20. juni: Vi ønsker å gjøre forumet mer attraktivt for våre brukere. Vennligst kom med innspill til hvordan vi kan forbedre det! Se i forumkategorien Tilbakemeldinger / info for å gi din mening.

Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Anders I dag kl. 21:52 »
Sources close to PCP Capital Partners and Amanda Staveley learned the deal was off via the media. No contact from #nufc - and they insist a bid DID go in back in November.

Hvis dette stemmer, at dealen er død og at PCP fant det ut via media, da er virkelig ballen død. Slik oppførsel. Etter jeg å tro at PCP tolererer... tåpelig i så fall, dette virket så lovende for ALLE parter!
2
Transfers / Sv: Transfervindu Januar 2018
« Nyeste innlegg av Thomas Beckheim I dag kl. 21:35 »
3 spillere inn til maks 6 millioner pund til sammen ???

3
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Roblee I dag kl. 21:23 »
Tror faktisk vi får en avklaring på dette før Januar er omme. Hvis det ikke kommer inn noen signeringer i løpet av dette vinduet er jeg rimelig sikker på at Benitez drar, og da er både klubben og Ashley fucked. Tror det er høyt psykologisk spill for å få den prisen han vil ha for klubben. Klubben kommer til å være verdt 1/3 av det han kan få nå hvis vi rykker ned, dette vet jo Ashley også selv. Klubben tåler virkelig ikke et nytt nedrykk, bare å se på Sunderland.

Men hvis jeg skulle ta feil, så håper jeg virkelig Benitez drar, dette fortjener virkelig ikke en klasse manager av hans kaliber. Håper da vi rykker og Ashley taper store penger. Tror dette blir dråpen for supporteren også, publikumstallene kommer til å stupe.
4
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Thomas Beckheim I dag kl. 21:10 »
Orker ikke dette lenger. Er vel bare til å belage seg på 10 nye år med Ashley på sparebluss. Kommer til å bli nedrykk og opprykk flere ganger.

Denne klubben er død med Ashley.
5
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Roblee I dag kl. 21:07 »
Tror dette er et av salgstriksene til Ashley, det er jo litt sånn når man er i en budkrig. Dette er psykologisk spill fra herr. Ashley. Han sier betal eller trekk dere.
6
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Pontare I dag kl. 20:55 »
7
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Anders I dag kl. 20:36 »
Verste er at Sky melder at det er Ashley som har trekt seg! 😳

Nå er jeg bekymret jeg også!!
8
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Roblee I dag kl. 20:36 »
Da gidder jeg ikke å følge mer med denne sesongen, takk for meg. 20 år som Newcastlesupporter. Kommer tilbake om 10 - 20 år når Ashley har død av åreforkalkning.
9
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av Sogning I dag kl. 20:32 »
No er eg verkeleg bekymra. Faen ta deg ashley
10
Generelt / Sv: Newcastle til salgs
« Nyeste innlegg av nufc4life I dag kl. 20:22 »
Taktisk trekk fra fat bastard. Spent på hvordan dette vil utarte seg dersom klubben ikke blir solgt.. Og en smule bekymret 😓
Sider: [1] 2 3 ... 10