Fem på rad!

Oppdatert: 09. November 2014

Newcastle leverte sin femte seier på rad, med 2-0 over West Brom på The Hawthorns. Dermed klatrer laget opp på 8.plass.

Newcastle er klart best i starten og styrer oppgjøret. Etter 14 minutter kommer kampens første store sjanse når Ameobi mottar ballen utenfor sekstenmeteren og smeller til i tverrliggeren.

Etter dette tar West Brom mer overhånd uten å skape de helt store sjansene, men blir kanskje snytt for straffe når Ameobi med strak arm dytter en WBA-spiller i bakken innenfor sekstenmeteren. Heldigvis for Newcastle blåser ikke dommer Graig Pawson straffe.

Rett før dommeren skal blåse av førsteomgang kombinerer Newcastle fint og Janmaat legger inn langs bakken fra høyre som Ayoze flikker lekkert videre i lengste stolpe. En utspilt Foster må se laget sitt gå til pause med 0-1.

ayoze-perez-scores-west-brom-300x188

Perez leverte nok en god kamp for Newcastle, og scoret kampens første mål.

West Brom prøvde å øke tempoet i andre omgang og når Krul totalt feilvurderer Brunts ball mot Anichebe, kunne det fort blitt en baklengs – heldigvis er Paul Dummet der og klarerer.

Når timen er spilt, er igjen Janmaat frempå og serverer en helt uforstyrret Coloccini på bakre stolpe – som stanger enkelt inn 2-0. Hans første mål på over tre år!

West Brom spiller ingen god kamp og når Wisdom blåser bort en stor sjanse til å redusere ti minutter før slutt ender det fortjent 2-0 til Newcastle.

Newcastle kan nå gå inn i landslagspause med 5 strake seire. Fra å være en bunnkandidat har Pardew mirakuløst snudd trenden og Newcastle er for alvor med i kampen om europaspill.

Neste lag som venter er QPR hjemme på St. James’ park den 22.nov.