20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Pontare

Sider: [1] 2 3 ... 61
1
Liker startoppstillingen. Litt utypisk Benitez, den er ganske ubalansert med 3 raske vingtyper på midtbanen. Tipper det kan bli mange mål begge veier.

2
Sist Newcastle slo Liverpool på Anfield var i 1994, Andy Cole scorte. Liverpool har scoret flere Premier League mål mot oss enn mot noen andre lag (89). Bookmakere gir 14 ganger pengene tilbake for Newcastle-seier.

Det kan med andre ord lønne seg å dempe forventningene før dagens match.

Shelvey definitivt ute, Ritchie og Gayle skal være tilgjengelige. Værforholdene er bedre i dag enn det har vært de siste dagene, men vi får krysse fingrene for vanskelige spilleforhold og at vi med knallhardt arbeid kan få et bonuspoeng med oss hjem.

3
Tre seire og to uavgjort er det vi trenger tenker jeg. Da bør det antakeligvis holde til fornya kontrakt selv om det blir ekstremt jevnt der nede.
Så utrolig godt å endelig vinne på hjemmebane, samt også slå et topplag i divisjonen. To spøkelser i en smekk der. Gir meg trua på at vi fortsatt kan klare det.

Forøvrig syns jeg absolutt denne er verdt å ta med:
NUFC since Dummett returned to the team: W 3, D 4 L 2 (both v Man City).

Conceded 8 goals in 9 games.

In the previous 9: W 1, D 1, L 7
Conceded 20 goals in 9 games

Har selvfølgelig sikkert sammenheng også med motstandere og at Lascelles også var fraværende noen av de samme kampene, men liten tvil om at Dummet er vår overlegent beste venstreback. Begrensa fremover, men meget solid bakover.
Dummet var i alle fall enorm i går, kanskje hans beste kamp for oss.

4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 12. Feb. 2018, 00:07 »

5
Palace har tapt 1 kamp hjemme siden august så man bor i et annet univers dersom man forventer 3 enkle poeng. 1 poeng er objektivt sett bra, men dramaturgien ble litt feil med en dårlig andreomgang.

6
Hvor er Dubravka når man trenger han. Darlow legger pent tilrette for seg selv. Er det lov?

Lov å spørre hva som forventes av denne Dubravka? Leste et sted i transfertråden at noen mente han ikke blir noe klart førstevalg. Det tolker jeg altså som at han er på nivå med Elliott og Darlow, og videre ble det kommentert at det er "greit nok"? Kan man være litt uenig i det og konstantere at denne klubben strengt tatt egentlig trenger en keeper som kan bli et solekart førstevalg mellom stengene? Hvis ikke føles det litt som man har "kjøpt for å kjøpe"? Jeg aner alldeles ikke hva vi kan forvente av denne Dubravka, men håper det er en oppgradering av Darlow og Elliott?
Han er reservekeeper for Slovakia, og konkurrenten spiller også i Tsjekkia...

7
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 30. Jan. 2018, 11:16 »
Klubben er dessverre drevet av en helt ubrukelig gjeng. Vi prøver veldig hardt å hente spillere akkurat nå. Men det ansvarlige apparatet i klubben har ikke erfaring, nettverk eller kunnskap nok til å få til noe som helst. Man må være på godfot med speidere og andre klubber for å få til en handel, og her virker det som om vi er sjanseløse.

8
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 25. Jan. 2018, 17:16 »
Kan vi ikke bare gi RBK 5-6 mill pund for Bendtner? Han er dobbelt så god som Joselu og vi ville tjent pengene inn igjen på at alle kampene våre hadde blitt flyttet til TV resten av sesongen.

9
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Billetter til bortekamp
« på: 24. Jan. 2018, 17:31 »
Har en ekstra billett til Man Utd-kampen

10
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 23. Jan. 2018, 23:09 »
Slimani tror jeg kan være en god signering. Han passer jo ikke inn i Leicester i det hele tatt så ikke så rart at han ikke har lyktes.

11
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« på: 22. Jan. 2018, 17:27 »
Gjerne gjerne! Men hva i all verden skal tilsi at noen av disse er på vei til oss? I 7 måneder har det hovedsaklig vært rykter om en middels brasilianer på tribunen til chelsea, selv ikke han har vi fått på plass. Det kommer sikkert inn noen, men da i i Joselu/Kenedy-kategorien.
Ashley mister £150 mill i salgsverdi om vi rykker ned, så jeg kan ikke fatte at han ikke legger penger på bordet for en decent spiss i alle fall.

12
Toon Army Norway (TAN) / Sv: Billetter til bortekamp
« på: 22. Jan. 2018, 17:25 »
Er det mulig å få tak i billetter til bortekampen mot Spurs på Wembley i år?
Burde gå greit for medlemmer, har ikke hatt problemer med billett på noen av London-kampene våre. Men det er en god stund til matchen legges ut for salg.

13
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 17. Jan. 2018, 01:37 »
Tror dette er et av salgstriksene til Ashley, det er jo litt sånn når man er i en budkrig. Dette er psykologisk spill fra herr. Ashley. Han sier betal eller trekk dere.
Nei, dette er en langfinger til Staveley. Samtidig klar beskjed til andre kjøpere om at prisen er MINST £300 mill. Men alt avhenger jo av at vi holder plassen, så ekstremt høyt spill.

15
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« på: 16. Jan. 2018, 01:52 »
Dette er jo helt utrolig. Hva har TV-pengene i Premier League å si når vi spiller i Championship! Klarer ikke å skjønne hva Ashley driver med, her må han jo bare ta pengene fra Amanda!

Sider: [1] 2 3 ... 61