20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kristoffer

Sider: [1] 2 3 ... 1679
1
Jeg tenker også at vi må se til lag som er dårligere enn oss. Akkurat nå tenker jeg at målet må være å holde Swansea, WBA, Huddersfield og Brighton bak oss. Lag jeg mener vi bør kunne komme over. Men jeg tror helt åpenbart vi er avhengig av å få inn litt mer kvalitet i januar.

2
Vi mangler rett og slett den nødvendige rutinen i mange kamper for å bikke til vår fordel. Denne rutinen hadde vi sist som nyopprykka. Bak Lascelles som egentlig ikke er noen rutinert PL-spiller, så er det stor mangel på ledere. Da vi sist var nyopprykka var laget fullt av sterke personligheter (Nolan, Barton, Harper, Carroll, Coloccini eksempelvis). Vi hadde kanskje ikke et ferdighetsregister som matcher dagens stall, men vi hadde rutine og de rette typene.
Stiller store spørsmålstegn ved om dette er tilfelle nå. Eksempelvis er Shelvey og Merino blant de bedre tekniske midtbanespillerne vi har hatt på mange år, milevis fremfor Nolan og forsåvidt endel fremfor Barton. Men ingen av de går foran i krigen og virker ikke til å være noen store ledere utenfor banen. Dette har jo selvfølgelig sammenheng med Ashleys manglende vilje til å investere i rutine.

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 13. Des. 2017, 13:50 »
Caulkin er en pålitelig type. Dette liker jeg!

4
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 12. Des. 2017, 16:16 »
Linka for trettiende gang til Danny Ings, men er den seriøse lokalavisa Liverpool Echo som melder dette.
Vil tro det er lån i første omgang som er aktuelt, og fyren har jo gått konstant skadd i to år nå.

5
Generelt / Sv: Hvor er de nå?
« på: 12. Des. 2017, 11:45 »
https://twitter.com/Kevin_Baboo/status/940259959899639809?s=04

Bare å hente Kevin Mbabu tilbake igjen? :P

6
Vi scorer to mål, det er vel det positive, Gayle er tilbake i form og viser at han vel er vår beste spiss pdd.

Utover det er det mørkt å se hvordan vi har mistet alt av defensiv soliditet. Lejeune er direkte svak for tiden, og taper avgjørende dueller. Merino er heller ikke i nærheten av samme nivå som før skaden, og Ritchie er en bleik versjon av seg selv. Generelt lider laget av en kollektiv selvtillitknekk. Akkurat nå lukter det litt nedrykk av det meste.

7
Generelt / Sv: Premier League 2017/18
« på: 11. Des. 2017, 09:39 »
Jeg tror vi rykker ned om vi ikke får inn noen forsterkninger som styrker førstelaget i januar. Må ta med i beregninga at våre motstandere kommer til å styrke sine respektive lag.

8
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 06. Des. 2017, 14:09 »
...og vi trenger uten tvil hans kvaliteter inn sentralt. Da tenker jeg både ballbehandling og tempo. Alt som forhindrer Diame fra å nå startoppstillinga sentralt på midten.

9
Generelt / Sv: Premier League 2017/18
« på: 05. Des. 2017, 11:48 »
Det kjipe er at de to neste motstanderne begynner å få dampen opp. Samtidig er det ihvertfall slik at vi bør vinne hjemme mot Leicester, samt minimum uavgjort mot Everton. Dog blir jeg ikke sjokkert over at vi sitter poengløse igjen etter våre to neste. Satser virkelig på at Lascelles og Dummett er klare.
En ting er sikkert - West Ham borte er en av bortekampene denne sesongen vi bør ha tre poeng i. West Ham med Moyes som manager tror jeg blir en nedrykkskandidat.

10
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 05. Des. 2017, 10:38 »
...og spiller i divisjon med Reading.

11
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 05. Des. 2017, 10:03 »
Sitat
Amanda Staveley has given Mike Ashley a fortnight to accept £250 million for Newcastle United in a one-off payment.
The Middle East-based financier is keen to press ahead with her attempt to buy the club and is concerned about running out of time. She wants to complete the takeover well before the end of the January transfer window and the Premier League requires 30 days once agreement has been reached to undertake due diligence and ratify the deal.
Ashley has rejected proposals for a series of staged payments that would generate a higher total and the £250 million up-front offer is the only one on the table. The Newcastle owner had been hoping to get £380 million for the club and may have to revise.

The Times som melder. Dermed er det ikke en søppelavis.

Er litt redd at Mike Ashley er eier av klubben september 2018.

12
Kan ikke annet enn å være enig med det Andymag skriver. Må tas med i beregningen at vi hadde den letteste sesongstarten i hele PL, så plassering tidlig i høst gjenspeilet ikke realistisk sluttplassering. Stallen vår tilsier at vi skal kjempe mot nedrykk.

13
Resultatet gjenspeiler vel kvalitetsforskjellen det er mellom lagene. Avstanden fra topplagene ved sluttspilt sesong sist var svær, og et blir kjapt det denne sesongen også. At vi som nyopprykkede som knapt styrka startoppstillingen skal gjøre det spesielt bra borte her er dessverre mye å be om.

Syns her er lyspunkt. Manquillo er langt bedre på høyresiden. Gayle syns jeg er overraskende god fysisk, selv om han fader ut. Godt å ha Perez tilbake, han er beste alternativ vi har i 10ern. Mye på grunn av arbeidet han legger ned.

Diame må fases ut, Lejeune må opp fler hakk og Mbemba er ikke til å stole på som stopper. Ritchie sviktet på to av målene, svakt.

14
Elendig av begge stripperne på 2-1. Savnet av Lascelles er stort.

15
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 30. Nov. 2017, 15:23 »
Ingenting nytt annet enn at det ryktes at enda en interessent skal være i bildet. Tror nok vi kan si at Ashley dessverre må guide oss gjennom nok et overgangsvindu.

Sider: [1] 2 3 ... 1679