20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - lefsen

Sider: [1] 2 3 ... 35
1
Priser meg lykkelig over at det er en del andre veldig dårlige lag i premier league for tiden. Men akkurat nå fremstår vi ikke mye bedre enn Swansea....

2
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 13. Des. 2017, 14:20 »
Skjer dette nå skal jeg drikke champagne hver dag i jula. Hver dag i jula.

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 12. Des. 2017, 09:41 »
Jeg har en god følelse på at dette ordner seg. Det er jo virkelig ikke rart at det drar litt ut, er vel mye småting som skal forhandles om i en sånn stor avtale.

Tror selv Ashley denne gangen innser at om han ikke selger nå, vil han måtte investere mye i januar så vi ikke rykker ned. Tror hans intense motvilje mot å bruke penger faktisk blir det som redder salget:)

4
Vi har tapt fire kamper med 4-4-2. Tror den formasjonen kan legges død med nåværende spillertrupp

6
Bra Lejeune, vend ryggen til, du kan jo mot formodning bli truffet av ballen og da kan du få blåmerke!!!!

7
Var heldig med den straffesituasjonen. Darlow er ikke akkurat tryggheten selv bak der.

8
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 08. Des. 2017, 12:40 »
Det hadde vært helt konge! (gøy at Berge trolig blir hans erstatter)

Men er vel også dessverre helt usannsynlig

9
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 06. Des. 2017, 12:59 »
Klart, han er et sjansespill skademessig. Jeg er heller ikke fan av lån, men synes det er greit i julevinduet. Vi trenger all forsterkning vi kan få.

10
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 06. Des. 2017, 11:14 »
Ser at vi er linka til Wilshere. Skulle vel tro han gjerne vil bli lånt ut til våren, for å ha sjanse på VM. Sett han i noen europa league-kamper og da har han faktisk vært veldig god. Kunne løst 10'er-utfordringen vår.

11
Yedlin passer til 3-5-2 hvor han har sikring bak seg. Med fire bak sliter han enormt. Synes ikke Mbemba var særlig god i går heller. Utrolig slapp i press flere ganger når Philips la inn. Shelvey var dårlig mot Watford (i likhet med alle andre) men synes utvilsomt han bidro mer til å endre kampbildet enn Aarons og Mitro. Han er lagets kreative kraft, hvertfall når Merino er såpass langt unna formen som han virka i går. Når det kommer til Joselu og Mitro er jeg enig i at det trolig ikke er såå mye som skiller dem, men synes likevel det er forstemmende at sistnevnte ikke får prøve seg mer enn 15 min.

12
Yedlin, hva faen driver du med! Det er så jævlig elendig

13
Spillere og ledere / Sv: Aleksandar Mitrović
« på: 27. Nov. 2017, 14:51 »
Tviler uansett steeerkt på at Tosun vil dra fra et lag som skal spille 1/8-dels i mesterligaen til fordel for et lag på nedre halvdel i PL

14
Generelt / Sv: Premier League 2017/18
« på: 22. Nov. 2017, 12:14 »
Ouff, stakkars baggies-fans

15
Måtte skru av lyden da vi leda 1-0. Nervøsiteten gikk dessverre fort over. Ble jo åpenbar klasseforskjell etterhvert. Enig at Muprhy viste bra prov. Og finfin avslutning av Gayle! Kunne fort fått en til om Hayden hadde sentra på 2-1 der. Alt i alt en helt grei kamp, men gruer meg allerede til Richarlison kommer på besøk.

Sider: [1] 2 3 ... 35