20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av Geordie I dag kl. 00:06 »
En del litt heitere rykter ute å går i kveld:

1. Ritchie i samtaler med Stoke og åpen for å gå: http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/16/sky-sports-claim-club-are-now-in-advanced-talks-to-sign-nufc-star-player-open-to-the-move/

Reporter i Sky som rapporterer visstnok. Har vi dermed en deal for Townsend på plass? Ryktes Antonio inn som erstatter for han i CP.

2. Påstås Rondon kan bli klar for en lån før kjøp i løpet av neste uke: http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/16/exclusive-claims-salomon-rondon-will-join-nufc-next-week-as-west-brom-agree-cut-price-deal/

Håper i så fall det er en "option to buy" fremfor en "obligation to buy".... Skal overbevise gjennom en sesong før jeg blir overbevist i hvert fall.
2
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av Anders 16. Juli 2018, 23:00 »
Joshua King: litt usikker på hvor god King egentlig er. Hadde en voldsomt god vår i 2017, men litt så som så etter det. Ble dog ikke blitt brukt riktig forrige sesong, og jeg mener han tilbyr oss en oppgradering. Har også erfaring fra PL, bevist at han kan score. Godkjent signering i mine øyne, og kanskje en type spiller Rafa vil foretrekke? Jeg synes også det er positivt at han er "homegrown" 😉

Origi: Frode oppsummer det greit. Slitt voldsomt i PL/Liverpool, men kan nok få mere tid i Newcastle. Ikke en dårlig spiller, og moro hvis Rafa får ut potensialet!

Arrascaeta: aldri hørt om, gadd ikke se Uruguay i VM 🙈 men positiv til en kreativ midtbanespiller inn!

Bazanu & Strelec: totalt ukjente for min del, men utrolig positivt dersom vi faktisk ender opp med to store talenter.
3
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av Kristoffer 16. Juli 2018, 22:04 »
Ashley-apologeter er like irriterende som kommunist-apologeter.
4
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av Pontare 16. Juli 2018, 21:03 »
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon.
Nei. Dette er tull, med mindre du klarer å belegge påstanden med noen gode kilder. Gjeld er ikke lik konkurs...
5
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av Frode 16. Juli 2018, 18:46 »
For å hive meg litt på diskusjonen her. Er veldig viktig å gi Benitez så mye som mulig av det han ønsker. En slik manager er langt utenfor NUFC sin rekkevidde om han plutselig skulle gi seg. Vi snakker faktisk om en (mine øyne) verdensklasse manager. Kanskje den beste i verden på det taktiske og defensiv organisering.
Sist vi hadde en lignende manager var med Sir Bobby Robson.


Angående overganger så er det mer spennende spillere som blir linket idag. Joshua King hadde vært glitrende å få inn. Rask, sterk og vet hvor målet står.
Origi kan være bra. Slitt veldig i LFC og har ikke virket helt komfortabel i PL til nå.
Spilleren fra Uruguay vet jeg null om, men det er jo ikke tvil om at den posisjonen (nr 10) trengs alternativer/forsterkninger på.
6
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av Geordie 16. Juli 2018, 17:23 »
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon. Når det er sagt ønsker vi alle at klubben blir solgt snarest.

Det forrige styret gjorde også mye rart, og økonomien var skral etter Graeme Souness-perioden hvor klubben svei av mye penger på schit. Men bortsett fra påstander fra Ashley og Llambias, har jeg ikke sett noen beviser på at klubben var nær konkurs før Ashley tok over? Om noen har det, legg gjerne ved linker her. Jeg finner det ikke?

Uansett, klubben burde vært i en mye bedre stand, både sportslig og økonomisk, enn hva vi ser i dag.


Noen kommentarer på spillerne som er linket i dag? Ref mitt forrige innlegg?
7
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av TooN 16. Juli 2018, 17:11 »
Føler du glemmer noe veldig vesentlig. Newcastle var på randen til konkurs. Uten Ashley hadde vi trolig vært i 4-5 divisjon sammen med Wimbledon. Når det er sagt ønsker vi alle at klubben blir solgt snarest.
8
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av Geordie 16. Juli 2018, 16:46 »
Et innlegg til i forhold til diskusjonen over før jeg gir meg:

https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/uk/Documents/sports-business-group/deloitte-uk-deloitte-football-money-league-2006.pdf

I sesongen 2004/2005 var Newcastle klubben med 12. (!!!!) høyeste omsetning i verden, med 128,9 mill pund. Langt foran klubber som f.eks. Tottenham og Everton.

I 14/15 sesongen, den siste med Newcastle i PL hvor regnskapet er klart, omsatte klubben for 129,7 mill. En økning på "hele" 0,8 mill pund siden 04/05.
 
Spurs omsatte for 355 mill (en økning på ca 250 mill!!!), Leicester 271, West Ham 213, Southampton 212, Everton 199.

https://www2.deloitte.com/ch/en/pages/press-releases/articles/top-20-clubs-in-the-deloitte-football-money-league.html

Newcastle har vært elendig styrt, både sportslig og økonomisk.

Over til hva tråden egentlig handler om, ser vi linkes til flere spillere i dag. Joshua King igjen, sammen med Origi fra Liverpool.

En nykommer på ryktebørsen: http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/16/talksport-claim-nufc-are-prepared-to-meet-18m-asking-price-to-sign-world-cup-playmaker/

Helt ukjent for undertegnede?

To unggutter linkes også: http://www.nufcblog.co.uk/2018/07/16/nufc-eye-deals-for-gavin-bazunu-and-david-strelec-top-young-striker-also-set-to-sign-report/

Bazunu hauses som en veldig lovende keeper. 
9
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av Alan 16. Juli 2018, 16:08 »
Hvor har man dette om at klubben avventer til toppklubbene er ferdigkjøpt for så å kjøpe billig fra dem fra? Det kan godt hende at vi ender opp med å kjøpe stallfyll fra toppklubbene sent i vinduet, men jeg tror det i så fall er mer tilfeldig enn planlagt. Benitez har jo gjentatte ganger uttrykt ønske om å gjøre ferdig handlingen tidlig, før oppkjøringen starer.

Det spekuleres jo blant annet i at Ashley ikke vil investere i kjøp for Benitez før han vet at Benitez blir værende, mens Benitez, på den andre siden, ikke vil signere ny kontrakt før han får spillerene han mener er nødvendig. Når vi i tillegg kjenner til historien med knallhard forhandling/skambud og at man bruker så lang tid på å dra i land en signering, så heller jeg heller mot å tro at manglende signeringer på nåværende stadie er en konsekvens av sistnevnte, mer enn at vi skal være så smart å kjøpe billig stallfyll senere.
10
Transfers / Sv: Transfersommeren 2018
« Nyeste innlegg av Geordie 16. Juli 2018, 16:05 »
Kan godt være noe slikt er planen. Kan si mye rart om Ashley, men en knakende god businessmann det er han!
Blir nok rekord 🤪😎
Kan vi ikke bli enige om å skyte og begrave denne misoppfatningen en gang for alle? Mens de fleste andre toppklubber i England har flerdoblet verdien sin de siste 15 årene så står vi på stedet hvil. Hvordan er det egentlig mulig i en tid hvor pengene strømmer inn i fotballen som aldri før? Ashley tok over en klubb med enormt potensial, men han har skuslet det bort.

For meg ubegripelig at noen syns Ashley er en "trygg eier finansielt"...... Nok andre klovneiere som blir nevnt over her, men er få av de større klubbene i England som har hatt så dårlig utvikling under perioden med Ashley som Newcastle. Skrevet mange artikler om det, også delt i dette forumet. 

Helt enig med Pontare.
Sider: [1] 2 3 ... 10