20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« Nyeste innlegg av Fluffy I dag kl. 16:18 »
Gelson Martins er jo egentlig en veldig god spiller. Hvorfor han ikke har fått det til i Atletico er usikkert, men får vi han inn er det en av de mer spennende overgangene vi har gjort under Ashley.
2
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« Nyeste innlegg av Anders I dag kl. 12:58 »
Selvsagt vil Ashley beholde Benitez, er jo drømmemanageren for Ashley! Får gode resultater ut av relativt minimale ressurser, og nyter god status i fotballverdenen. Samtidig som han ønsker å bli værende i klubben. Han viser det ikke, men det er nettopp derfor han ønsker å beholde han. Ashley kan tåle den survingen Rafa serverer, såfremt resultatene er gode nok.

Er jo rykter om både N’soki, Antonio Berreca og Martins i dag. Lander vi Martins (noe jeg tviler på), vil jo det være et enormt varp! Kan bli tilgjengelig for så lite som £4m i sommer!
3
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« Nyeste innlegg av Kristoffer I dag kl. 08:59 »
Vi får se hva Ashley egentlig vil. Nye rykter fra The Mirror hevder at Benitez vil nekte å diskutere ny kontrakt etter vinduet dersom vi ikke lander Almiron. Evening Chronicle melder at vi er 6 mill pund under prisen Atlanta krever. Dersom det er en gang vi bør tillate oss å ta litt i er det nå, dersom vi ønsker beholde PL-plass og en manager som er alt for god for dagens eiere.

Er forøvrig litt rykter nå i det minste. Kilder i Spania hevder at vi skal være ute etter Gelson Martins på lån fra Athletico. Men Everton og Arsenal er også linket. Ikke slått til i klubben og kan være tilgjengelig for så lite som 4 mill pund i sommer.
4
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« Nyeste innlegg av Pontare 22. Jan. 2019, 18:34 »
Han har ikke noe i denne klubben å gjøre slik den blir drevet og må komme seg bort så karrieren ikke blir ødelagt.
5
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« Nyeste innlegg av Fluffy 22. Jan. 2019, 17:32 »
Vil egentlig Ashley beholde Benitez? Ser at samtlige medier skriver det, men fasiten er jo at Ashley rævkjører Benitez hvert bidige vindu. Merkelig måte å vise det på ihvertfall. Løgner gang på gang er måten å vise at man er lysten på å beholde manageren sin? Javel..
6
Spillere og ledere / Sv: Rafael Benitez
« Nyeste innlegg av Kristoffer 22. Jan. 2019, 15:16 »
Sitat
Rafa Benitez is set to leave Newcastle United at the end of the season unless the club manage to give him the two signings he asked for at the start of this transfer window.

Benitez is desperate for transfers be made and gave the club a list of targets in December, with players in each position separated into different price brackets, but Newcastle are yet to land any of them.

Newcastle’s manager has refused to discuss transfers in public this month, but sources have told Telegraph Sport that he is reaching breaking point as we head into the final nine days of the window.

As a result, if the club refuse to listen to back him before the end of the month, he will reject all offers of a new contract and will quit at the end of the season.
¨

Luke Edwards, The Telegraph, er kilden.
7
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« Nyeste innlegg av Anders 22. Jan. 2019, 14:35 »
Leste at vi ventet på at lånemarkedet virkelig skulle gå i høygir, noe som skjer den siste uken av vinduet.
Så er vi visstnok fortsatt interesserte i Almiron. Nå som salget ikke skjer uansett, tror jeg Ashley løsner bittelitt på lommeboka. Vil tippe det blir noen låneavtaler inn, slik som i fjor.

Ashley ønsker å beholde Rafa, og holde klubben i PL. Det får han kun ved å forsterke  i januar, så derfor vil jeg tro det kommer inn noen på lån.

N’soki-linken blusser opp med jevne mellomrom (samme med han andre fra PSG), så det kan være en mulighet. Ellers trenger vi egentlig en sentral midtbanespiller også, i tillegg til spiss, back og 10’er (og ving)...
8
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« Nyeste innlegg av Thomas 22. Jan. 2019, 12:58 »
Trenger en spiss som kan true bakrom. Alle tiders om Joselu selges dersom en ny spiss kommer inn.

Helt enig.

Blir overrasket om vi forsterker. Det virker som at det er helt dødt på overgangsfronten. Ingen rykter engang. Nesten som jeg savner de håpløse, spekulative overgagnsartiklene til britiske journalister De var jo noen halmstrå man klynge seg til. Nå er det ingenting!
9
Generelt / Sv: Premier League 18/19
« Nyeste innlegg av Kristoffer 22. Jan. 2019, 10:22 »
https://www.bbc.com/news/world-europe-guernsey-46954922

Huffda. Cardiffs nye spiss Emiliano Sala var på vei over kanalen fra England i et fly som nå er savnet...
10
Transfers / Sv: Transfervinduet - Januar 2019
« Nyeste innlegg av Anders 22. Jan. 2019, 00:53 »
Pete O'Rourke melder at vi skal være interessert i Milad Mohammedi (Akhmat Grozny, Russland). Kontrakten går ut i sommer, så prisen skal være veldig lav.

Sjekket spilleren for moro skyld, og fant denne "skrytevideoen" på youtube.... Hvis dette faktisk er en skrytevideo, kan det være like greit å styre unna :P

Sider: [1] 2 3 ... 10