20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - lefsen

Sider: [1] 2 3 ... 37
1
Spillere og ledere / Sv: Florian Thauvin
« på: 22. Mars 2018, 10:25 »
Så Thauvin i kaoskampen mot Lyon. For noen steg han har tatt. Og for en sesong! Merkverdig hvor lite vi fikk ut av han. Blitt for oss, det De Bruyne og Salah har blitt for Chelsea:)

2
Kamper / Sv: Newcastle - Southampton 10.03.2018
« på: 12. Mars 2018, 10:22 »
Dette var en av de mer tilfredsstillende kampene på flere år! Såå viktig. Og Deilig

3
Her hadde det ikke vært mye aktivitet:) Alle visste vel hvor denne kampen skulle gå. Klarer ikke å bli særlig opprømt over vår innsats, som dog ikke var mye å skrive hjem om. Shelvey var åpenbart savnet, for litt ro på midten. Ble sykt mye mæling av ball opp mot en av banens minstemenn. Nå gjelder det å slå Southampton, så får de tre spillefrie uker på seg til å lege Shelvey og Slimani. Jeg tror/håper at disse to skal bli tungen på vektskålen utover våren.

4
Åpenbart at Rafa må ta deler av skylden. Gang på gang på gang på gang viser det seg at det ikke lønner seg å gå all-out-forsvar når man leder. Joselu skulle seff kommet innpå. Faen så irriterende!

5
Det er faen meg så utrolig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7
Håper virkelig at Rafa kjører inn en første-11'er fremover. De som starta i går får selvtillit om de vet de blir satsa på. Med unntak av Slimani inn for Gayle da seff

8
Herregud for en lettelse! Ganske sprøtt levert av Dubravka. En 29-åring med en middels karriere (var i Esbjerg i 2016 liksom). Spiller med verdens største ro i debuten mot Man Utd. Og for noen reflekser. Måtte det please fortsette. Shelvey viser at når han er påskrudd, er han lagets klart beste spiller. Og deilig å se Diame tilbake på nivået han var på en gang! (dessverre i stor grad før han kom til Newcastle)

Bournemouth, Liverpool og Soton i neste 3. Bør gi 4 poeng. Forhåpentligvis 6. Vanskelig å ikke få tilbake trua etter en sånn kamp!

9
Kald fisk denne Dubravka

10
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« på: 09. Feb. 2018, 08:05 »
https://overcast.fm/+BmJ82J19k

The Game (Telegraphs podcast) med intervju med Rafa og blant annet George Caulkin. Interessant!

11
Spillere og ledere / Sv: Islam Slimani
« på: 01. Feb. 2018, 09:54 »
Velkommen! Med tanke på at klubben trolig selges om vi holder oss, er dette en mye bedre deal enn å være stuck med dansken i fire år. Har trua!

12
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 31. Jan. 2018, 11:50 »
Kaveh Solehkol fra SKY på Twitter: Asked source close to Islam Slimani if West Ham were in for him. Response: NEWCASTLE.

Han er skada i to uker, men dette håper jeg skjer!

13
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 31. Jan. 2018, 09:22 »
Mangala på vei til Everton ja. Hva skjer med disse Merino-ryktene egentlig? Høl i huet og selge han.

14
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 30. Jan. 2018, 18:28 »
Synes Chronicle er en ganske elendig avis. Som du sier, Geordie, mye latskaps-"journalistikk" og clickbait. Og sykt irriterende at de konsekvent skriver saker med avsnitt på to linjer!! (ikke et viktig ankepunkt, men fremstår som en blogg). Greit nok at NUFC fremstår ganske så lukket for journalister, men virker jo som de har absolutt null tilgang/info på hva som skjer i klubben.

Kommentarene deres er også ganske så slappe. Lysår unna f.eks George Caulkin, som ofte skriver meget bra om hva som egentlig skjer i/med klubben.

15
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 29. Jan. 2018, 23:09 »
Etter å ha sett Sturridge i West Brom-drakt og lest hvor nære vi var, blir jeg litt bitter. Kan fortsatt ikke skjønne hans valg. Greit at familien er derfra, men er da kun snakk om noen måneder. Sikkert noe kåling på oppløpet fra NUFC sin side. Vet han er meget skadeutsatt, men oppsiden om han kommer i form kunne vært så jævlig stor. Jaja, on to the czech one;(;(

Sider: [1] 2 3 ... 37