Newutd.no

Newutd.no => Chit chat => Emne startet av: Mack på 25. Mai 2005, 09:04

Tittel: Nyheter
Skrevet av: Mack25. Mai 2005, 09:04
Her kan vi fortelle hverandre om saker og ting i media.

http://www.aftenposten.no/nyheter/nett/article1045667.ece

Slå av PC-en, og kom deg ut! Gå på kafé, reis, gjør noe i helga, se noen, snakk med noen og les en avis, men ikke på nettet!

Bjørn: Her fikk du noen tips!
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Bjørn25. Mai 2005, 10:10
Hvordan visste jeg at på ett eller annet vis så kom den artikkelen til å bli slengt min vei :D

Hehe, nå skal det sies at jeg har venner utenfor internett....er bare at de ikke liker meg så lenge jeg ikke har penger. Jeg er ute av og til åsså, må jo ha mer pizza å battery. Så ikke sleng sånnt min rettning...du er bare misunnelig :)

Hehe....

Morro morro....bra jeg ikke er blandt dem som dette gjelder. Har nogenlunde gode sosiale antenner...og et rimelig fast håndtrykk :D
Men jeg ser at det er mange på denne skolen her som lett går under denne kategorien, som bare lever i pc-verden, sitter å leker seg med alt mulig greier hele dagen og som bare går ut for å komme på skolen for å bli større nerder...men jeg prøver å ikke være blandt dem!
Det er også en ting vi ble gjort oppmerksom på når vi begynte her, at arbeidsgivere ikke var ute etter de med "straight A's and no friends"


Hehe...gøy....

Bjørn - LoL, roflmao! wtf, omg, brb, afk, osv osv osv....Überdork :)
Tittel: Nyheter
Skrevet av: geordie-olav25. Mai 2005, 10:36
Bjørn. Du må bli med meg ut å trene en helg.
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Bjørn25. Mai 2005, 11:12
Hehe..jau...åssn trening da?? fotball??
og i så fall når og hvor??

Har ik spillt orntli fotball siden videregående....å md ett år på ræva her i oslo er ik formen på topp, men whatever :)

Bjørn - suger i fotball
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Mack25. Mai 2005, 12:57
Sitat fra: "Bjørn"
Det er også en ting vi ble gjort oppmerksom på når vi begynte her, at arbeidsgivere ikke var ute etter de med "straight A's and no friends"


Det er jo litt spesielt med en skole som anbefaler elevene å ikke være altfor nerder. Jeg må si at mitt inntrykk fra den skolen var at det bare var folk som ville bli nerder som gikk der. Og de klarte ikke kunnskapskravene for å bli nerd, bare det sosiale ved å bli nerd. Hehe! Jeg fikset ikke mer, og sluttet. Jeg har senere jobbet sammen med en del av de "faglærte" derfra, og blir oppgitt over den mangelen på kunnskap.

En liten, sann historie:
Da jeg hadde jobbet noen måneder som IT konsulent i Telenor Internett skulle jeg være "fadder" for ei som skulle begynne hos oss. Hun var ferdig utdannet fra dph (idag NITH), og forutsetningene for at hun skulle klare jobben var formelt i orden. Hun kom på jobb, og jeg forklarte så godt jeg kunne om nettverk, reglene i TCP/IP-protokollen og så videre. Dette var nytt for henne, men det var forsåvidt greit.

Dagen etter skulle hun få sin egen arbeidsplass og PC. Og hun fant seg godt til rette. La fra seg vesker, og ordnet på ting og tang. Så kom hun inn på kontoret til meg - hun hadde et problem. PCen virket ikke. Hun var litt forundret over det. Jeg gikk inn, og så at hun ikke hadde skrudd på PCen. Jeg gjorde det, og så at alt funket fint. Jeg måtte derfor spørre hva det var som var galt med maskina hennes. Svaret jeg fikk da var så nedslående at jeg ble helt paff, og jeg er fortsatt paff over at det er mulig. Hun visste ikke hvordan hu skulle skru på PCen. Hun hadde bare brukt PCer på skolen, og de sto alltid på. Det var jo bare å logge seg inn.

Mack - glad han sluttet på dph
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Benson25. Mai 2005, 14:05
Lol det er sånn ein høyrer men aldri trur virkelig kan skje.
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Joakim25. Mai 2005, 15:25
Hehe. Kvinner og datamaskiner går jo overhodet ikke sammen, og dette var vel et godt bevis for dette. :lol:
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Mack25. Mai 2005, 20:02
Nåja! Dette var en historie som viste hvor dårlig skolen er. Jeg har også eksempler på glimrende folk som har gått på den skolen. Grunnen til at disse ikke blir satt fokus på er mitt forhold den skolen. De snylter folk for penger, og er noen regelrette svin.

Men jeg har jobbet sammen med ei jente som også hadde gått på den skolen. Og makan til dyktig menneske skal du lete lenge etter. Hun var sosialt veldig oppegående og svært kunnskapsrik. I tillegg var hun pen. Skjønner at dette er en kombinasjon som er vanskelig å tro på, men det er faktisk helt sant.

En mandag morgen kom hun på jobb og sa: "Hohoho. Nå har jeg shoppa hele helga. Det var så kult!"

Gutta ler selvfølgelig litt, og tenker sitt. Så spør noen av gutta: "Ja, hva har du kjøpt da?" Da svarer hun raskt og svært stolt: "SCSI-harddisk, skjermkort, hovedkort og RAM."
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Bjørn26. Mai 2005, 12:10
Hehe, those are the women we like :D

Bjørn - trives på skolen
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Mack26. Mai 2005, 21:56
TVNorge søker etter lærere som kan undervise i 50-tallsstil. Dvs etter realskolens fagplan fra 1955. Det vil bli lagt stor vekt på streng disiplin, og både akademiske og praktiske fag vil stå på timeplanen.

http://www.tvnorge.no/nyheter/tvnyheter/1230483

Honorar for jobben vil forhandles individuelt. Hvor mye kan det være snakk om? Får man virkelig honorar for å bruke spanskrør? Jeg må ha finni drømmejobben.
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Mack26. Mai 2005, 22:00
TVNorge søker elever som kan bli plaget av en lærer. Dvs du må være 16-17 år, og nettopp ha fullført grunnkurs, dvs 1. klasse på vgs.

http://www.tvnorge.no/nyheter/tvnyheter/1230475

Skolen hadde et annet undervisningssystem og strengere disiplin. Mye av det vi ser på som en selvfølge i dag, eksisterte ikke! Hvordan var det å leve uten pc, mobil og Internet?
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Nordin26. Mai 2005, 22:49
Hehe.. En kamerat av meg har faktisk sendt inn søknad til å bli med på internatet. Han ble èn av 50 som fikk presentere seg på intervju i norges største byer. Så gjenstår det å se om han blir tatt med i selve programmet.
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Joakim27. Mai 2005, 16:45
Et eller annet sier meg at jeg skulle greid å overlevd det derre der. Okey, puggingen er kanskje ikke så mye for meg, men jeg tror ikke det skulle bydd på altfor store problemer, sånn generelt sett.
Kanskje er jeg kjepphøy, men sånn som den serien presenteres, så skulle man tro det var "a piece of cake", så lenge man ikke er dønn avhengig av å prate i mobiltelefon hele skoledagen lang, herse med læreren og generelt gi blaffen i skolearbeidet.
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Mack27. Mai 2005, 21:10
Snakka med en i dag som skulle være elev der. Jeg så mer for meg selv som lærer der. Realskolens fagplan av 1955 er ikke så vanskelig, og det faglige er nok ikke så tøft. Det avhenger selvsagt av hvor intensivt det vil være. Hvor mye av denne planen skal gjennomføres på en måned. Men jeg tror det er disiplinen som blir det mest fremtredene.
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Joakim28. Mai 2005, 00:31
Jeg tenker også på disiplinen, men jeg tror ikke jeg skulle hatt altfor store problem med å tilvenne meg det.
Tittel: Nyheter
Skrevet av: Mack28. Mai 2005, 08:57
Hehe! Bare å være lydig det...ellers kommer spanskrøret.  :wink: