er en av Rafa sine "favoritter".
Selv er jeg av den oppfatning av at høyresiden vår er moden for oppgradering, da Ritchie er for treg, dårlig teknisk. Har midlertidig er veldig god venstrefot, enorm vinnervilje og lederegenskaper (ser jeg for meg), og virker forholdsvis god taktisk. Så vanskelig å se for meg at vi kvitter oss med han.

Eneste som kan skje som gjør at vi selger Ritchie i mine øyne, er at Townsend kommer inn. Har blitt linket, vi skall visstnok ha sendt en forespørsel.
Men tipper dette er typisk søndags-rykter.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie24. Juni 2018, 12:55
Uansett om vi får inn Townsend, ville jeg beholdt Ritchie. Av grunnene Anders nevner over, samt bredde i stallen. 
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders24. Juni 2018, 12:56
Absolutt.
Positiv til både King og Townsend, men ville beholdt Ritchie minst en sesong til. Ser for meg at han er omtrent like viktig som Lascelles i garderoben og på trening.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie24. Juni 2018, 14:54
https://www.mirror.co.uk/authors/alan-nixon/

"Alan Nixon is the king of football transfer gossip for the Daily Mirror."

Knytta til The Sun nå ser det ut som.

Kjøp en stor pose salt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim24. Juni 2018, 16:25
Er så mange amatører i denne klubben. Klarer verken å kjøpe eller selge spillere.
Ting tar evig med tid før alt bare koker ut i kål.

Om det ikke skjer noe i kommende uke skjønner jeg enda mindre.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie24. Juni 2018, 20:07
http://www.nufcblog.co.uk/2018/06/24/aleksandar-mitrovic-adamant-deal-has-been-agreed-now-on-collision-course-with-nufc-report/

Tja, da er det muligens bare å vente på at dette tar av og blir en stygg affære?  :-X
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: jonni_e25. Juni 2018, 17:05
En hel sesong hvor vi må stole på Gayle og Joselu..., dæven hvor dårlig våre 19 PL rivalers keepere må sove når de tenker på den slagkraften på topp.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: orderud8526. Juni 2018, 09:06
Paco Alcacer for 20mill?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas26. Juni 2018, 10:36
Ser ut som at Meriono forsvinner også. Hvis så skjer MÅ vi ha inn en erstatter mener jeg. Uten Shelvey har vi ikke mye kreativitet igjen sentralt. Ideelt sett burde vi da fått inn en spiller med litt mer fart og driv med ballen, noe både Shelvey og Meriono mangler synes jeg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie26. Juni 2018, 10:45
https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-united-set-reignite-interest-14828748

Gammel kjenning. Vært skadeutsatt, så nei takk sier jeg, uansett pris.

Sitter med en stygg følelse av at dette vinduet kommer til å bli pissa bort uten at noe nødvendig business blir utført. Avhengig av å få dumpa ut spillere ingen vil ha, og når overgangen til Sels krasjer pga av 500.000,- pund så sier det litt. Lommerusk for enhver annen PL-klubb. 

Om Merino stikker fordi han ikke vil konkurrere mot Shelvey og Diame sier vel sitt om han egentlig, good riddance. Da har du ikke mye fight innabords. Kommer garantert til å få spille mye neste sesong, om han blir og kjemper om plassen.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas26. Juni 2018, 11:41
Forbanna synd egentlig, for Merino var skikkelig god før han ble skadet. Når det er sagt skjønner jeg ham også. Han har kommet i en alder hvor han må spille fast om utviklingen ikke skal stoppe opp.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: orderud8526. Juni 2018, 15:32
Rafa held takka with clement grenier...
Er dette en verdig erstatter? Dem ligner litt da men... lenge siden grenier var stort talent vel..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders26. Juni 2018, 17:21
Får vi til en skadefri Grenier, er det en god erstatter for Merino.
Jeg mener til 3m er det absolutt verdt en risiko. Dog mener jeg vi kunne ha hentet Grenier uten å solgt Merino.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Roblee26. Juni 2018, 22:40
Jaja, 6 uker igjen av vinduet. Ender vel med et panikklån på slutten av vinduet.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders27. Juni 2018, 02:08
Det internasjonale vinduet åpner ikke før 1.juli, det kan ha noe med at ting går litt treigt. Og ikke minst at VM pågår. Jeg føler meg ganske sikker på at vi har noen baller i luften, jeg er bare meget spent på hva slags type. Går vi for matchballene fra G-sport, eller plastikkballer fra Toys’r’us?
Laget må forsterkes, og det må troppen også.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie27. Juni 2018, 18:55
Rolando Aarons ønsket av WBA: https://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/rolando-aarons-west-broms-wishlist-12804077


Ellers sett Ings vil bort fra Liverpool. Noe for oss? Lån, med opsjon på kjøp?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer28. Juni 2018, 10:58
Synd med Aarons. Tror skadene har ødelagt det som hadde vært en fantastisk god spiller.
Ings med en løsning du skisserer der - ja takk. Bør ikke være den eneste spissen vi henter, men tenker det er verdt forsøket.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Roblee28. Juni 2018, 14:12
Ryktes at Ritchie er på vei til Middelsborough for 15 mill pund! Synd synes jeg, forventer da at vi har en sterk forsterkning isteden.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nufc4life28. Juni 2018, 14:30
Mangler kun 5 MP for å kjøpe Kenedy da. For treg på sine eldre dager til å være i start11.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders28. Juni 2018, 14:48
Har skrevet en del om mine meninger om Ritchie i forskjellige tråder her, senest for et par dager siden i denne tråden.

Men om vi hadde fått inn Kenedy og Townsend på hver sin kant, hadde jeg vært villig til å ofre Ritchie. Men samtidig vil personen Matt Ritchie bli et stort savn i garderoben og i laget tror jeg...

Sitat fra: SkySports
NO PLANS TO SELL RITCHIE

Newcastle have warned they have no plans to sell winger Matt Ritchie - unless they are made an offer they cannot refuse.

The 28-year-old Scotland international has been linked with Sky Bet Championship clubs Stoke and Middlesbrough, as well as Premier League outfit Bournemouth, over the past few days.

However, Press Association Sport understands that while there have been enquiries, no club has come anywhere near reaching a valuation which would give the Magpies cause for consideration

Sturaro nevnes igjen i dag:
Newcastle have made an offer of €14 + bonuses for Juventus midfielder Stefano Sturaro. - (via @GiuliaStronati) #NUFC
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde28. Juni 2018, 15:02
Skeptisk til å selga Ritchie. Føler han er ein av fleire som må vera med vidare. Problemet er jo at Ashley ikkje gir/eller har pengar til å henta nye spelara. Då e me vel nødt til å selga fleire for å skrapa samen ein slant til eit par nye.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare28. Juni 2018, 15:18
Synes det er greit å cashe inn på Ritchie nå, han har nådd toppen. Men vi trenger selvsagt en erstatter. Mye heller Kenedy enn Townsend.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy28. Juni 2018, 15:21
Bortsett fra Lascelles så er det få spillere jeg bryr meg veldig stort om i denne troppen. Det sagt så oppfører vi oss som et loppemarked. Skulle ikke tro vi var i pl der vi sist sesong tjente over en milliard kroner. Selger vi Ritchie så er det enda en posisjon vi trenger å hente inn en erstatter. Vi trenger allerede en ving, og det er ikke grusomt lenge til vinduet stenger. Med den inkompetente gjengen som styrer denne klubben så ser jeg det vanskelig (nesten håpløst) at vi skal signere en-to spillere i uken fram til seriestart..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie28. Juni 2018, 15:36
"Chelsea’s Kenedy is a target following a successful loan spell on Tyneside, but he is likely to cost more than £20m this summer if the Blues decide to sell the Brazilian. Former winger Andros Townsend is also someone United have expressed an interest in, but Crystal Palace are reportedly demanding £30m for the England international."

Klippa fra The Chronicle. 30 mill pund for Townsend? Særlig som han er verdt noe i nærheten av det.....
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders28. Juni 2018, 15:41
Så det. Tenker det er prisen de begynner med. Så har de litt å gå på når klubbene pruter. £20-25m blir han vel solgt for tipper jeg.

Hvis vi hadde solgt Ritchie for 15-20m, og kjøpt Townsend og Kenedy for 40-45m, hadde vi gjort en god oppgradering på vingene.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy28. Juni 2018, 15:58
Hvis vi hadde solgt Ritchie for 15-20m, og kjøpt Townsend og Kenedy for 40-45m, hadde vi gjort en god oppgradering på vingene.
Nufc og erstattere har ingen god historie  ;)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders28. Juni 2018, 16:17
Haha, veit jo egentlig det 😢
Er bare naiv og dum hvert eneste vindu, blir omtrent som en Liverpool-supporter! De tror på PL-tittel neste sesong, jeg tror på signeringer neste vindu...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy28. Juni 2018, 16:30
Hehe..støtter forsåvidt ideen, selv om det er farlig å undervurdere Ritchie sine kvaliteter i form av innsats og lederegenskaper. Personlig er jeg ferdig med Townsend. Han fikk sin sjanse, tok den bra, men ville vekk. Og til den prisen så håper jeg vi går for noe annet. En Promes eller Shaqiri f.eks.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Eriksen28. Juni 2018, 17:50
Har ikke fulgt helt med på Palace, men har ikke Townsend prestert ganske dårlig? Er mye mer keen på Kennedy.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders28. Juni 2018, 18:10
Bare for å understreke; Townsend skal eventuelt erstatte Ritchie. Jeg ønsker Kenedy uavhengig av om Ritchie blir eller drar. Spiller på to forskjellige vinger, og jeg håper vi kjøper Kenedy.

Jeg er ikke ferdig med Townsend, og nevner han pga forholdet mellom han og Rafa, samt at han har blitt linket. Men vil gladelig ta i mot Shaqiri eller Promes også! 😜 Kunne kanskje prøvd oss på Hirving Lozano også? Men han blir nok dyr!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie28. Juni 2018, 18:56
Jeg har ikke noe problem med å hente tilbake Townsend, grei nok grunn for at han ville bort. Men ikke til 25-30 mill pund. Så god er han ikke. Dette er ikke stats for en spiller til den prisen (I CP): Kamper 72 Mål 5 Assist 4

http://www.nufcblog.com/2018/06/28/newcastle-top-target-turns-down-all-offers-from-china-wants-to-join-newcastle/

Sturaro anyone? Meldes å ønske seg til Newcastle.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders28. Juni 2018, 20:10
Helt enig ang Townsend! 20m bør være maks.

Så at agenten til Sturaro hadde snakket om at England var deres førstevalg (ikke åpnet linken, så veit ikke om det står det samme der), og ettersom ryktene om en overgang til oss har vært såpass pågående, er det lov å håpe. Jeg tror det ville ha vært en brukbar signering, uten å kjenne så mye til han.

Men over til det viktigste; spisser. Hva tror dere skjer med Batshuayi og Giroud i sommer? Kommer Dortmund til å kjøpe Batshuayi? Kunne vi eventuelt å forsøkt oss? Blir Giroud i Chelsea?
Alt avhenger selvsagt av hvem som blir manager i Chelsea, men kan være verdt å følge med på de to i sommer.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy28. Juni 2018, 21:23
Batshuayi hadde vert en vill signering, men Chelsea har vel satt en prislapp på fine £60m for han. Når vi knapt nok konkurrerer med CS lag så forsvinner fort den tanken.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders28. Juni 2018, 21:48
60m ja? 😳 da er det bare å drite i det :P
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas29. Juni 2018, 07:39
Jeg sier ja takk til Kennedy, men ikke til enhver pris. Han jobber steinhardt, men skulle gjerne sett at vi fikk inn en ving med litt bedre fart og dribleferdigheter. Når det gjelder Richie så vet vel alle at jeg var dritforbanna på ham en periode, men det var også med rette synes jeg. Heldigvis hørte ham på meg, og tok seg sammen. Han hadde en fin sesongavslutning med flere viktige mål. Tror konkurransen mellom Murphy og Richie om høyrekanten kommer til å bli jevn i år, så jeg ser ikke noe behov for noen forsterkning der.  Jeg synes vi burde brukt mesteparten av pengene på en spiss og en enda bedre kreativ midtbanespiller. Alt annet kan vi leve med en sesong til, vi har jo Rafa.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Sogning29. Juni 2018, 17:34
Ifølge Lee er vi ikkje langt unna å presentere sommerens
andre signering. Sturaro?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Sogning29. Juni 2018, 17:41
Ikkje sturaro(enda?), men Ki på free transfer fra Swansea
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders29. Juni 2018, 18:09
Er det free transfer?

Kommer han og Sturaro da, så en den sentrale midtbanen "komplett" vil jeg tro. Eller betyr dette at vi dropper Sturaro? :(

Edit: ser på transfermarkt at kontrakten går ut i morgen, så vil si dette kan være en smart signering av Rafa. Bare håper vi henter Sturaro også.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy29. Juni 2018, 18:58
Erstatter for Merino som drar til Sociedad skriver Northern Echo. Går bra i pluss i det byttet så penger skal vi egentlig ha nok av nå..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Jonas9929. Juni 2018, 19:00
Ki er en helt ok signering, ikke noe mer. Men får vi han (gratis) og Sturaro inn, så er eg veldig fornøyd! Da kan vi bruke resten av pengene på spiss, SOM og ving.

Og dersom vi har mer peng igjen, og skal kjøpe ny back (noe som har blitt nevnt tidligere), så synes eg Moussa Wague virka meget spennende for Senegal. Kun 19år gammel, og spiller for belgiske K.A.S Eupen. Andre som la merke til han?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy29. Juni 2018, 19:05
Ki er en bra spiller og helt greit på free transfer, men nå vil jeg ha litt snadder fremover på banen!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Sogning29. Juni 2018, 19:27
God handel ja. Gir oss bredde, men nå trenger
vi forbedring
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan29. Juni 2018, 19:57
Det gir mening å selge Merino. Han fungerer ikke sammen med Shelvey, og da blir det luksus å ha han i klubben når vi kan cashe inn sikkert det doble/tredoble av hva han kostet. Vi trenger en skikkelig ryddegutt på midten, Diame gjorde en god jobb men har passert 31 år og holder neppe samme høye nivå hele neste sesong.

Merino er da en god spiller defensivt. Stor i kroppen, gode tacklinger, agressiv, løper mye, god pasningsspiller, ro. Er en dårlig versjon av Bosquets... Både en fin reserve for både Shelvey og Diame. Kan ikke regne med at de går skadefri hele tiden. Sånn som Diame og Shelvey spiller siste tiden, så ser jeg ingen klar plass. Men tror han fint kan steppe inn for begge, da midtbanen totalt sett har nok defensivt fibre, og nok kreativitet totalt sett uansett kombinasjon.Ja vi kan tjene litt, men dette er vel mer på grunn av en latterlig billig innkjøprspris vi fikk... Tror han kan øke langt mer i verdi, hvertfall i dagens ville marked......
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan29. Juni 2018, 20:01
Er Loftus-Cheek noe å øse ut penger på pdd da? Er han god nok til å bidra nå med en gang?
Jeg så veldig lite av Palace i fjor, så kan ikke si noe.

Shaqiri ryktes vel å gå til Liverpool etter VM, så skal nok slite med å hente han.
Ellers hadde jeg tatt i mot både Kenedy og Shaqiri med vidåpne armer!

Spørsmålet er vel ikke om Loftus Cheek kan bidra. Et av Chelseas desidert største talenter de seneste årene, og ble ikke uten grunn tatt med i VM troppen.... Men tviler sterkt på at Chelsea gir slipp på et så stort talent, det måtte isåfall blitt på lån, noe jeg er positivt til.  Shaqiri ser ut til gå til Liiverpool, og om ikke det, sikkert en større klubb enn oss. Frykter det samme gjelder Kenedy. Han fikk vist seg frem nok hos oss til at toppklubber som Arsenal er blant favorittene på Kenedy...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: garyspeedfan29. Juni 2018, 20:11
Er det noen som vet grunnen til at Benitez vil ha Mitrovic vekk? Skjønner at han gjør mye dumt med tanke på kort på banen, men han vil da ikke pådra seg så alt for mange røde kort iløpet av en sesong....? Er det noe internt i klubben? Stoler egentlig på Benitez, men syns fortsatt Mitrovic har virket langt friskere enn Joselu og Gayle..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan30. Juni 2018, 13:11
Nå kjenner ikke jeg til Ki som spiller, så det skal jeg ikke uttale meg om. Sånn ellers kan jo det å signere spillere gratis være fornuftig, hvis kvaliteten er god nok, men per i dag forsterker det bare inntrykket mitt av at vi kommer til å fortsette på sparebluss i sommer også, uten de helt store forsterkningene.

Ellers virker det ganske sikkert at Merino kommer til å forsvinne i løpet av sommeren. Det er nå i hvert fall positivt at vi er i forkant og får en spiller inn i den posisjonen før vi selger. Det har vært nok av situasjoner der vi selger og så klarer de ikke å få inn en erstatter eller dekning i samme posisjon innen vinduet er over.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders30. Juni 2018, 23:16
Var solide rykter på Twitter om at Yannick Toure landet i Newcastle tidligere i dag.
Vært snakk om at han signert fra før, men ingenting offisielt.
Kontrakten med Young Boys går ut i morgen, og skal da signere for oss søndag.

Hvis det stemmer, er det meget spennende. Riktignok bare 17 år, men et voldsomt talent. Håper han signerer, og får fullt utløp for sitt potensialet!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN01. Juli 2018, 09:25
Jack wilhere står uten klubb fra i dag. Ja hatt mye skadetrøbbel , men bare midten av 20 årene og vi alle vet hva som bor i han. Hadde vært kanon i 10er rollen for oss
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie01. Juli 2018, 11:19
Mirror melder Ings er tilgjengelig for 9 mill pund. Verdt å ta sjansen?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders01. Juli 2018, 11:47
Tar i mot både Wilshere og Ings!
Begge er skadeplaget, men blomstrer de kan det være gull!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie01. Juli 2018, 19:15
Flere og flere, blant annet Sky, melder at vi er i prat med Crysta Palace om en overgang for Andros Townsend. Ryktes en pris på rundt 18 mill pund. 

Ser ut til at Yannick Toure er på vei inn også: https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-united-set-pay-compensation-14852362
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders01. Juli 2018, 20:55
Gledelig, håper begge blir klare!

Ellers skal vi være en av 4 PL-klubber som jager Plea fra Nice. Prisen sies å være €30m, så veldig usikker på den dealen for vår del.

Ellers har Loftus-Cheek kritisert Chelsea (kanskje Conte spesielt) i dag, og selv om Conte nok er på vei ut, spørs det om slikt er populært på Stamford bridge. Dobbeldeal med Kenedy og RLC? ;)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders01. Juli 2018, 22:47
Nicolai Jørgensen < Joselu!

Bare å styre unna dansken. Elendig VM, elendig straffespark i kveld. Håpløst.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde02. Juli 2018, 07:07
Nicolai Jørgensen < Joselu!

Bare å styre unna dansken. Elendig VM, elendig straffespark i kveld. Håpløst.

Ja, huff.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas02. Juli 2018, 10:49
Var solide rykter på Twitter om at Yannick Toure landet i Newcastle tidligere i dag.
Vært snakk om at han signert fra før, men ingenting offisielt.
Kontrakten med Young Boys går ut i morgen, og skal da signere for oss søndag.

Hvis det stemmer, er det meget spennende. Riktignok bare 17 år, men et voldsomt talent. Håper han signerer, og får fullt utløp for sitt potensialet!

Ja takk begge deler.  Towsend blomstret under Rafa, og han kan tilby noe vi sårt trenger:fart og evne til å utfordre motstanderbacken.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders02. Juli 2018, 13:51
Helt enig ang Townsend. Kenedy og Townsend på hver sin kant hadde gitt oss bra med fart på kantene. Atsu og Murphy i backup, vil også gi oss fart hvis de brukes.
Hadde vært veldig spennende å se Mitro på topp med Kenedy og Townsend på kantene, men han selges jo. Blir spennende å se hvem (og hvilken type) vi går for på topp!


Chelsea and Newcastle are in talks over Kenedy - a loan-deal with an option to buy has been discussed. Chelsea are asking for £20m+ which is why #NUFC want to loan first. - (via @sjstandardsport)

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare02. Juli 2018, 15:40
Helt enig ang Townsend. Kenedy og Townsend på hver sin kant hadde gitt oss bra med fart på kantene. Atsu og Murphy i backup, vil også gi oss fart hvis de brukes.
Hadde vært veldig spennende å se Mitro på topp med Kenedy og Townsend på kantene, men han selges jo. Blir spennende å se hvem (og hvilken type) vi går for på topp!


Chelsea and Newcastle are in talks over Kenedy - a loan-deal with an option to buy has been discussed. Chelsea are asking for £20m+ which is why #NUFC want to loan first. - (via @sjstandardsport)
Skjønner ikke problemet, i dagens marked er Kenedy verdt £25 mill.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas02. Juli 2018, 19:46
Det synes ikke jeg. Kennedy har potensial, men 25 mill for enn spiller som har vært på lån flere ganger uten suksess, og med noen gode kamper hos oss, synes jeg er mye.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders02. Juli 2018, 19:54
Mikel Merino er tilbake fra ferie, og som ventet var det ikke vanskelig for ham og Real å komme til enighet om en 5-årskontrakt. Den 22 år gamle midtbanespilleren venter kun på klarsignal fra Newcastle før han setter seg på flyet til San Sebastián. @MarcoASande melder om €13M.


Jeg mener Kenedy er verdt 25m. Må ta dagens priser med i betraktning, og det er utvilsomt et talent der. Kan bli virkelig god, og dermed kan 25m forsvares. Dog burde ikke prisen være noe høyere, men blir ikke oppgitt hvis vi signerer Kenedy for 25m....
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas02. Juli 2018, 20:06
Hadde han hatt en x faktor har jeg vært enig. Men det jeg synes han kan tilby oss er arbeidskapasitet fremover og bakover og god posisjonering. Litt som Richie.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders02. Juli 2018, 21:49
Chronicle: Newcastle have had bid for OGC Nice striker Alassane Pléa rejected. #NUFC

Dette her er MEGET interessant, hvis det stemmer. Leste tidligere (sky sports?) at en ikke navngitt klubb hadde fått avslått et bud på £25m på Pléa. Og det var kun kommet inn et bud.

Da må det være lov å håpe at vi kommer tilbake med et bedre bud, da de ønsker seg £28m elns.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders02. Juli 2018, 22:39
Blir litt Ctrl+c og ctrl+v fra Twitter fra min side, men;

BREAKING: We've been informed that Matt Ritchie has agreed a contract with Stoke and Newcastle have accepted our offer. He was looking to move closer to family and will be announced once he returns from holiday in Dubai next week. #SCFC #TBPTV


The Bear Pit TV er visstnok en YouTube-kanal for Stoke-fans, kilden dems var tidlig ute å melde Joselu til oss i fjor. Så kan fort være noe i dette.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie02. Juli 2018, 23:32
Chronicle: Newcastle have had bid for OGC Nice striker Alassane Pléa rejected. #NUFC

Dette her er MEGET interessant, hvis det stemmer. Leste tidligere (sky sports?) at en ikke navngitt klubb hadde fått avslått et bud på £25m på Pléa. Og det var kun kommet inn et bud.

Da må det være lov å håpe at vi kommer tilbake med et bedre bud, da de ønsker seg £28m elns.

Bare for å fyre oppunder litt: https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/transfer-news/newcastle-united-striker-target-skips-14857483
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde03. Juli 2018, 08:49
Please, kjøp ein supergod spiss!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie03. Juli 2018, 11:38
http://www.skysports.com/football/news/11678/11424646/newcastle-in-talks-for-nice-forward-alassane-plea

Sky rapporterer også at vi er i samtaler med Nice om Plea. Talentfull spiller som sikkert kan bli en god spiss i PL med Rafa's veiledning. Liker imidlertid dårlig om disse streikeryktene stemmer, tyder på dårlige holdninger.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders03. Juli 2018, 12:31
Vet ikke om det har kommet noen motstridende meldinger i dag, men L’equipe meldte at det ble noe tull med flybilletter. Aner ikke hvor sant det er, men møter han opp i dag, er det forholdsvis lettere å kjøpe den forklaringen.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie03. Juli 2018, 13:45
La oss håpe det bare er dårlig komunikasjon :)

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/07/03/fulham-closing-20m-signing-aleksandar-mitrovic/

Mitro klar for Fulham?

Litt mer heite rykter nå, virker som Charnley er ferdig med ferien..... La oss håpe på fortgang i overgangene nå!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders03. Juli 2018, 13:59
Ja, håper han ikke har streiket!

Skulle akkurat poste det samme selv ang Mitro, så ting tyder kanskje på at vi nærmer oss en erstatter også da?

Virker som om det jobbes med  Plèa, Townsend og Kenedy, veldig lovende start på juli måned.
Leste Ryder/Chronicle meldte vi var på utkikk etter en høyreback også, men ingen navn.
Ble også veldig stille rundt Sturaro, valgte vi Ki i stedet for tro?

På tide å få ut noe dødkjøtt også snart vel. Mbemba, Colback, Sels, Gayle (?) Merino og Ritchie (to sistnevnte faller ute for kategorien "dødkjøtt") forventes vel at vi selger i sommer.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan03. Juli 2018, 14:24
Plea er spennende. Det skaper i hvert fall mer forventning hos meg enn hva som er tilfellet med andre vi har blitt linket med tidligere, som f.eks Jørgensen. Jeg liker det jeg har sett av Plea. Inntrykket mitt er at han er rask og kan utfordre bakrom, god med ball og i én mot én-situasjoner og han er en god avslutter.

Angående rykter om streiking for å tvinge frem en overgang, jeg har også lest andre steder dette med problemer med flybillett. Hva som stemmer vil vel de neste dagene vise. Ellers har han hatt to alvorlige kneskader de to siste sesongene. Benitez virker å ha fått kontroll på skadene i klubben, men det er jo en viss risiko hvis det viser seg at han er veldig skadeutsatt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan03. Juli 2018, 14:37
"Newcastle have had a bid rejected for Nice striker Alassane Plea, who is valued at around £27m, with West Ham also in the hunt to sign the 25-year-old. The Magpies have been told to raise their offer or lose out on the player, who is keen to play for manager Rafael Benitez at St James’ Park."

Kopiert fra artikkelen om Mitrovic fra The Telegraph, som Geordie linket til for et par poster siden. Om det stemmer at han ønsker å spille for Benitez vet jeg ikke, men det er jo i så fall positivt for oss.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie03. Juli 2018, 16:07
https://www.nettavisen.no/sport/valon-berisha-klar-for-lazio/3423509979.html

Valon Berisha, vært linket til Newcastle, går til Lazio.

http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/03/chelsea-reporter-provides-kenedy-update-and-it-looks-like-good-news-for-nufc/

Mulig gode nyheter om Kenedy?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas04. Juli 2018, 06:49
Hvor god er denne Plea egentlig? Jeg har ikke hørt om ham. Jeg går rett inn i sjokk hvis MA legger 30 mill på bordet for ham, noe vi sikkert må siden West Ham fikk avvist et bud på 27.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nebur04. Juli 2018, 14:06
Noen som kan forklare Plea ryktene?

Sky hevder at West ham har et bud inne på 27millioner, og nice vil ha 26.6...?
Samtidig har vi levert inn et bud på 15 millioner ?..

Hva er det jeg ikke ser?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lefsen04. Juli 2018, 14:24
Ashley prøver å få i stand en Plea-deal. *vitsetromme*
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders04. Juli 2018, 16:10
Er så mye rare rykter rundt prisen på Plèa. Det hevdes av Nice vil ha €30m, noe som tilsvarer £26.6m. Og vi skal vel også ha fått et bud avslått på £27mill. Samme som det ryktes at West Ham har bydd.

At vi skal ha bydd £15 har jeg ikke hørt, men kan sikkert stemme det også.

Ellers så virker det som om Sturaro-avtalen fortsatt jobbes med, og at klubbene nærmer seg enighet (calciomercato - er vel kanskje ikke en kjempestilig kilde da...). Håper vi får denne avtalen i havn, da har vi en ganske så solid sentral midtbane! :)

Og Mbemba sin overgang kan fort gå i orden, går til Porto for €8m. 4års kontrakt (O Jogo).
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nebur04. Juli 2018, 21:24
The Chronicle som skrev at det var 15 millioner pund Newcastle har bydd, er litt typisk. Om de har bydd 27 millioner (sammen med West Ham), så ville det nok vært akseptert så..

The Chronicle skriver også at Sturaro overgangen ikke er topp-pri for Newcastle, og at det bare er agenten som lager lyder for å skape en interesse. Ikke nærliggende altså..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN05. Juli 2018, 09:02
Er så mye rare rykter rundt prisen på Plèa. Det hevdes av Nice vil ha €30m, noe som tilsvarer £26.6m. Og vi skal vel også ha fått et bud avslått på £27mill. Samme som det ryktes at West Ham har bydd.

At vi skal ha bydd £15 har jeg ikke hørt, men kan sikkert stemme det også.

Ellers så virker det som om Sturaro-avtalen fortsatt jobbes med, og at klubbene nærmer seg enighet (calciomercato - er vel kanskje ikke en kjempestilig kilde da...). Håper vi får denne avtalen i havn, da har vi en ganske så solid sentral midtbane! :)

Og Mbemba sin overgang kan fort gå i orden, går til Porto for €8m. 4års kontrakt (O Jogo).

Har en kompis som erhardcore juventus  supp. Han sier styr unna. Mannen erhåpløs. Deres obertan😱
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders05. Juli 2018, 13:05
Det bittelille jeg har sett av Sturaro er ikke så verst, så jeg holder fortsatt på at det ville vært en grei signering. Midtbaneterrier, med gode pasningsferdigheter.

Men for all del, sett veldig lite. Men mener Nickson og Benitez at han er god nok, så stoler jeg på dem.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Romance05. Juli 2018, 23:29
Har også en Juve-kompis som mener det blir folkefest om han stikker...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: orderud8506. Juli 2018, 06:53
Spurte Heggelund på Twitter igår hva han mente om Sturaro. Han mente sturaro var en arbeidshest med bra skudd/pasninger og har potensiale for å bli en geordie hero...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Andy06. Juli 2018, 09:29
Har også en Juve-kompis som mener det blir folkefest om han stikker...

Det var det da de solgte Henry også ;)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie06. Juli 2018, 10:01
Har og en kollega som er Juve-fan, mener det ikke er noe tap for de om Sturaro stikker. Prisen som er nevnt tilsier vel også det.

Imidlertid, når du har landskamper for Italia og er kjøpt av Juve, så kan det ikke være så gærn't tenker jeg.

Positiv om han dukker opp.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nebur06. Juli 2018, 14:25
Men da er det jo bra at ryktene ikke stemmer da  ;).. Neste
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders06. Juli 2018, 17:45
Vi er jo ikke i en posisjon der vi kan hente spillere Juventus tar skade av å miste, så man må ta det i betraktning på slike tilbakemeldinger. Juventus er i en annen liga (jada.....) enn oss.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: smiro06. Juli 2018, 18:53
Tror Sturraro vil bli ett godt kjøp selvom Juventus fansen ikke vil ha han. Juventus fansen jublet jo når Henry gikk å , bare se Åssen han gjorde det i Arsenal.
Kunne tenkt meg King inn å.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie06. Juli 2018, 19:07
Sakset fra Sky:

NEWCASTLE HOLD OUT ON RITCHIE FEE

Newcastle and Stoke remain some way apart on their valuation of Matt Ritchie.

Stoke want to sign the Scotland winger and are offering in the region of £11.5m for him – however Newcastle are holding out for at least £15m.

Newcastle are willing to offload Ritchie to finance a move for former player Andros Townsend.

We’re told Crystal Palace are willing to do business with Newcastle again, but value the player at £17m.

Initial talks have taken place between the clubs, but no bid made yet.

15 mill pund bør være en rimelig pris å forvente i dagens marked.

Gode nyheter i forhold til Kenedy? Lån med opsjon, en meget god deal for oss vil jeg påstå, om det stemmer.

http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/06/nufc-close-to-confirming-the-signing-of-chelseas-kenedy-but-benitez-to-miss-out-on-striker/

Ellers mye av det vanlige tullet fra Ashely rundt potensielt spiss-kjøp

http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/06/rafa-benitez-names-his-no-1-transfer-target-but-mike-ashley-is-unsure-whether-to-sanction-deal/

http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/06/nufc-mess-up-star-striker-signing-despite-player-being-keen-mike-ashley-strikes-again-report/
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Sogning07. Juli 2018, 15:10
Ser at Fiorentina har lagt inn bud på Berge nå. Her skulle eg ønske vi var med. Trur han kunne vore ein glimrande speler for oss.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: laaars07. Juli 2018, 23:42
Kjøp Dzibua :) sikkert steindyr og høy lønn! Om vi skal selge Mitro, så why not..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie08. Juli 2018, 11:05
http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/07/sky-sports-reporter-makes-exciting-admission-when-asked-for-a-transfer-update-at-nufc/

Håper det ikke er Rondon......
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders08. Juli 2018, 14:44
Den ene er nok ganske sikkert Kenedy...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Romance08. Juli 2018, 17:45
Jeg har faktisk litt trua på at Rondon kan være en 15-20måls spiss for oss. Han har levert jevnt over en god stund nå og det under alle de møkkamanagerne
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie08. Juli 2018, 18:33
Ai, ai, Kenedy. Få en kjapp offisiell bekreftelse nå da!

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5931005/Chelsea-winger-Kenedy-set-sign-season-long-loan-Newcastle.html
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy08. Juli 2018, 19:52
En Rondon signering oppsumerer Ashley tiden på alle måter. Nice vil ha penger for Plea, noe nufc ledelsen ikke gidder eller vil. Er jo ikke mange ukene siden det ble rapportert om at Rondon også var for dyr (Hvem er ikke for dyre liksom. Alt er jo for dyrt). De fann vel ut at Rondon ikke var så dyr likevel. Men nå har vi fått Ki gratis, Kenedy kommer muligens på lån. Vi selger Mitrovic, Merino, Mbemba for nærmere £40m. Hvorfor faen kan vi ikke kjøpe Plea f.eks? Jeg vil mye heller ha King istedenfor for Rondon, og jeg er ikke King sin største fan engang. Om Rondon er den store spiss overgangen vår så er det ikke mye å rope hurra for..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer08. Juli 2018, 20:12
Enig Fluffy. Men sånn er livet med jævla Ashley.
Kenedy med opsjon er knalldeal. En av de viktigste årsakene til vår gode vårsesong.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nebur08. Juli 2018, 20:25
-Enig med Romance, Rondon er en klasse spiss. Men spiller på et lag som har skapt lite sjanser.
-Plea lukter litt bom-kjøp, selv om jeg hadde elsket at styret legger store penger på bordet for en spiss, som ville skapt en good-feeling rundt klubben.
-Kenedy-lånet vil nok drøye noen dager/uker på samme måte som i fjor sommer og i januar.

Mbemba og Merino forsvinner nok iløpet av de neste 24 timene, tror det vil gjøre at Newcastle blir mer aktiv på overgangmarkede  :). Håper Mitro forsvinner snart (Liker han, men han skal ut uansett), da jeg tror klubben ikke vil kjøre 100% inn for en ny spiss før de vet de får penger inn for han.

Vi trenger nye backer !
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders08. Juli 2018, 20:54
En ting fluffy ikke nevner, som jeg mener er ekstremt typisk for Ashley-æraen; hvis det er slik at Plèa står øverst på lista til Benitez, så ender vi opp med å hente Rondon.

Plèa er en rask teknisk spiller, som passer inn i Rafa sitt spill, basert på hurtige kontringer.
Benitez ønsker seg da en rask, teknisk, lav spiss, og ender opp med Rondon.. Typisk under Ashley å hente spillere i en posisjon for billigst mulig penge, ikke typen spiller som trengs.
Kunne gjerne hentet begge for min del, men i utgangspunktet mer gira på Plèa.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy08. Juli 2018, 21:03
Haha helt sant Anders. Ble vel sagt at Carr sluttet å anbefale spillere i en viss prisklasse for det var ikke vits uansett. Er helt greit at vi henter Rondon, men ikke som eneste spiss. Rondon har mye kvaliteter. Han er sterk, mobil, rask, innsats. Har bedre kvaliteter totalt sett en Gayle og Joselu, men Rondon har på sine tre sesonger i pl...9, 8, 7 mål. Det er Gayle tall og ikke stort mere.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders08. Juli 2018, 23:15
Hadde Ashley hørt på Carr, hadde vi (sannsynligvis) hatt flere spillere som i dag spiller i store europeiske klubber.
Synd han og Rafa ikke fikk det til å fungere egentlig.

9 mål i snitt pr sesong, det er der jeg tipper Joselu hadde ligget hvis han hadde vært klart førstevalg.
Ellers ser jeg ikke det helt store poenget med at vi har en target-mann på topp, vi kommer ikke til gode nok innlegg uansett, og spiller en kontringsbasert fotball (vi er hvertfall best når vi gjør det).

Vi har hatt Ritchie og Townsend på høyrekanten de siste 2,5 årene, begge er veldig avhengig av venstrefoten. Noe som stopper rytmen i forhold til hurtige innlegg. Og venstrekanten er ikke stort å skryte av hva gjelder kvalitet på innlegg.

Rondon er ok som rotasjonsspiller, en spiller som kan spille når vi skal presse på for et mål, eller kampen vi sannsynligvis kommer til en del innlegg. Greit nok å bruke £16-17mill på slike spillere, men vi må ha en fra hylla over (minst) hva kvalitet angår.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Roblee09. Juli 2018, 22:37
kenedy på medical i morgen, lån med opsjon på kjøp visstnok.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders09. Juli 2018, 22:54
Litt "kjedelig" signering, med tanke på at han var her i vår.
For all del en veldig bra signering, men vi har bare styrket troppen med Ki siden vi slo Chelsea.

Jeg tror det kommer mer, og veldig gledelig at Kenedy kommer med opsjon! :)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Roblee09. Juli 2018, 23:10
Forhåpentligvis kommer det litt flere når mitro, mbemba osv blir solgt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: kung_zlatan10. Juli 2018, 00:08
Tenk om Rafa har snakket med Max Meyer  :-* you heard it here first ;)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders10. Juli 2018, 00:40
Det skjer ikke, men det hadde vært sjukt moro! 😉

Man City midfielder Oleksandr Zinchenko is still yet to make a decision on his future with Newcastle now also in the hunt for his signature. - (via @TimNash_1) #NUFC

Vanskelig for å se at vi er ute etter Zinchenko, nå når Kenedy kommer. Det som eventuelt taler for, er at Zinchenko kan vikariere på venstreback. Men da hadde det vært mest naturlig at Atsu hadde forlatt klubben.

Ellers skulle jeg ønske at vi hadde vurdert Fabian Schär. Ofte vært linket til klubben, og ettersom Deportivo La Coruna rykket ned, kunne han ha kommet billig. Ville vært en fin-fin backup som stopper sammen med Clark.
Ville foreslått Emre Colak (blitt linket tidligere vinduer) også, men han gikk merkelig nok til Al-Wehda for €1mill...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: kung_zlatan10. Juli 2018, 09:09
Bytte ut Clark med Schär kunne vært snacks! 😊 Liker godt at vi har vært litt linket til Youssouf Poulsen. Lager ikke mye mål, men deilig workrate som vi trenger i vårt lag.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Sogning10. Juli 2018, 12:54
Virker som vi har avslått eit bud på 25 mill pund på
Lascelles fra West Ham. Skambud.  Kva verdsetter
dere kapteinen vår til?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Hughie10. Juli 2018, 13:05
Til en konkurrerende PL-klubb så vil jeg si at verdien han har for oss er over £50m. Utenlands så kanskje £40m+?

£30m er sikkert en fair markedspris, men han har en særlig viktig spiller for oss. Uansett uvurderlig etter mitt syn så et salg av Lascelles bør kun komme om han slår seg fullstendig vrang, nær sagt uansett bud som måtte komme.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas10. Juli 2018, 15:58
Lascelles er på langt nær noe Woodgate som var en komplett midtstopper. 30 mill tror også jeg er en fair pris hvis vi kun ser isolert på hans kvaliteter på banen. Men når vi faktorer inn hans lederegenskaper utenfor banen spesielt, at han er vår kaptein, signalene et slag av ham vil gi overfor supportere om klubbens ambisjonsnivå og at Benitez kanskje sier nok er nok, så mener jeg 30 mill er alt for lite. Han bør kun selges om vi får latterlig mye for ham, så mye at alle er enige tom. Benitez, om at dette er et budt som det vil være idiotisk å takke nei til.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas10. Juli 2018, 16:00
Litt "kjedelig" signering, med tanke på at han var her i vår.
For all del en veldig bra signering, men vi har bare styrket troppen med Ki siden vi slo Chelsea.

Jeg tror det kommer mer, og veldig gledelig at Kenedy kommer med opsjon! :)

Jeg tror det kommer mer, og veldig gledelig at Kenedy kommer med opsjon! :)

I følge transfer center til Sky er det ikke snakk om opsjon.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan10. Juli 2018, 16:17
Det har jo tidligere vært snakk om opsjon, men av hva jeg har forstått er det uenighet i hva opsjonen skal ligge på som har gjort at avtalen har tatt så lang tid. Det er meldt mye forskjellig, men jeg er redd sky har rett i at det er uten opsjon. Det er også slik jeg tolket ordlyden fra chronicle tidligere. Vi får håpe at ikke alt er kommet frem og at det er med opsjon. Uten opsjon er jeg redd Kenedy, gitt et vellykket låneopphold, blir for dyr neste sommer.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: boris.10. Juli 2018, 19:28
Det er bare å se på stats med og uten Lascelles for å finne verdien hans. Burde kanskje ligge rundt £30m i dagens marked, men for Newcastle burde prisen ligge på MINIMUN £150m. Ikke fordi det er det han er verdt som en spiller i 2018, men fordi det er minst det han har vist seg å være verdt for Newcastle.

Burde ikke selges uansett pris btw.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Andymag12. Juli 2018, 11:07
Noen som har forklaringen på hvorfor Merino ønsker seg bort? Utrolig trist å se han gå synes jeg. Ujevne prestasjoner, men sett under ett en ok første sesong i PL, og toppnivået var meget høyt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie12. Juli 2018, 11:44
Noen som har forklaringen på hvorfor Merino ønsker seg bort? Utrolig trist å se han gå synes jeg. Ujevne prestasjoner, men sett under ett en ok første sesong i PL, og toppnivået var meget høyt.

Sier sjøl han vil bort for å spille førstelagsfotball. Synd han ikke ser at han ville fått spille mye utover året uansett førstevalg eller ikke. Tror ikke veien til førstelaget hadde vært veldig lang for han med noen gode innhopp og god innsats på trening. Min mening er at det viser manglende fighter-mentalitet, og da er det like greit at han stikker.


Kenedy klar: https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/magpies-sign-kenedy-on-loan

Next!!!  :D
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders12. Juli 2018, 12:45
Merino uttrykte vel tidlig en hjemlengsel til Spania, tror det går mer på det enn mangel på førstelagsfotball. Fant seg ikke til rette i Newcastle/England.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim12. Juli 2018, 15:36
Helt sykt å se hvor mye penger alle andre lag kaster rundt seg. I dag tenker jeg på West Ham og Fulham.

West Ham har vel snart svidd av 90 millioner pund? Tipper at Fulham kommer med en forespørsel om lån på Mitrovic som blir akseptert. Da mister Newcastle ekstra cash slik at pungen til Benitez er tom for å kjøpe spiss.

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie12. Juli 2018, 15:44
https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/mikel-merino-joins-real-sociedad

Der var den klar.

http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/12/rafa-benitez-makes-striking-admission-as-he-reveals-the-truth-behind-mikel-merinos-nufc-exit/

Og jo, mangel på førstelagsfotball ;) Sikkert iblanda litt hjemlengsel.... Same shit, fyren er borte.

Ser Mbemba har blitt bedt om å IKKE møte til sesongoppkjøring, får håpe det er noe nytt i overgangen hans snart også da.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Andymag12. Juli 2018, 16:08
Takk for svar!

Har han ikke motivasjonen til å kjempe om plassen er det jo bare å kvitte seg med ham ja, uavhengig av hva grunnen for motivasjonssvikten er. Synd, for talentfull er han utvilsomt.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nebur12. Juli 2018, 23:51
Får håpe Mitro + Mbemba forsvinner snart, har vel bare 2 år igjen på kontrakten.. Så får håpe de blir solgt og ikke noe lån. Spesielt Mitrovic tror jeg vi kan tape mye på dersom han ikke blir solgt, selg for alt over 15 millioner pund.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan13. Juli 2018, 09:45
Det forundrer meg (eller egentlig ikke, så lenge Ashley er eier) at Fulham, som jo er et nyopprykket lag, har penger til å signere bl.a Jean Michaël Seri for 267 millioner kroner, mens Newcastle har ikke vært i nærheten av dette med Ashley som eiger. Dette har vært snakket om tidligere også, men vi viser null ambisjoner på overgansmarkedet, sammenlignet med andre klubber. Og slik prisene har økt de siste årene får vi stadig mindre for pengene vi er villig til å bruke og vi blir tatt igjen av mindre klubber.

Men når det er sagt, jeg håper ikke at Fulham er ferdighandlet og at det betyr at Mitrovic går på lån. Vi trenger pengene fra salg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN13. Juli 2018, 09:56
Noen som har forklaringen på hvorfor Merino ønsker seg bort? Utrolig trist å se han gå synes jeg. Ujevne prestasjoner, men sett under ett en ok første sesong i PL, og toppnivået var meget høyt.

Sier sjøl han vil bort for å spille førstelagsfotball. Synd han ikke ser at han ville fått spille mye utover året uansett førstevalg eller ikke. Tror ikke veien til førstelaget hadde vært veldig lang for han med noen gode innhopp og god innsats på trening. Min mening er at det viser manglende fighter-mentalitet, og da er det like greit at han stikker.


Kenedy klar: https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/magpies-sign-kenedy-on-loan

Next!!!  :D

Er det opsjon? Syns det er forbanna håpløst om det ikke er det.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie13. Juli 2018, 12:00
Uten opsjon dessverre.

Colback tilbake til Forest? http://www.skysports.com/football/news/11678/11435411/nottingham-forest-in-talks-with-newcastle-over-jack-colback-loan-move

Dessverre bare et lån virker det som, så er vel stuck med å betale deler av lønna hans 1 år til. Heldigvis går kontrakten hans ut neste sommer.

https://www.football.london/crystal-palace-fc/players/exclusive-townsend-addresses-talk-future-14898097 Townsend småvag i dette intervjuet, og avviser ingenting. Tyder vel på at noe kan skje.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders13. Juli 2018, 14:30
Wijnaldum er et navn som blir nevnt også, selv om Chronicle har vært ute å meldt at det ikke er lagt en forespørsel om lån (som tyrkiske medier har sagt).

Hva tenkes om Wijnaldum? Ser på han som enda større "sviker" enn Townsend, men tar begge tilbake hvis muligheten byr seg! :)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie13. Juli 2018, 15:48
Er en bra spiller, for all del, men veldig varierende. Mulig Rafa kunne fått det beste ut av han?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders13. Juli 2018, 17:45
Jaa, besitter en del ferdigheter vi savner i dagens stall også. Tror Wijnaldum ville passet veldig bra, og håper vi prøver oss. Om enn på lån i første omgang.
Men han har som sagt ikke blitt reelt linket, og havner nok i Tyrkia.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN13. Juli 2018, 20:52
Syns egentlig Gini er en veldig begrenset spiller. Han sviktet oss totalt, men føler vi vant med 16 mill pund i pluss😜😎 Må være bedre alternativer der ute.

Jeg syns det er fælt å se på at wilshere (gratis)og dusan tadic (11 mill til Ajax). De begge hadde vært store forsterkninger i 10er rolle.

Ellers syns jeg golovin ( Russland) og savic( Serbia) imponerte stort i vm. To meget spennende navn.

Må også legge til at disse lånene uten opsjon gjør meg kvalm. Vi er da for helvete ikke en farmerklubb for andre lag.
Når det er sagt så kan det være genialt om Benitez klarer å få Kenedy gratis etter sesongen 🤪
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Sogning13. Juli 2018, 21:07
Savic går til ein toppklubb. Kvifor prøvde vi
oss ikkje på Shaqiri? Forholdsvis lav utkjøpsklausul. Golovin blir vel også vanskelig etter VM.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders13. Juli 2018, 21:20
Rart Golovin ikke har byttet klubb enda, men var jo nesten klar for Juventus før VM (i følge rykter). Men det skjer nok det, så han er sannsynligvis umulig for vår del. Både pris og standing som klubb.

Veldig skuffende OM det ikke er opsjon på Kenedy, men har ikke lest noe om det? Kanskje vi forsøker oss på kjøp senere i sommer?
Men vi får han garantert ikke gratis neste sommer, det sier seg jo selv.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders13. Juli 2018, 22:21
I følge Chronicle (postet på onsdag formiddag, så det ikke før nå) skal Tammy Abraham være tilgjengelig for salg.
Ble sagt av en eller annen Sky-reporter at Kenedy ikke ble den siste spilleren som byttet fra Stamford Bridge til SJP. Kan fort være Abraham det er snakk om.
Ville det vært en god signering? Så veldig lite av han i fjor..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders13. Juli 2018, 22:47
Xherdan Shaqiri offisielt klar for Liverpool, da spørs det om det blir fart på Ritchie/Townsend/Antonio-karusellen.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN14. Juli 2018, 00:10
shaq er jo en idiot. Glad vi ikke får han i garderoben. Hangeland forklarte « lett» om shaq. Tror han vil ødelegge mer enn å bidra for pool ❤️
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN14. Juli 2018, 00:12
Er ikke sikkert golovin har lyst til å sitte på benken til juventus.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders14. Juli 2018, 00:29
Han får sikkert spille nok til å samle en haug med liga- og cup-trofeer, samt spille med Dybala og Ronaldo.
Frister nok mer enn å ryke ut i 3. runde av samtlige engelske cuper, havne mellom 10. og 20.plass i PL, og spille med typer som Atsu og Gayle.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN14. Juli 2018, 09:56
Han får sikkert spille nok til å samle en haug med liga- og cup-trofeer, samt spille med Dybala og Ronaldo.
Frister nok mer enn å ryke ut i 3. runde av samtlige engelske cuper, havne mellom 10. og 20.plass i PL, og spille med typer som Atsu og Gayle.

Dybala spiller vel i samme posisjon?
Kanskje han helst vil slippe å spille med Ronaldo 😜😎 .

Kanskje han bli stjerne, ikke være i skyggen og kaste bort karrieren sin.
Totalt feil av en slik talentfull ung spiller å gå til en klubb med så lite spilletid.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders14. Juli 2018, 13:16
Golovin kan spille sentral midtbane også da.

Ellers må det jo nevnes også her inne at Hayden har offisielt levert en transfer request. Ikke noe voldsomt krise det, men nok en spiller som må erstattes da.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Sogning14. Juli 2018, 13:34
Virker som om Brighton er interessert. Absoutt mulig å erstatte og oppgradere, sjølv om eg alltid har likt han. Må uansett erstattes
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas14. Juli 2018, 15:27
Helt greit om han forsvinner. Mo er vesentlig bedre synes jeg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim14. Juli 2018, 15:55
Håper Hayden blir erstattet med noe ungt og spennende og ikke noe ræl inn gratis. Selv om det er nok det Ashley tenker. Trenger 3-4 18-20 åringer som kan pushe om plassene og utvikle seg til stjerner.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders14. Juli 2018, 16:38
Har vi signert Yannick Toure er jo han en slik spiller, selv om han er noe ung akkurat nå.
Beste er om Ki er erstatter for Hayden, og så må vi finne en erstatter for Merino ( snakker om typer).
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Frode15. Juli 2018, 15:21
Trenger noen solide forsterkninger inn nå. Både bredden og kvaliteten er ikke stor og god nok i dagens tropp.
Andros Townsend blir stadig linket, men jeg håper på noen andre. Helt greit om han kommer men vil helst prøve noe nytt.

Andre Ayew er jo linket nå. Ikke god nok for West Ham.......
Er han god nok for NUFC?

Ruben Loftus-Cheek, Tomas Kalas og Tammy Abraham (alle i Chelsea systemet) kan vel være interessante spillere. Alle har levert godt på utlån i tidligere sesonger.
Marco van Ginkel, Kurt Zouma og Lucas Piazon (et godt alternativ til Ayoze Perez) er andre alternativer fra samme klubb.

Litt usikker på på hvor lista blir lagt denne gang. Overgangsvinduet har for vår del begynt svakere enn noen gang sammenlignet med andre klubber.


Skulle gjerne sett av vi kunne signert større navn og bedre spillere enn nevnt ovenfor. Men synes uansett at det også er ganske trygge spillere i forhold til erfaring fra de 2 øverste ligaene i England.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy15. Juli 2018, 15:39
Må jo si jeg er enormt skuffet over hvordan denne klubben holder på. Fulham og West Ham signerer spillere for mange hundre millioner kroner, og vi blir linket til Matt Phillips nå senest. Må si det er deprimerende. Nå er det ikke gitt at dyre signeringer vil slå til, men vi viser så vanvittig lite ambisjoner.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Frode15. Juli 2018, 16:00
Om man kjøper dyrt og velger litt trygge løsninger så har man dekket ryggen litt ihvertfall.
Tenker på spillere som vil slite i de større klubbene.

Danny Drinkwater, Danny Ings, Luke Shaw og andre mer rutinerte (proven) PL spillere. Sånn sett er jo Andros Townsend et trygt valg, men litt for dyr og litt ustabil.


Defensivt mangler vi bare antallet i forhold til konkurranse om plassene. Er trygg på at Benitez fikser det defensive. Der har vi kanskje den beste treneren i verden.
Det offensive mangler vi omtrent alt på. Kenedy hjelper litt. Men fremdeles så mangler vi en målscorer. Vi mangler en bedre nr 10 enn hva Ayoze Perez er. Vi mangler flere vinger å spille på. Murphy og Aarons må opp flere hakk om vi skal kunne benytte dem mer.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim15. Juli 2018, 20:22
Sitter dessverre langt inne hos Ashley å kjøpe en spiller til over 15 millioner pund. Det virker ikke som han har tatt innover seg hvordan markedet er blitt de seneste årene. Treffer en med å hente en spiller i 25-30 millioner pund klassen er jo det ikke utenkelig at en plutselig har en 80-100 millioner pund spiller i stallen heller innen veldig kort tid.

Skal bli spennende og se når de store lagene skal begynne å handle de neste 2 ukene. Kommer til å se helt ville summer.

Så kan jo en bare spekulere i om Ashley allerede nå vet om dette er siste sesongen til Benitez og av den grunn ikke vil gi vil gi noe særlig med penger ettersom han gambler på at laget i dag skal klare minimum 17 plass?

Om det ikke er noe penger å bruke for heller bare Slimani også komme tilbake på lån. Han gav i det minste en tro ettersom en da på papiret hadde en god spiss.

Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders16. Juli 2018, 00:32
Jeg tror vi kommer til å avvente å se litt hva som skjer i de andre klubbene. Satse på at spillere blir tilgjengelig for en relativt billig penge.
Finnes en del spillere i Chelsea, Man Utd og lignende som klubbene til slutt vil bli kvitt, eventuelt vil spillerne selv ha spilletid.
Kan fort se for meg at det er disse spillerne vi ender opp med. Som allikevel kan tilby en forbedring av stallen.

Tenker på typer som Giroud, Drinkwater, Abraham, Shaw, Origi (?), Sturaro og lignende. Når klubbene skal registrere troppene, og sitter med for mange spillere (som fort kan bli misfornøyde i tillegg), står vi klare 🙄
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN16. Juli 2018, 01:39
Kan godt være noe slikt er planen. Kan si mye rart om Ashley, men en knakende god businessmann det er han!
Blir nok rekord 🤪😎
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders16. Juli 2018, 02:54
Han er en veldig god businessmann, men en ELENDIG eier av en fotballklubb.

Der en bedrift klarer seg fint uten å ansette en ny og bedre ansatt, trenger fotballklubber kontinuerlig oppgradering av personell. Heldigvis har vi en god skiftleder (Rafa), men bortsett fra det er det snaut. Lærlinger (unge talenter) trengs også i en bedrift, for å sikre at fremtiden ser brukbar ut.

Bedriftsmodellen tar seg ikke ut i en fotballklubb, og det overrasker meg stort at Ashley ikke skjønner det.
Noe av grunnen til at det har gått så trått med oss dette vinduet, tror jeg er pga Rafa. Selvsagt har det litt med kontraktssituasjonen hans, men jeg tror han bare venter på den riktige spilleren til den riktige prisen. Er som å sette på varsel på appen Prisjakt når du skal kjøpe noe. Faller prisen nok, kjøper du produktet. Hvis ikke venter man bare til det begynner å brenne på dass.
Har du 5000 kroner å handle verktøy for, kjøper du ikke en drill til 4500. Du finner en som gjør jobben bra nok, og sørger for at du har nok til det andre du trenger.

Og ja; jeg tror rekorden forsvinner i sommer. Den har vært til enormt bryderi for klubb og Rafa, så det skal bli godt hvis(!) den blir slått :)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas16. Juli 2018, 11:25
Spørs hva man vil med en eier. Ønsker man at klubben skal være trygg finansielt, men aldri vinne noe så er MA en god eier. Vi er en av få klubber som har godt med overskudd de siste årene, og som ikke er avhengig av tilskudd fra en rik eier. Egentlig synd at de finansielle styringsreglene ikke er enda strengere fordi jeg tror vi da ville ha kommet godt ut av det.

MA har i tillegg faktisk klart å få tak i Benitez, og det synes jeg han har fått for lite kred for. Vi kunne endt om med både bedre og verre eiere enn MA. At det finnes verre eiere synes jeg det er verdt å ha i bakhodet. Leeds, Sland, Villa og Blackburn har ikke akkurat trukket vinnerloddet.

Når det er sagt har det vært kjekt med en eier som er villig til å satse litt. Jeg krever ikke at vi skal bli som City og Chelsea, men litt satsing hadde vært gøy. Vi har en klassemanager, som klarte å rykke opp med en vesentlig svakere stall enn Houghton hadde. Med litt ressurser er jeg overbevist at vi likevel kommer ut bedre ut enn både Everton og West Ham som kommer til å bruke mye mer enn oss.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders16. Juli 2018, 11:52
ALLE fotballklubber ønsker selvsagt å vinne noe. Et eller annet. Nesten så man savner InterToto-cupen vi vant i 2006, bare fordi vi vant noe.... Men vi hadde vel ratt slitt med å kvalifisere oss til den også.

Når det gjelder Benitez, er det mer hans egen fortjeneste enn Ashleys på at han sitter i managerstolen. Han skal visstnok ha tatt kontakt med Newcastle, med et ønske om å være manager.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas16. Juli 2018, 12:17

Når det gjelder Benitez, er det mer hans egen fortjeneste enn Ashleys på at han sitter i managerstolen. Han skal visstnok ha tatt kontakt med Newcastle, med et ønske om å være manager.

Etter det jeg har lest tok MA kontakt med Benitez etter Napoli - jobben. Han takket naturligvis nei pga Real Madrid. Da Benitez fikk sparken i Real var det han som tok kontakt med MA. Dog tror jeg ikke han hadde gjort det om det ikke var for at MA hadde kontaktet ham tidligre.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders16. Juli 2018, 13:16
Det skal jeg ikke si noe om, men det jeg har hørt er at Rafa kontaktet Ashley FØR han fikk sparken i RM (dog visste han at det kom til å skje, og ønsket derfor å sette i gang prosessen mot en McClaren som også var i hardt vær).

Uansett; vi kan være enige om at vi må fremvise større ambisjoner hvis vi skal holde på, eventuelt tiltrekke oss den type managere som Benitez. Selv om jeg tviler på at vi er i nærheten av å være ferdig med overganger, bør både ins and outs skje med litt mer tempo.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare16. Juli 2018, 14:13
Kan godt være noe slikt er planen. Kan si mye rart om Ashley, men en knakende god businessmann det er han!
Blir nok rekord 🤪😎
Kan vi ikke bli enige om å skyte og begrave denne misoppfatningen en gang for alle? Mens de fleste andre toppklubber i England har flerdoblet verdien sin de siste 15 årene så står vi på stedet hvil. Hvordan er det egentlig mulig i en tid hvor pengene strømmer inn i fotballen som aldri før? Ashley tok over en klubb med enormt potensial, men han har skuslet det bort.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde16. Juli 2018, 14:30
Ser me er linka til Rondon. Det er ikkje til å hoppa i taket for akkurat. Eg vel likavel å sjå positivt på det. Det er kunn på grunn av Rafa. Alt med Ashley er negativt. Med dagens tropp kom me på ein 10.plass. Takka vera Rafa. Med Rondon og kanskje 3 til inn som Rafa vil ha, so har me forsterka stallen og bør kunne greie topp 10 endå ein sesong. 
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN16. Juli 2018, 15:32
Målet må være topp 9 i år.
Spår at vi kommer høyere enn Westham som har gått over en milliard i transferkroner.
Rafa og New er nok ikke på langt nær ferdig. Men med strålende keeper, kenedy, KI inn så er vi forsterket i forhold til august i fjor.
Og tipper vi får 2-3 til som forsterker oss. Townsend? Rondon? Loftus?
Tenker som nevnt tidligere her at de venter/ser ann litt til de store har handlet ferdig. Så plukker vi fra dem til fin pris. God business+ man kan få bedre spillere enn klubben egentlig kan få tak i. Og håper jo at Rafa kan dra noen større navn som vasques i real. Hadde vært en drøm. Og en 10 x upgrade på Townsend
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie16. Juli 2018, 16:05
Kan godt være noe slikt er planen. Kan si mye rart om Ashley, men en knakende god businessmann det er han!
Blir nok rekord 🤪😎
Kan vi ikke bli enige om å skyte og begrave denne misoppfatningen en gang for alle? Mens de fleste andre toppklubber i England har flerdoblet verdien sin de siste 15 årene så står vi på stedet hvil. Hvordan er det egentlig mulig i en tid hvor pengene strømmer inn i fotballen som aldri før? Ashley tok over en klubb med enormt potensial, men han har skuslet det bort.

For meg ubegripelig at noen syns Ashley er en "trygg eier finansielt"...... Nok andre klovneiere som blir nevnt over her, men er få av de større klubbene i England som har hatt så dårlig utvikling under perioden med Ashley som Newcastle. Skrevet mange artikler om det, også delt i dette forumet. 

Helt enig med Pontare.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Alan16. Juli 2018, 16:08
Hvor har man dette om at klubben avventer til toppklubbene er ferdigkjøpt for så å kjøpe billig fra dem fra? Det kan godt hende at vi ender opp med å kjøpe stallfyll fra toppklubbene sent i vinduet, men jeg tror det i så fall er mer tilfeldig enn planlagt. Benitez har jo gjentatte ganger uttrykt ønske om å gjøre ferdig handlingen tidlig, før oppkjøringen starer.

Det spekuleres jo blant annet i at Ashley ikke vil investere i kjøp for Benitez før han vet at Benitez blir værende, mens Benitez, på den andre siden, ikke vil signere ny kontrakt før han får spillerene han mener er nødvendig. Når vi i tillegg kjenner til historien med knallhard forhandling/skambud og at man bruker så lang tid på å dra i land en signering, så heller jeg heller mot å tro at manglende signeringer på nåværende stadie er en konsekvens av sistnevnte, mer enn at vi skal være så smart å kjøpe billig stallfyll senere.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie16. Juli 2018, 16:46
Et innlegg til i forhold til diskusjonen over før jeg gir meg:

https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/uk/Documents/sports-business-group/deloitte-uk-deloitte-football-money-league-2006.pdf

I sesongen 2004/2005 var Newcastle klubben med 12. (!!!!) høyeste omsetning i verden, med 128,9 mill pund. Langt foran klubber som f.eks. Tottenham og Everton.

I 14/15 sesongen, den siste med Newcastle i PL hvor regnskapet er klart, omsatte klubben for 129,7 mill. En økning på "hele" 0,8 mill pund siden 04/05.
 
Spurs omsatte for 355 mill (en økning på ca 250 mill!!!), Leicester 271, West Ham 213, Southampton 212, Everton 199.

https://www2.deloitte.com/ch/en/pages/press-releases/articles/top-20-clubs-in-the-deloitte-football-money-league.html

Newcastle har vært elendig styrt, både sportslig og økonomisk.

Over til hva tråden egentlig handler om, ser vi linkes til flere spillere i dag. Joshua King igjen, sammen med Origi fra Liverpool.

En nykommer på ryktebørsen: http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/16/talksport-claim-nufc-are-prepared-to-meet-18m-asking-price-to-sign-world-cup-playmaker/

Helt ukjent for undertegnede?

To unggutter linkes også: http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/16/nufc-eye-deals-for-gavin-bazunu-and-david-strelec-top-young-striker-also-set-to-sign-report/

Bazunu hauses som en veldig lovende keeper. 
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN16. Juli 2018, 17:11
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon. Når det er sagt ønsker vi alle at klubben blir solgt snarest.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie16. Juli 2018, 17:23
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon. Når det er sagt ønsker vi alle at klubben blir solgt snarest.

Det forrige styret gjorde også mye rart, og økonomien var skral etter Graeme Souness-perioden hvor klubben svei av mye penger på schit. Men bortsett fra påstander fra Ashley og Llambias, har jeg ikke sett noen beviser på at klubben var nær konkurs før Ashley tok over? Om noen har det, legg gjerne ved linker her. Jeg finner det ikke?

Uansett, klubben burde vært i en mye bedre stand, både sportslig og økonomisk, enn hva vi ser i dag.


Noen kommentarer på spillerne som er linket i dag? Ref mitt forrige innlegg?
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Frode16. Juli 2018, 18:46
For å hive meg litt på diskusjonen her. Er veldig viktig å gi Benitez så mye som mulig av det han ønsker. En slik manager er langt utenfor NUFC sin rekkevidde om han plutselig skulle gi seg. Vi snakker faktisk om en (mine øyne) verdensklasse manager. Kanskje den beste i verden på det taktiske og defensiv organisering.
Sist vi hadde en lignende manager var med Sir Bobby Robson.


Angående overganger så er det mer spennende spillere som blir linket idag. Joshua King hadde vært glitrende å få inn. Rask, sterk og vet hvor målet står.
Origi kan være bra. Slitt veldig i LFC og har ikke virket helt komfortabel i PL til nå.
Spilleren fra Uruguay vet jeg null om, men det er jo ikke tvil om at den posisjonen (nr 10) trengs alternativer/forsterkninger på.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare16. Juli 2018, 21:03
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon.
Nei. Dette er tull, med mindre du klarer å belegge påstanden med noen gode kilder. Gjeld er ikke lik konkurs...
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Kristoffer16. Juli 2018, 22:04
Ashley-apologeter er like irriterende som kommunist-apologeter.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders16. Juli 2018, 23:00
Joshua King: litt usikker på hvor god King egentlig er. Hadde en voldsomt god vår i 2017, men litt så som så etter det. Ble dog ikke blitt brukt riktig forrige sesong, og jeg mener han tilbyr oss en oppgradering. Har også erfaring fra PL, bevist at han kan score. Godkjent signering i mine øyne, og kanskje en type spiller Rafa vil foretrekke? Jeg synes også det er positivt at han er "homegrown" 😉

Origi: Frode oppsummer det greit. Slitt voldsomt i PL/Liverpool, men kan nok få mere tid i Newcastle. Ikke en dårlig spiller, og moro hvis Rafa får ut potensialet!

Arrascaeta: aldri hørt om, gadd ikke se Uruguay i VM 🙈 men positiv til en kreativ midtbanespiller inn!

Bazanu & Strelec: totalt ukjente for min del, men utrolig positivt dersom vi faktisk ender opp med to store talenter.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Geordie17. Juli 2018, 00:06
En del litt heitere rykter ute å går i kveld:

1. Ritchie i samtaler med Stoke og åpen for å gå: http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/16/sky-sports-claim-club-are-now-in-advanced-talks-to-sign-nufc-star-player-open-to-the-move/

Reporter i Sky som rapporterer visstnok. Har vi dermed en deal for Townsend på plass? Ryktes Antonio inn som erstatter for han i CP.

2. Påstås Rondon kan bli klar for en lån før kjøp i løpet av neste uke: http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/16/exclusive-claims-salomon-rondon-will-join-nufc-next-week-as-west-brom-agree-cut-price-deal/

Håper i så fall det er en "option to buy" fremfor en "obligation to buy".... Skal overbevise gjennom en sesong før jeg blir overbevist i hvert fall.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas17. Juli 2018, 08:40
Håper virkelig det ikke er noe i Rondon, spesielt fordi jeg mener vi har en lignende og bedre spiss I Mitro
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders17. Juli 2018, 09:34
Lån er kurant nok det, og som Geordie påpeker; så lenge det er option og ikke obligation to buy, hjelper det oss i det korte løp.

Får håpe det blir en rask avklaring rundt Rondon og Ritchie/Townsend. Så vi får kommet oss videre, og forsterket andre plasser også.
Men kan ikke fatte og begripe at Mbemba, Sels, Colback og Mitro fortsatt er i klubben. Må da få solgt noe snart?....
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nufc4life17. Juli 2018, 10:05
Welbeck for en fornuftig penge? Ryktes at han ikke er med i planene til Unari.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders17. Juli 2018, 10:21
Kontrakten går ut neste sommer også, så han blir nok ikke svindyr. Selv om Arsenal må hente inn igjen litt penger. Men tviler på at vi prøver oss, er ikke den målmaskinen mange trodde han skulle bli.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim17. Juli 2018, 11:27
Mener også at Rondon sin kontrakt går ut til neste år. Skulle nesten tro WBA vil selge og ikke leie ut da. Da må det i så fall være et lån med obligatorisk kjøp. (Noe som er kjipt om han skulle floppe)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Anders17. Juli 2018, 11:39
Jeg finner også at kontrakten hans går ut neste sommer. Mulig West Brom har en opsjon på forlengelse, eneste logiske.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nufc4life17. Juli 2018, 11:46
Jobber godt begge veier, og er nok en oppgradering av både Gayle og Joselu. God i lufta også. Ikke fått allverdens tillitt fra Wenger som har hatt bedre alternativer da.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Hughie17. Juli 2018, 12:22
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon.
Nei. Dette er tull, med mindre du klarer å belegge påstanden med noen gode kilder. Gjeld er ikke lik konkurs...

Nei, det er nødvendigvis ikke tull. Vi har diskutert dette i det uendelige i Ashley-tråden, så les deg gjerne opp igjen. Den gjelden Newcastle hadde kan ikke ha vært bærekraftig eller håndterbar på sikt for klubben, kapital måtte komme og det gjorde det heldigvis. Eller påstår du at Ashley var så altruistisk at han påtok seg selv gjeldsbyrden for å være koselig? Det må ha vært tvingende nødvendig etter mitt syn.

Gjeld er ikke lik konkurs, men den gjelden tror jeg var lik konkurs når vi ser på regnskapet (som må være en brukbart god kilde). Hvilke gode kilder belegger du din påstand om at det er "tull" å snakke om konkurs?

Ser også at flere kan virke til å lide av amerika-syken der man tror at høy omsetning er eneste målestokk på finansiell suksess og soliditet. Se på omsetningen til Lehman Brothers, Enron eller General Motors før konkursene. Det er selvsagt ikke tilfelle at god topplinje må gi en god bunnlinje, og det var det heller ikke i Newcastle den gangen.

Uteblivende sportslig suksess har imidlertid kostet dyrt, og Ashley kan ikke skylde på en elendig økonomi som han etter eget utsagn har ryddet opp i. Det som var god (nødvendig) drift tidligere har vært horribel drift de siste årene. Det er tydelig at Ashley kun evner å drifte klubben på et minimum og ikke klarer å skape sportslig suksess. Det virker som man ikke tør å satse og da kommer man seg heller ingen vei. Det har han nok også skjønt, og vil derfor selge. Bare synd at han undervurderer hvor mye redningsoperasjonen og manglende sportslig satsning har kostet og kanskje forlanger for mye for klubben i forhold til markedet.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Hughie17. Juli 2018, 12:33
Welbeck for en fornuftig penge? Ryktes at han ikke er med i planene til Unari.

Welbeck tror jeg kunne levert bra for oss. Han er ikke en spiss for Arsenal, men tror han kan gjøre en god jobb i et svakere lag der han relativt sett er god. Tipper han ender i utlandet et sted.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: TooN17. Juli 2018, 12:57
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon.
Nei. Dette er tull, med mindre du klarer å belegge påstanden med noen gode kilder. Gjeld er ikke lik konkurs...

Nei, det er nødvendigvis ikke tull. Vi har diskutert dette i det uendelige i Ashley-tråden, så les deg gjerne opp igjen. Den gjelden Newcastle hadde kan ikke ha vært bærekraftig eller håndterbar på sikt for klubben, kapital måtte komme og det gjorde det heldigvis. Eller påstår du at Ashley var så altruistisk at han påtok seg selv gjeldsbyrden for å være koselig? Det må ha vært tvingende nødvendig etter mitt syn.

Gjeld er ikke lik konkurs, men den gjelden tror jeg var lik konkurs når vi ser på regnskapet (som må være en brukbart god kilde). Hvilke gode kilder belegger du din påstand om at det er "tull" å snakke om konkurs?

Ser også at flere kan virke til å lide av amerika-syken der man tror at høy omsetning er eneste målestokk på finansiell suksess og soliditet. Se på omsetningen til Lehman Brothers, Enron eller General Motors før konkursene. Det er selvsagt ikke tilfelle at god topplinje må gi en god bunnlinje, og det var det heller ikke i Newcastle den gangen.

Uteblivende sportslig suksess har imidlertid kostet dyrt, og Ashley kan ikke skylde på en elendig økonomi som han etter eget utsagn har ryddet opp i. Det som var god (nødvendig) drift tidligere har vært horribel drift de siste årene. Det er tydelig at Ashley kun evner å drifte klubben på et minimum og ikke klarer å skape sportslig suksess. Det virker som man ikke tør å satse og da kommer man seg heller ingen vei. Det har han nok også skjønt, og vil derfor selge. Bare synd at han undervurderer hvor mye redningsoperasjonen og manglende sportslig satsning har kostet og kanskje forlanger for mye for klubben i forhold til markedet.

Amen 👍
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde17. Juli 2018, 13:10
Skal sjå me endar opp med lån på alle so kjem inn ::)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Hughie17. Juli 2018, 13:21
Skal sjå me endar opp med lån på alle so kjem inn ::)

Ikke utenkelig. Rafa om han må selge før han kjøper:

Sitat fra: Rafa Benitez
I think it’s normal for us now to be like that…unfortunately we wheel and deal, it’s the way for us. We have to be realistic with our budget, maybe sell some players and then buy some players.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy17. Juli 2018, 14:08
En eller annen som skrev at West Brom var desperat etter å få Rondon av lønningslisten og at de derfor var villige til å gå med på låneavtalen. Men nå tjente vi nesten en og en halv milliard sist sesong. Lurer virkelig på hva vi skal bruke pengene på om spiss signeringen vår også er et lån. Eller hvorfor gidder jeg å spørre. Pengene blir ikke brukt..
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Thomas Beckheim17. Juli 2018, 14:53
Pengene går rett til Mash Holding.

Lånet klubben har er vel fremdeles like stort og Ashley skal garantert ha igjen rentene han har betalt. Det eneste Ashley kommer til å gjøre om økonomien ser bedre ut er å kreve mer penger for klubben. Prise den ut av markedet.

Mener fremdeles at Ashley er det værste som har hendt denne klubben.
Ja, økonomien var råtten da Ashley tok over, men jeg tror ikke han var den eneste potensielle kjøper i hele verden. Tror ikke Newcastle hadde gått konkurs.

10 år med Ashley har vært totalt bortkastet for alle andre enn han og bedriften hans.

Er nok bare til å nyte nok en sesong på sparebluss og takke av Benitez for jobben etter sesongen når han forsvinner.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Pontare17. Juli 2018, 15:28
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon.
Nei. Dette er tull, med mindre du klarer å belegge påstanden med noen gode kilder. Gjeld er ikke lik konkurs...

Nei, det er nødvendigvis ikke tull. Vi har diskutert dette i det uendelige i Ashley-tråden, så les deg gjerne opp igjen. Den gjelden Newcastle hadde kan ikke ha vært bærekraftig eller håndterbar på sikt for klubben, kapital måtte komme og det gjorde det heldigvis. Eller påstår du at Ashley var så altruistisk at han påtok seg selv gjeldsbyrden for å være koselig? Det må ha vært tvingende nødvendig etter mitt syn.

Gjeld er ikke lik konkurs, men den gjelden tror jeg var lik konkurs når vi ser på regnskapet (som må være en brukbart god kilde). Hvilke gode kilder belegger du din påstand om at det er "tull" å snakke om konkurs?

Ser også at flere kan virke til å lide av amerika-syken der man tror at høy omsetning er eneste målestokk på finansiell suksess og soliditet. Se på omsetningen til Lehman Brothers, Enron eller General Motors før konkursene. Det er selvsagt ikke tilfelle at god topplinje må gi en god bunnlinje, og det var det heller ikke i Newcastle den gangen.

Uteblivende sportslig suksess har imidlertid kostet dyrt, og Ashley kan ikke skylde på en elendig økonomi som han etter eget utsagn har ryddet opp i. Det som var god (nødvendig) drift tidligere har vært horribel drift de siste årene. Det er tydelig at Ashley kun evner å drifte klubben på et minimum og ikke klarer å skape sportslig suksess. Det virker som man ikke tør å satse og da kommer man seg heller ingen vei. Det har han nok også skjønt, og vil derfor selge. Bare synd at han undervurderer hvor mye redningsoperasjonen og manglende sportslig satsning har kostet og kanskje forlanger for mye for klubben i forhold til markedet.
Toons påstand var at vi hadde vært i 4.-5. divisjon uten Ashley...

Hvor mange store fotballklubber har gått konkurs de siste 20 årene? Leeds og Rangers havnet under administrasjon, og det står tross alt relativt greit til med begge om de skal regnes som verst tenkelige utfall. Til og med katastrofen Portsmouth spiller i dag i League 1, og det er ingen klubb jeg sammenligner oss med.

Vi hadde stor gjeld, men inntektene i fotball økte samtidig som en rakett. I verste fall kunne vi kanskje bli satt under administrasjon, og jeg tror faktisk ikke vi hadde merket store forskjellen sammenlignet med Ashleys styre.

Enig i ditt siste avsnitt, og det er hovedpoenget mitt også. Ashley har vandrevet klubben, og fortjener ikke å sees på som en redningsmann eller god forretningsmann. Han har holdt en potensiell storklubb nede, ikke av mangel på kapital men på grunn av dårlige valg.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Hughie17. Juli 2018, 15:31
Pengene går rett til Mash Holding.

Lånet klubben har er vel fremdeles like stort og Ashley skal garantert ha igjen rentene han har betalt. Det eneste Ashley kommer til å gjøre om økonomien ser bedre ut er å kreve mer penger for klubben. Prise den ut av markedet.

Mener fremdeles at Ashley er det værste som har hendt denne klubben.
Ja, økonomien var råtten da Ashley tok over, men jeg tror ikke han var den eneste potensielle kjøper i hele verden. Tror ikke Newcastle hadde gått konkurs.

10 år med Ashley har vært totalt bortkastet for alle andre enn han og bedriften hans.

Er nok bare til å nyte nok en sesong på sparebluss og takke av Benitez for jobben etter sesongen når han forsvinner.

Har han tatt ut penger fra klubben til andre selskap? Har ikke sett noe om dette, men regner med du har det så setter pris på om du kan dele det. Kunne være interessant å lese hvordan det er rettferdiggjort overfor styret og revisor. Vil i tilfelle anta at det måtte redusere gjeldsordning i tilfelle?

Gjelden er nok høyere enn den gang tror jeg. Over en halv milliard er vel skutt inn i driften etter det jeg husker i farten. Jeg tipper at han tradisjonen tro holder dette som gjeld uten at jeg vet noe sikkert.

Tror heller ikke Newcastle rent faktisk hadde blitt slått konkurs og avviklet. Men tror kuren hadde kostet mer uten en Ashley enn med en Ashley. Se på Leeds som vel var de facto konkurs.

Eierskapet til Ashley har kostet betydelig for ham det er det vel lite tvil om? Det er nok også grunnen til at han desperat forsøker å få mer for klubben enn det markedet er villig til å betale. Katastrofeinvestering etter alle solemerker, så hvorfor det ikke er bortkastet for Ashley vet jeg ikke med mindre han mener det var verdt kostnaden.

Han dreit på draget, kjøpte katta i sekken og har i en årrekke ansatt feil mennesker til å ta klubben videre. Kort sagt ikke egnet til å drive en fotballklubb. Men Newcastle har definitivt fått noe ut av det, men det er på høy tid at skilsmissen finner sted.
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Hughie17. Juli 2018, 15:57
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon.
Nei. Dette er tull, med mindre du klarer å belegge påstanden med noen gode kilder. Gjeld er ikke lik konkurs...
Toons påstand var at vi hadde vært i 4.-5. divisjon uten Ashley...

Hvor mange store fotballklubber har gått konkurs de siste 20 årene? Leeds og Rangers havnet under administrasjon, og det står tross alt relativt greit til med begge om de skal regnes som verst tenkelige utfall. Til og med katastrofen Portsmouth spiller i dag i League 1, og det er ingen klubb jeg sammenligner oss med.

Vi hadde stor gjeld, men inntektene i fotball økte samtidig som en rakett. I verste fall kunne vi kanskje bli satt under administrasjon, og jeg tror faktisk ikke vi hadde merket store forskjellen sammenlignet med Ashleys styre.

Enig i ditt siste avsnitt, og det er hovedpoenget mitt også. Ashley har vandrevet klubben, og fortjener ikke å sees på som en redningsmann eller god forretningsmann. Han har holdt en potensiell storklubb nede, ikke av mangel på kapital men på grunn av dårlige valg.

Nei, svaret mitt var jo mer myntet på at du viser til at gjeld ikke er lik konkurs, og at det dermed var tull at klubben var på konkursens rand. Jeg tror iallefall det var hovedpoenget i posten til Toon og ikke om det hadde blitt andre, tredje eller femte nivå.
 
Konkurs i en bedrift som Newcastle betyr ikke nødvendigvis opphør fra jordens overflate, GM heter GM enda (fra Corp til Org eller noe slikt), Lehman og Enron er delt på flere selskaper. Men det har kostet, og at det er uten betydning å bli satt under administrasjon er jeg svært uenig i. Leeds har vel lagt betydelig verre an enn oss i Ashley-perioden?

Det er jo "what-ifs" så for så vidt en meningsløs øvelse, men jeg tror vi hadde vært i en situasjon der spill i PL hadde vært "best case" i stedet for der vi er nå at nedrykkene er katastrofe.

Portsmouth endte jo fallet på fjerde nivå, Rangers på tredje (det laveste som var mulig i Skottland) så etter mitt syn viser disse eksemplene at det neppe er tull at Newcastle kunne spilt på et betydelig lavere nivå. Leeds ble jo til slutt reddet fra et styggere fall enn til nivå tre av en investor, og til syvende og sist fra enda større tullebukker enn Ashley utrolig nok.

Er en lang rekke klubber som har vært de facto konkurs i vår tid, de fleste reddet av eiere, investorer eller banker som taper mer på konkursen enn ikke. Skrekkeksempelet er jo Parma, men det er en annen og lang historie. :)
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: nebur17. Juli 2018, 16:32
Siden jeg startet som supporter på tidlig 2000 tallet så har klubben bare blitt fattigere og fattigere  :-X... Så Dyer gikk ut og sa at han fikk samme lønning som en internasjonal spiller ønsket å ha i 2018 (Tipper det var Rose).

Nå har vi fått inn 10 millioner pund, og kjøpt for 4 millioner pund, allikavell må vi selge før kjøper..
Det viser vel at Plea budet bare var tull, skulle ikke bli akseptert.. skulle bare gi håp slik at sesongkort ble solgt..

Sitter her, håper på at Rondon/Ings/Fonte.. typ spillere signerer.. om det måtte være på lån.
Redd det bare blir lån inn.. Rafa forsvinner om 12 mnd.. og de som er på lån forsvinner og vi sitter igjen med championship spillerene.

Men.. tv-pengene kommer vel inn nå som chronical repporterene sa.. får håpe det endrer noe, og at Mbemba avtalen snart går i havn (Han sa farvell for 2 uker siden nå..). At Mitro forsvinner (har vel bare 2 år igjen på kontrakten nå?)
Og at Hayden forsvinner (Pga. familiesituasjonen hans), sånn at vi får penger inn for å handle
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: lgrinde17. Juli 2018, 21:28
Har ikkje litt tru på at me ser noke til desse tv-pengane. Rafa seier jo sjølv at han ikkje har midlane som er vorte lova. Det er berre å lesa dagens intervju. Det er nok ein gong snakk om 3-4. val og nedøve på lista. Er jo ikkje rart me endar opp med ein Joselu.

Ashley gjer det same mot Rafa som han gjorde mot Keegan.

ASHLEY OUT!
Tittel: Sv: Transfersommeren 2018
Skrevet av: Fluffy18. Juli 2018, 00:19
"I told Mike and Lee Charnley (MD) and Justin (Barnes, Ashley’s lawyer). They know that if we do the right things then I am keen to stay here for five years or whatever."

Skjønner virkelig ikke problemet? Virker som Ashley tar det hele personlig og skal vinne kampen først der Benitez signerer kontrakten før Ashley gir midler (eller bare for å ha Benitez sikret på en langtidskontrakt og at han kan fortsette å dulle med han hvert vindu. Ikke vet jeg). Får Benitez midler å bruke så signerer han kontrakten. Har virkelig vert en ganske banal dag dette på Benitez/Ashley siden. Ser mange journalister knyttet til nufc som begynner å vinkle fjøla mot Ashley, og det helt med rette.